Konu: 31.10.2021 , Birlik Liderini Aşağılayıcı Rol, İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 248 defa)

#0 - 31.10.2021 18:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isaac Cusumano, @gozlerustumde  / Markov Dratovic, @UZI  / David Grasyakov, @patron  / Sonny Basciano, @Angeras1910  / Jackie Carlino @Azovski36

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kaspar Naroyan @TemenoThyrea

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.10.2021, 02.38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
.
Birlik Liderini Aşağılayıcı Rol
İllegal Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif bir savaştaydık, karakterim yaralıya düşünce beni esir aldılar gerisi sslerde açık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 31.10.2021 18:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 31.10.2021 18:32
roleplay oynuyoruz, küfür etmeyip gül koklatmak yerine bu tür bir rol yaptım, admin inisiyatifine kalmış. savunmam bu kadar.

UZI

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#3 - 31.10.2021 19:38
Aktif olarak rolün gidişatıyla bu tarz şeyler söylenebilir, daha düne kadar görülmemiş bir karakter. Ayriyetten bu karaktere karşı eylemsel olarak küçük düşüren hiçbir şey yapılmadı. Bu tarz rolleri realistik düşünün biraz, size mermi yağdıran birisine siz ne dersiniz? Bay Diaz, çok pardon ama bana sıktınız mı derdiniz? Yoksa bu tarz ithamlarda mı bulunurdunuz? İllegal kural ihlalinden zaten dün gece jaile gittim Justice tarafından. Kontrol edebilirsiniz. İyi forumlar.

#4 - 01.11.2021 20:15
Aşağılayıcı rolden kastımız bu değil. Örnekleri birlik kurallarında mevcut. Bunun dışında şikayetteki kişiler illegal kural ihlalinden zaten ceza almış.