Konu: Gereksiz Agresif Roleplay + Noob Dm + Yrb + YKİ + RK Talep Hanks_Langdale  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.10.2021 21:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Hanks_Langdale

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM+YKİ+ Gereksiz agresif rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarımla rol yapacaktım bu yüzden yanlarına gittim ardından Hanks_Langdale benimle laf dalaşına girmek için beni gördüğü andan beri sivil haliyle sürekli beni tanımamasına rağmen agresif roleplay yapmaya kalkıştı sonrasında bununla yetinmeyip yumruk atmaya başladı bende silahımı çekip şahısa ateş açtım fakat daha öncesinden attığı noob dmdenlerden dolayı can barım epeyce zayıftı ve düştüm beni yere düşürdükten sonra arkadaşımda onu düşürdü ben yerden kalktım yaralı rolü yapıp gidicektim ki şahıs RK ve YKİ kural ihlali yaparak tekrar beni düşürdü ve o haliylede telefonunu açıp polisleri çağırdı beni onlar gelene kadar hiçbir yere kıpırdatmadı kendisi RK'lı ve YKİ yaparakta beni oradan bir türlü çıkartmadı yaptığı bu ihlaller doğrultusunda silahıma el konuldu gerekli kanıtları atacağım şahısın yetersiz rol bilgisi ve silahımında geri iadesine talepte bulunuyorum ayrıca IC hapisde göz önünde bulundurulsun sırf bunları yaptığı için mağdur duruma düştüm.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Burada düşürüyor bilinmedik bir durumdan dolayı şahıs beni daha tanımıyor eğer karşılaştığımız veyahut rol yaptığımız başka bir zaman dilimi varsa sslerde belirtebilir.

Arkadaşım onu düşürüyor RK'lı pozisyonda tarih ve saat iyice incelensin.

Burada ki tarih ve saat çok önemli 20:35 ben bir önceki ss'e nazaran ayağa kalkmış oluyorum ve şahıs yerden kalkıp bu ss'tede gördüğünüz üzere beni tekrar düşürüyor ayrıca bununla yetinmeyip polislerin olay yerine hemen varması için RK'lı hali ile ayrıyetten YKI yapıp benım oradan kacmamam ıcın elınden gelen yapılabılecek tum ıhlalleri yapıyor. (bir önceki ss'de dibimdeydi kalkıp ''ogretsene abi'' lafından sonra bunu yaptığı apaçık bir şekilde anlaşılabilir çünkü kendisi kalktığı gibi beni tekrar düşürüyor).
Sonuç  O:-)

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ne kadar toxic olduğunu görebilirsiniz chatteki yazılardan wine nasıl oynadığı ihlaller aracılığıyla herşey göz önünde.
Shotgun + IC hapisten çıkartılma talebinde bulunuyorum eğer yaptığı ihlaller olmasa idi bu duruma düşmezdim.
Ayrıca yasaklanmasını talep etmekteyim.

#1 - 19.10.2021 16:02
@hollycrap Savunmanızı yapınız.

#2 - 19.10.2021 18:00
Savunma yapabileceğim bir SS yok ki ortada? Rolün on dakikasından itibaren, yere düştüğü dakikadan sonra SS alıp şikayet etmiş. Rolün önceki olan içeriği yok, karakterim illegal değil; bunun beraberinde taraflar kavga ediyor, tarafların kavgasında pompalı çekerek araya girmeyi deniyor. Yaptığım herhangi bir ihlal yok, kavga sırasında zaten ilk bana vuran karşı taraftı ve ben kendimi korudum. Karşı tarafın ekran görüntülerinde ceza almama sebep olabilecek herhangi bir şey yok, ihbar vermemin sebebiyse karakterimin legal olup, karşı tarafın illegal olarak bir legal bireyi ezmesi; legalinse polise sığınmasıdır. Kişi zaten aranan bir şahısmış, polislerle yaptığımız rolde benim suçsuz olduğum gözler önüne serildi.

#3 - 19.10.2021 18:15
Karşı tarafın /b ve /pm üzerinden beni aşağılamayı denediğini de görmek zor değil. YRB :D? Bu terimi on yıldır içinde olduğum SAMP ortamında ilk defa duyuyorum, arkadaşımız çok gta san andreas'ın diğer versiyonlarında oynamış.

#4 - 19.10.2021 18:29
yrbye yrb deniyo kanka burada ooc yalan atmaya çalıştığın bariz bir şekilde görülebiliyor ilk sardırıyı bana uyguluyorsun gereksiz yere sonrasında  düşüyorsun 20.35'de tekrar kalkıp yaralı halinle RK yapıp benim yerdem kalkmamı engelliyorsun ayrıca /dene vesaire atmadan 10 yıldır bu mecradaysan ve böyle rol yapıyorsan kafanda problem vardır kankacım kusura bakma ben o silahtan istediğim kadar alırım mevzu senin yasaklanman ortada hak kalmaması.  O:-)

Screenshotslarını hazırlayıp atarsan sevinirim olayı kimin başlattığı vesaire maden kolpa sıkıyorsun devamınıda getirebil
« Son Düzenleme: 19.10.2021 22:49 RevanChista »

#5 - 19.10.2021 22:19
@hollycrap Savunmanızı yapınız.
@breackner şikayete karar verebilirsiniz. Karşı tarafın beni kışkırtmayı denediğini görüyorsunuz, oyun içinden vesaire de bunu yapmıştı. Ekran görüntülerine bakarsanız eğer karşı tarafın ihlalleri aslında kendisinin yaptığını görebilirsiniz. Yaheem karakterinin beni dövmesine gelirsek, karakteriyle bir rolüm yokken rollü DM attığını düşündü. Ekrana baktığınızda hiçbir chatlogda zaten kendisi yok, bunun beraberinde RK olduktan sonra RK ihlali yapmadım. Polis departmanı beni aramıştı, kavgadan çıkan bireyler telefonla konuşabilir.

#6 - 19.10.2021 22:49
dene vesaire hiçbirşey yapmadan yerden kalkamaz rollere kalkışamazsın chatlogu şahısın kontrol edilsin hala yalan sıkıyor anlattığım olaylara karşıtın.
son sözüm budur hak yerini bulsun dahada yorum yapmıyorum üstüne

#7 - 20.10.2021 11:22
Hanks karakteri Yaralı Kural İhlalinden dolayı ceza alacak.