Konu: Hamadyan Baghdadlian Şikayet  (Okunma sayısı 200 defa)

#0 - 23.10.2021 19:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hamadyan Baghdadlian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/10/2021 19:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Oyun Kuralları kısmını bulamadım.Emote İhlalleri

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir kaç kişi ile aramızda brawl oldu sonrasında bir kişiyi düşürdük tanımadığım ve olaya dahil olmayan bir kişi geldi canımın az olduğunu görüp 2,3 kere vurdu ardından bilerek yapmadığını söyledi ama bilerek yapmayan bir kişi neden 2,3 kere vursun gerekenın yapılmasını ıstıyorum ( Videoda edilen küfürler bir şahsa edilmemiştir. )

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 23.10.2021 20:07
Öncelikle merhabalar orada yanlışıkla vurduğumu ifade ettim. Videoda sesli olarak küfür ediyorsunuz zaten sizi bu olaydan dolayı kınıyorum. Zaten bütün gereken rolleri aşşağıya bırakıyorum. İyi Roller, savunmam bu kadar.

#2 - 23.10.2021 20:30
Yanlısıkla vurup vurmamanız benı ılgılendırmıyor. Videoda küfür size edilmiyor. Sonuc olarak bir anda gelip emotesiz sekilde 3 kere vuruyorsunuz ardından yanlısıkla oldu diyorsunuz.

#3 - 23.10.2021 20:34
Öncelikle merhabalar orada yanlışıkla vurduğumu ifade ettim. Videoda sesli olarak küfür ediyorsunuz zaten sizi bu olaydan dolayı kınıyorum. Zaten bütün gereken rolleri aşşağıya bırakıyorum. İyi Roller, savunmam bu kadar.

Video da yapılan hataların 1 kısmı gözükmekte. Yanınızda bulunan diğer 2 elemanda aracımızı CJ yaptı ve araçla bizi ezdi. Videoda edilen küfür size yapılmıyor bu arada başka birine yapılıyor.

#4 - 23.10.2021 20:48
Ben o bahsettiğiniz elemanları tanımıyorum ahbap, orada yapılan rolleri gerçekleştiriyorum. Hatalı olduğunuda belirttim isterseniz admin kararına bırakalım.

..ve buradada türkçeyi nasıl kullandığın gözüküyor.

« Son Düzenleme: 23.10.2021 21:51 EmircanV »

#5 - 23.10.2021 20:54
 :colt: Elbette

#6 - 24.10.2021 01:15
Ben o bahsettiğiniz elemanları tanımıyorum ahbap, orada yapılan rolleri gerçekleştiriyorum. Hatalı olduğunuda belirttim isterseniz admin kararına bırakalım.

Chatlog kaydını atar mısın? bunu ne zaman yazmışım dostum bi gösterir misin?

#7 - 24.10.2021 11:54

Chatlog kaydını atar mısın? bunu ne zaman yazmışım dostum bi gösterir misin?

al paşam

#8 - 25.10.2021 11:15
Hamadyan Baghdadlian karakteri Retarted RP kapsamında ceza alacak, Kelvin Chester karakteri ise Türkçe Terim kapsamında cezalandırılacaktır.