Konu: Efrain Espigan, 11.11.2021 tarihi - türkçe terim ihlali.  (Okunma sayısı 317 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.11.2021 00:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Efrain Espigan @Burak Sangrento

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mario Rossi @TheCengizhanMete

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.11.2021 - 00.00 (SS'lerde görülebiliyor.)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mario Rossi'nin açtığı masada arkadaşlar kumar oynuyor. Sanırsam bir tanesi fazla kapılıp olayı kaçırıyor ve rolden kopuyor. Capslock açıyor, türkçe terim kullanıyor ve imlaya özen göstermiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yaptığınız role özen gösterin. Benim için ceza almanız mühim değil, eğer yaptığınız yanlışın farkındaysanız ve bunu düzelterek devam edecekseniz yetkilinin inisiyatif göstermesi ben ve roldeki Mario Rossi karakterini yöneten arkadaşım için uygundur.

#1 - 11.11.2021 19:46
Öncelikle siz role dahil değilsiniz, chatte bir tek bile yazınız yok. Siz bu durumdan nasıl şikayetçisiniz? Role dahil olmayan kişi şikayetçi olamaz, eğer Mario Rossi adlı arkadaş şikayetçi ise o açabilir. Gelelim savunmaya, bazı cümleler imla kurallarıyla bazıları ise imla kuralı olmadan yazılmış.  Capslock konusunda bir hata göremiyorum, bana kalırsa rolün bazı yerlerinde capslock açmak; bağırmak ve sinirlenmek kapsamına girer.  Kumar oynayan birini düşünün, kaybedince sinirlenir ve bağırır. Bende bunu Capslock açarak yansıtmak istedim belli ki siz bundan şikayetçi olmuşsunuz. Bir daha ki ortak rolümüzde bunu yapmam. Gelelim "ananın amı" cümlesine. Burada sinirime yenik düşmüşüm gayet belli, buna itirazım yok ve işlem yapılacaksa yapılabilir. Diyeceklerim bu kadardır.

#2 - 12.11.2021 01:29
Zaman ayırıp savunma yaptığın için çok teşekkür ederim. Arkadaşım Mario'nun vakti olmadığı için şikayeti ben hazırladım, bundan hariç rolü takip ediyorum. Soldier rankında olduğum bir oluşumun, Jackie üzerinden işlettiğim bir işletmede bu rol yaşanıyor. Geleni, gideni takip ediyorum. Şikayetten temennim ceza almam değildi. Bizimle veya bir başkasıyla rol yaparken buna özen göstermen, yaptığının bir yanlış olduğunun farkına varmandı. İnan bana Türkçe terimden çok imla ve capslock olayı daha çok can sıkıyor. Bir anlık boşluğa gelip, anlık duygulara yenik düşebilirsiniz. İstemsiz söylediğinizi varsayıyorum. Ama capslock ve imla sizin rol yapmaktan daha çok kazanç-kayıp üzerine orada olduğunuzu gösteriyor. Şikayeti geri çekmek istiyorum, lütfen bu tarz durumları farklı oyuncularla da tekrarlamayın. Birlikte daha güzel vakit geçirmek için yapıcı olmalıyız.

#3 - 12.11.2021 18:10
 :sampanya:

#4 - 15.11.2021 13:20
Şikayetin geri çekilmesiyle kilit, arşiv.