Konu: [01/11/2021 - Quavean_Young, Cornelia_Adams] DM, Retardet RP, CopBait, Car RAM'.  (Okunma sayısı 510 defa)

#10 - 01.11.2021 17:31
Cidden komik bir durum, ben burada ''DM'' attığımı görmüyorum ki silahım bile yok ayrıyetten car ramming'e daha detaylı bir screenshots ile destek verirsen sevinirim kendimce yapılan bir ihlal görmemekteyim.

Cornelia_Adams'a gelirsek 202'den dolayı peşimizde oldukları için ateş açtı, sonuçta yakalansa üzerindeki silahına el koyulacaktı bu gayet geçerli bir sebep sonuçta bir suçlu rozetliye sıkamaz diye birşey yok öyle değil mi?

Kendimce savunmamı yaptım, tekrarlıyorum benim tarafımca yapılan bir ihlal yok, gerisi size kalmış iyi forumları diler gerekenin yapılmasını isterim tabiki.

Buna da yanıt vermem gerekirse sadece "yanladığın" için seni uyaracaktım. İlk görüşümde copbait yapıyorsun diye bıraktım fakat ikincide uyarmak dayanılmaz oldu artık. Arkadaşının silahından ateş etmeye başladığında haberim oldu. Aracımı pasife düşürdünüz, buraya kadar sorun yok. Peki sonrasında size ateş ederken bana arabayla çarparak yere düşürmen neydi?

Ek olarak @Dogukan77 chatlog incelediğimde herhangi bir silah çıkartma emotesi verdiğini göremedim. Bunu da eklemeni istiyorum buraya. -mevcutsa-

#11 - 01.11.2021 17:34
Bakın eğer böyle birşey yaptıysam ki yapmadım gerekli videoyu buraya paslayın ayrıyetten silah emotesi beni alakadar etmiyor çünkü sıkan kişi ben değil Cornelia_Adams onun gerekli emoteyi verdiğini gördüm fakat onun adına savunma yapmıyacağım gerekli ekran görüntüsünü aldığını düşünüyorum.

#12 - 01.11.2021 17:37
Bakın eğer böyle birşey yaptıysam ki yapmadım gerekli videoyu buraya paslayın ayrıyetten silah emotesi beni alakadar etmiyor çünkü sıkan kişi ben değil Cornelia_Adams onun gerekli emoteyi verdiğini gördüm fakat onun adına savunma yapmıyacağım gerekli ekran görüntüsünü aldığını düşünüyorum.
Gerekli emoteyi verdiğini gördün, pekala. Ateş ettiğiniz andan itibaren gidişinize kadar olan logu aşağıya bırakıyorum:
Silah Kuralları
Spoiler: GösterGizle
15-) SİLAH KURALLARI

a) Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir. Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.

b) Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.

Kod: [Seç]
[00:49:40] [VCPD] Audrisa Allys destek çağrısını iptal etti.
[00:49:40] [VCPD] Audrisa Allys destek talep ediyor. Yönelmek için '/dk 4' - Bölge: Jefferson
[00:49:54] [CH: 911] Audrisa Allys: L-LIMA-1, KOD0
[00:50:16] [CH: 911] Audrisa Allys: L-LIMA-1, KOD0
[00:50:31] Audrisa Allys araç bagajından MP5 marka silahı alır.
[00:50:42] [CH: 911] Audrisa Allys: L-LIMA-1, OPERATÖR, DESTEK GEREKİYOR.
[00:50:52] Kıdemli Memur Nate Alejandro G-LIMA-4 ekip koduyla sahaya çıkıyor, '20 CHQ, '08.
[00:50:58] [CH: 911] Nate Alejandro: G-LIMA-4, 0'a KOD-3
[00:51:00] * Audrisa Allys kısa bir süre sonra aldığı kurşun darbeleriyle yere yığılır.
« Son Düzenleme: 01.11.2021 17:39 iamfinxyy »

#13 - 01.11.2021 19:13
Tamam bak dostum ne diyorum sana benim olayda bir ihlalle suçlanacak durumum yok silahı kullanan vb. kişi ben değilim
Birinci sayfada ki Quavean_Young: 'Siktiğimin rozetlileri arkadaşınız gibi sizinde vücudunuzda delikler açılmasını istemiyorsanız peşimizi bırakın'. Gibi bir söylemde sorun ne anlamıyorum burası roleplay ortamı herşeyi iy okeyde bu cümlede ne gibi bir copbait yada retarted-rp gördün de beni yargılıyorsun forumda anlamıyorum, bu sizin karakterinize rolsel verilen bir gözdağı olarak nitelendiriliyor çok kasıyorsunuz cidden keyfini sürün şu oyunun kaç gblık diyip forum kovalamaya devam ediyorsunuz iyi akşamlar dilerim.
Ayrıca ıc olarak size verdiğimiz o ipucunu göz ardı edip rolden kaçıp, olayı ''pm'' yoluyla kapatmayı çalıştınız herneyse bunları bir yana bırakalım daha ileti atmıyor ve sayın yetkilileri bekliyorum.
« Son Düzenleme: 01.11.2021 19:17 RevanChista »

#14 - 01.11.2021 19:18
Ekran görüntülerinin bir kısmı bana ait olduğu ve role dahil olduğum için birkaç şey söyleyeceğim.

Bunları yaşatma hakkımız var, çünkü sonuçta rol içerisinde kaçışıyoruz ve sizden kaçmak için karşılık veriyoruz. Siz olarak gecenin bu saatinde bile yanlış anlaşılmadan Win'e oynuyorsunuz diye düşünüyorum. Bunun için bana şikayet açıp DM diyorsunuz. Gerçekten çok fark var, üstünüze video. Genellikle PD böyledir, alamaz işte rolsel suçlu kaçar bir şey yapar sonraa şaaak diye şikayrt gelir. Yanlış anlaşılmasın lütfen..Ama bunun için bu durumu mantıklı bulmuyorum.
Bunu hangi kafayla yazdın bilmiyorum ama seni trafik ihlali için durdurmak isteyen bir memuru peşine takıp kovalattırıyorsun. O esnada oyun içinde kaç tane memurun aktif olduğunu zaten görebiliyorsun ya da /gorevde yazıyorsun, buna eminim çünkü o saatte seni kovalayan memurun tek olduğunu ve başka bir memurun desteğe gelmeyeceğini de biliyorsun. Sıkan arkadaşımız Cornelia Adams, yani @Dogukan77. Memur, senin üstünde silah olup olmadığını bile bilmiyor, trafik cezası yazacak ya da yazmayacak. Dursaydın kontrol sağlayacaktı ya da inisiyatif alıp sözlü uyaracaktı ama siz bu dediklerimi göz önüne alarak sizi kovalayan memura ateş edip düşürüyorsunuz. Buna da DM diyoruz çünkü memura sebepsiz yere sıkmış oluyorsunuz, kendi çapınızda gecenin azlığını kullanarak eğleniyorsunuz.

Burada sürücü olan Quavean Young, yani @RevanChista'nın olayı ise aracı kullanan olması. Neticede peşine takan ve arabayı kullanan o, hadi memuru vurdun diyelim. Maskeniz de yok, sizler artık polisler tarafından aranan iki isimsiniz. Polislerin vücutlarında ve araçlarında kameralar mevcut, bunun rolünü yapabiliyoruz. Aradan birkaç dakika geçtikten sonra departman önüne gidip Pablo Escobar rolü yapıyorsunuz. Hangi akıllı gidip başka bir polise bir "memuru" yaptığı hareketlerden dolayı vurduğunu söyler? Siz memuru öldürmeye teşebbüs etmiş oluyorsunuz, müebbetlik adamlarsınız. Sürücü sıkmamış olsa bile yardım ve yataklık yapmış oluyor. Sürücünün olayı da kaçması gerektiği halde başka bir polisi peşine takmak için itiraf etmesi. Buna da copbait diyoruz, yani polisi bilerek peşine takmak.

Yapılan rolün zerre mantığı yok, realist düşünecek olursanız vurduğunuz bir memuru çıkıp başka bir memura söyler misiniz ya da departman önünden geçer misiniz? Hayır. Oyun kafasıyla düşündüğünüz için yakalansanız bile "nasıl olsa IC jail yiyip çıkarım ve devam ederim" diye hareket ediyorsunuz. Hiçbirini yapmaya hakkınız yok sebepsiz yere. Polis avlıyorsunuz resmen, şaka gibi.

#15 - 01.11.2021 20:07
Dostum kendi kafandan element uydurup durma, Cornelia_Adams daha öncede bir sivili (maskesiz) yaralamıştı bundan ötürü aranma kuşkusundan ve araca vs. ceza yememek için dur ihtarına uyulmadı önyargı yapamazsın hiçbirşekilde sonrasında Cornelia_Adams son çare olarak silahına davranıp ateş açtı olay bundan ibaret hala neyin sıkı fıkılığındasın anlamış değiliz çok kolay aslında şu mantığı anlamak bak destan yazmayada gerek yok dört satır yazdım. Ayrıca ''pablo escobar'' gibi davranıp davranamayacağımızı sana sorcak halimiz yok dostum istediğimiz şekilde kural ihlali yapmadan rol yapabiliriz yakalanmak, müebbet yemek vs. tüm herşeyi göze alan karakterlerimiz için.

#16 - 01.11.2021 20:09
Cidden şaka gibi insanlarsınız ne kasıyorsunuz bu kadar Irına_Petrov gibi sizi düşürmeyemi oynıyalım aracımız kanalizasyonda takla atmasına rağmen M4'le drive-by atmaya devammı edelim (araç ters dönmüş vaziyette)  winemi oynıyalım ne istiyorsunuz hocam?

#17 - 01.11.2021 22:21
Savunmam şahsım adına bu kadar, ilgili yetkili ekibi sonuçlandırabilir.

#18 - 01.11.2021 23:49
Cidden komik bir durum, ben burada ''DM'' attığımı görmüyorum ki silahım bile yok ayrıyetten car ramming'e daha detaylı bir screenshots ile destek verirsen sevinirim kendimce yapılan bir ihlal görmemekteyim.

Cornelia_Adams'a gelirsek 202'den dolayı peşimizde oldukları için ateş açtı, sonuçta yakalansa üzerindeki silahına el koyulacaktı bu gayet geçerli bir sebep sonuçta bir suçlu rozetliye sıkamaz diye birşey yok öyle değil mi?

Kendimce savunmamı yaptım, tekrarlıyorum benim tarafımca yapılan bir ihlal yok, gerisi size kalmış iyi forumları diler gerekenin yapılmasını isterim tabiki.

Buna da yanıt vermem gerekirse sadece "yanladığın" için seni uyaracaktım. İlk görüşümde copbait yapıyorsun diye bıraktım fakat ikincide uyarmak dayanılmaz oldu artık. Arkadaşının silahından ateş etmeye başladığında haberim oldu. Aracımı pasife düşürdünüz, buraya kadar sorun yok. Peki sonrasında size ateş ederken bana arabayla çarparak yere düşürmen neydi?

Ek olarak @Dogukan77 chatlog incelediğimde herhangi bir silah çıkartma emotesi verdiğini göremedim. Bunu da eklemeni istiyorum buraya. -mevcutsa-

Burada mevcut, iyi roller.

#19 - 01.11.2021 23:51
Bunları yaşatma hakkımız var, çünkü sonuçta rol içerisinde kaçışıyoruz ve sizden kaçmak için karşılık veriyoruz. Siz olarak gecenin bu saatinde bile yanlış anlaşılmadan Win'e oynuyorsunuz diye düşünüyorum. Bunun için bana şikayet açıp DM diyorsunuz. Gerçekten çok fark var, üstünüze video. Genellikle PD böyledir, alamaz işte rolsel suçlu kaçar bir şey yapar sonraa şaaak diye şikayrt gelir. Yanlış anlaşılmasın lütfen..Ama bunun için bu durumu mantıklı bulmuyorum.
Neyin wini dostum? Seninle dün gece pm yoluyla da konuştuk. Ateş ettikten sonra zıplaya zıplaya kaçıyorsun, ardından köprüden garajın içine atlıyorsun. Ben ise sistemsel düşmediğim halde orada yaralı rolüne giriyorum. Ardından VCFMD'de tedavi rolü yapılırken arkadaşın geliyor ve şunu atıp gidiyor:
Kod: [Seç]
[01:12:25] Quavean Young (bağırır): Ay, siktiğimin rozetlileri bir yara daha istemiyorsanız arkadaşınızda peşimizi bırakıyonuz! Wine oynayan kim sence burada?

Bu rol içerisinde yazı karşısına yorum yapmak istiyorum. Rol içi söylenebilir ama genel olarak bu şikayet Win'e oynanmadığı için açıldığından eminim. İnatlaşmak kötü gerçekten. Win aldıysak biz daha ne diye rol yapalım, bunu rol olsun diye yapıyoruz.