Konu: Fabian Lawrance Şikayet  (Okunma sayısı 192 defa)

#10 - 24.10.2021 02:21
"Samp kuralları" kısmı ile ilgili savunmamı yaptım adminler gerekeni yapacaktır. İyi geceler iyi forumlar.  :vice:

#11 - 24.10.2021 02:23
Agresif Rol diyorsan'da, şu SS'i bırakayım.
https://www.hizliresim.com/r34zid8
Arkadaşınız sürekli olarak bizi kışkırtıyor, s*ktr git tarzında ifadeler kullanıyor keşke onlarıda koysaydınız.

#12 - 24.10.2021 02:24
Agresif Rol diyorsan'da, şu SS'i bırakayım.
https://www.hizliresim.com/r34zid8
Arkadaşınız sürekli olarak bizi kışkırtıyor, s*ktr git tarzında ifadeler kullanıyor keşke onlarıda koysaydınız.
Birde videonun başını halen bekliyorum.  :)

#13 - 24.10.2021 02:25
"Samp kuralları" kısmı ile ilgili savunmamı yaptım adminler gerekeni yapacaktır. İyi geceler iyi forumlar.  :vice:

Neden atmış olduğunuz screenshot'ta oynama yaptınız? Attığınız ilk ss'de söylediğim şey ilk kaza yaptığımız bölgede oldu. DM yapılmıyor bu arada yaşanan rolde fakat yeni öğrenmeniz veya öğrenmiş gibi yapmanız bir şey değiştirmez.

Sadece benim kışkırtıcı söylemimi ss'e eklemişsiniz bu arada. IC olarak arkadaşınızın "tanrınızı sikerim" lafıda ortada. Ayrıca edilen küfür Kelvin'e tokat atılıp kavga başladıktan sonra oldu. Kavga öncesinde size küfür edilmedi. Zaten video mevcut istenirse atılır.

#14 - 24.10.2021 02:27
Admin gerekeni yapacaktır, admin isterse videonun tamamını youtubeye yükleyip atabilirim iyi geceler. :vays: :nays:

#15 - 24.10.2021 02:30

Neden atmış olduğunuz screenshot'ta oynama yaptınız? Attığınız ilk ss'de söylediğim şey ilk kaza yaptığımız bölgede oldu. DM yapılmıyor bu arada yaşanan rolde fakat yeni öğrenmeniz veya öğrenmiş gibi yapmanız bir şey değiştirmez.

Sadece benim kışkırtıcı söylemimi ss'e eklemişsiniz bu arada. IC olarak arkadaşınızın "tanrınızı sikerim" lafıda ortada. Ayrıca edilen küfür Kelvin'e tokat atılıp kavga başladıktan sonra oldu. Kavga öncesinde size küfür edilmedi. Zaten video mevcut istenirse atılır.
SS'te değişiklik olmadı, elinizde video olduğunu söylüyorsunuz atabileceğinizi söylüyorsunuz madem video kaydı var atın konuya açıklık gelsin.

#16 - 24.10.2021 02:39
Admin isterse atabilirim, gece gece uğraşamam boyutu çok yüksek.

#17 - 24.10.2021 12:31
Merhabalar,

Şikayet incelendi, savunma yetersiz karakter cezalandırılacak.