Konu: Şikayet.  (Okunma sayısı 250 defa)

#0 - 01.11.2021 20:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luciano Guerrino  @Kemal023
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @katwen41
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/11/2021 19:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ESC BUG.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Brawl rolüne girmiştik arkadaş rolün ortasında iki de bir ESC basıp hasar almasını engelledi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 01.11.2021 20:34
Öncelikle selamlar Ortada bir Esc Bugu yok zaten olsa bile yapamam samp Addon kurulu arkadaşım her türlü hasar alırım dayanıklılıktan yada samp bugdan oluştu hasar yememem  ufak şeyler için şikayet açmaya gerek yok bence, yönetici kararı bekliyebiliriz.

#2 - 01.11.2021 20:38
Öncelikle dayanıklılıkla alakası hemen açıklayım anlaman için, dayanıklılığın 20 olsa benimde 1 olsa bile sana hasar verebilirim az veya çok yine de veririm. Samp bugı dediğinde sen sabit kalmazsın bize senin ekranına vurmaya devam edersin ama sen sabit yerinde duruyosun ESC bastığın net ortada şikayeti inceleyecek adminde bunu görecektir zaten:)

Hani yalan söylemeye gerek duydun bari drop falan yedim deseydin  :D

#3 - 02.11.2021 18:36
Öncelikle dayanıklılıkla alakası hemen açıklayım anlaman için, dayanıklılığın 20 olsa benimde 1 olsa bile sana hasar verebilirim az veya çok yine de veririm. Samp bugı dediğinde sen sabit kalmazsın bize senin ekranına vurmaya devam edersin ama sen sabit yerinde duruyosun ESC bastığın net ortada şikayeti inceleyecek adminde bunu görecektir zaten:)

Hani yalan söylemeye gerek duydun bari drop falan yedim deseydin  :D
Yalan atılıcak bir durum yok kendi kendini konuşma,  Samp  Addon  Var diyorum sana sen bana Esc Bugundan bahsediyorsun Mod bilgin sıfır heralde dostum daha fazla yanıt atmıyacağım yönetici kararı bekliyelim.

#4 - 02.11.2021 20:26
Addon ile bunun bi alakası yok kahkaha attım bunu görünce, addonun ne olduğunu bilmiyosun bana mod bilmiyo diyosun :garip:
Elegy de tofaş kullanıyom nası bilgim yo'k  ha'? suscan#8121 dc eklde de addonun ne olduğu hakkında bilgi veriyim sana.

#5 - 02.11.2021 20:31
Olaya şahitliğimi onaylıyorum, bunu yapması gereksizdi, addon veya dayanıklılık ile alakası yok, diyeceklerim bu kadar, yönetici kararı bekleyelim.

#6 - 03.11.2021 21:12
Addon ile bunun bi alakası yok kahkaha attım bunu görünce, addonun ne olduğunu bilmiyosun bana mod bilmiyo diyosun :garip:
Elegy de tofaş kullanıyom nası bilgim yo'k  ha'? suscan#8121 dc eklde de addonun ne olduğu hakkında bilgi veriyim sana.
Dostum neden bu kadar boş konuşuyorsun? samp addon olsa bile ESC atsan yinede hasar alıyorsun anlamıyorum cidden yönetici kararı bekliyene kadar  yorum armıyacağım

#7 - 04.11.2021 15:01
Bug abuse sebebiyle ceza alacak.