Konu: Fabian Lawrance Şikayet  (Okunma sayısı 187 defa)

#0 - 24.10.2021 01:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fabian Lawrance

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Derek Schopenhauer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.10.2021 / 01.34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

Q-E ile reload yapmak — Silahınızın mermisini (q-e) tuşlarına basarak yenilemeniz yasaklanmıştır. Ufak bir emote dahilinde yapabilirsiniz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Her şey videoda görüldüğü gibi, sürücü araçtan iniyor öyle sıkıyor arkasında ki Drive-By atan şahıs araçtan inmeden drive-by'a devam ediyor Emotesiz mermi yenileyip sıkmaya devam ediyor ondan sonra aracından iniyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 24.10.2021 02:02
Videonun asıl hali 3 dakikadır, rolün başında video kaydına aldım. Gerekirse buraya atabilirim.

#2 - 24.10.2021 02:06
Videonun asıl hali 3 dakikadır, rolün başında video kaydına aldım. Gerekirse buraya atabilirim.
Öncelikle iyi forumlar iyi geceler. Zaten sadece DM attığımız yeri alıp atmışsın başta yaptığınız agresif rolü/durduk yere küfür ettiğiniz kısımlarıda atarsan güzel olur. Ayrıca bu kural nerede yazıyor forumda göremedim linkini buraya atarsan sevinirim.

#3 - 24.10.2021 02:07
Öncelikle iyi forumlar iyi geceler. Zaten sadece DM attığımız yeri alıp atmışsın başta yaptığınız agresif rolü/durduk yere küfür ettiğiniz kısımlarıda atarsan güzel olur. Ayrıca bu kural nerede yazıyor forumda göremedim linkini buraya atarsan sevinirim.
Elbette,
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0 bu konudan inceleyebilirsin,
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

#4 - 24.10.2021 02:09
Elbette,
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0 bu konudan inceleyebilirsin,
İlk rolün videosunu atmanı tekrar rica ediyorum ve bekliyorum.

#5 - 24.10.2021 02:10

Video en başından beridir kayıt altındaydı. Yanınızdaki IC arkadaşınız argo/küfür'de bulundu ve biz vurmadan önce /me komutuyla Kelvin'a tokat attı. Ardından ben emote verdim ve saldırdım. Bunun üzerine silah çektiniz ve kovaladınız. SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımıda ortada.

#6 - 24.10.2021 02:10
Elbette,
İlk rolün videosunu atmanı tekrar rica ediyorum ve bekliyorum.
Şikayetin amacı Agresif Rol yapmam değildir, yaptığınız ihlaldir bunun için ayrı şikayet oluşturabilirsin.

#7 - 24.10.2021 02:10
Şahitliğimi onaylıyorum.

#8 - 24.10.2021 02:16
Öncelikle "Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak" bu kuraları ilk duyuyorum ve bilmiyordum.

Burada öncelik tehdit ediyorsunuz gece gece bela bulma diye annen nasıl diye küfür ediyorsunuz. OOC bölüyorsunuz. Ve ve ve..

Ben arkadaşımın SMS atması üzerine geliyorum. PM'den mix yazıyor. Olayla alakam yok banada küfür etmeye başlıyor.

#9 - 24.10.2021 02:19
Ben burda size DM'den şikayet açmadım, sıkmanız gayet normal ben Samp Kuralların'dan size şikayet açtım gece gece neyin açıklamasını yapıyorsunuz?