Küçük Fare #001 (Oluşum içi hotline)* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Jefferson sokaklarında, Gürcü göçmenlerin konakladığı bölgelerin kaldırımlarında ve kuytu köşelerde bir not buldunuz. Merakınıza yenik düşüp notu okuyorsunuz. Notun Gürcüce yazıldığını fark ettikten sonra doğru olanı yaptığınızın farkına vardınız.''İmparatorluk adına çalışıyorum, adım Caesar. Yıllar öncesine dayanan bir sorunla karşı karşıyasınız. Batum'da bundan yaklaşık altı yıl önce taverna saldırısında yedi yeminli Gürcü öldürüldü. Bunun sorumlularının peşine düştük ama ellerimiz boş döndük. Saldırıya uğrayan taverna, Gürcülerin barışı koruduğu ve herkesin tarafsızca düşüncelerini belirttiği, organize suç gruplarının pinek noktasıydı. Aralarında, Aram Chkhetidze adında bir fareden söz ediyorum. Bir grubun altında çalışmayıp işlere çomak sokan bir adam. Bu fare, tavernanın bağımsızlığını bozdu, yedi yeminli Gürcü bu sebepten öldürüldü. Bu notu okuyan sen, bir şeyler başarmayı hedefliyor olduğun belli. Bana bir adım daha yaklaşmak, kim olduğumu bilmek ve sınırsız güce erişmek istiyorsan notun aşağısında yazanları oku.''* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *''Yakın zamanda Aram'ın Florida'ya gelen Kodoshvilli ve ekibiyle birlikte kaçak seyahat yaptığını öğrendik. Küçük fare saklanmak için gölgelerde yaşaması gerektiğini biliyor. Onu Commerce kanalizasyonlarındayken gördük. Fotoğrafını notun arka kısmında görebilirsin. Senden istediğim, onu canlı yakalayıp Kodoshvilli'nin himayesi altında bulunan Jefferson Motel'e getirmen olacak. Eğer bunu yaparsan senin için referans olurum, kıvılcım ateşini harlamanda yardımcı olurum.''* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Görev Detayları:Küçük farenin Commerce kanalizasyonlarında takıldığını İmparatorluktan Caesar sana notta belirtti. Aram Chkhetidze'i canlı yakalayıp Jefferson Motel'de rehin tutman gerekiyor. Rehin aldıktan sonra bunu üstlerine belirtip görevin ilerleyişini sorabilirsin. Ne olursa olsun onu öldürmemelisin.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Görev Kazancı:
(1 Viceroll + 10.000$ + +5RP)
« Son Düzenleme: 10.05.2022 03:12 wercheg »
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
warpector the greatest, | Gaki, | VIRGIL, | Andrean, | softwarethemonarch, | sharpshooter, | Suburra, | becheldemirovski, |
Snappy, | CIOTHERINGLEADER, |
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok