Konu: Fernando Sanchez, Otto Buciaratti ve Maske_33021 Dm  (Okunma sayısı 587 defa)

#10 - 17.10.2021 11:26
Merhabalar, Alvaro Salazar'ın dediği gibi burası hem holding ve bazı işletmelerin olduğu bir mekandır. Bu mekana müşteriler de geliyor olabilir, buraya toplantı yapacak başka birlik ve liderleri de geliyor bu kişilerin hiç bir türlü tereddür etmeden sorgulamadn benim salazar holding de çalıştığımı nerden bilmektedir ve sıkmaktadırlar?Abraham'ı da kaçırmışlar, nerden olduklarını ve kim olduğunu tanımadan etmeden rol yapmaktadırlar. Artı olarak 2. bir konuya gelirsek Alvaro Salazar yan karakteri olan Antonio Salazar ck olduğunda, Mix-Dm'den şikayet açıldı ve şikayet reddedildi kişi rolü hakksızlığa uğradığını düşündüğü için yeniden şikayet açtı madem şikayetin sonucu biliyorsunuz niye bu kadar eski konuları açma gibi söylemlerde bulunuyorsunuz. Bu konu hakkında başka bir açıklama yapmıyacağım, Yönetici kararını bekleyebiliriz. İyi forumlar iyi günler.
Önceki şikayetinizde de aynı iddialarda bulundunuz, ayrıca mekanınıza girmedik, mekanınızın yakınında oldu rol. Daha fazla konuşmak yerine yönetici kararını bekleyelim.
Mekanımızın az ilerisinde " Owerdose "garaj bulunuyor, orda çalışıp çalışmadığımızı bilemezsiniz mekanımızın yakınındaki her kişiyi bizden sayıp ona saldırıda bulunamazsınız. Bu savunmamdan sonra da yönetici kararını beklemeliyiz, iyi günler iyi forumlar.

Selam, konuya dahil olup tek birşey ekleyip bitireceğim,

" DM " Konu başlığı üzerinde şikayet açılmış ve  DM Adına ss'lerde herhangi birşey yok, emoteler verildiğine dair ss'ler bulunmaktadır, Sıkma Sebebine gelicek olursak sebebi baariz belli, daha fazla birşey yazılırsa bende ekleyeceğim, oyüzden Yönetici Kararı  :sampanya:

#11 - 18.10.2021 23:36
@Tuncaycan @JustPide @Roza_Gilen

Salazar karakterinin olayı farklı, bundan alakasız olarak bir karaktere ateş edilmesinin sebebi nedir? Ateş edilen karakterin Salazarla bağlantılı olduğunu IC doğruladığınıza dair bir kanıt bulunuyor mu?

#12 - 19.10.2021 01:55
Selamlar öncelikle Carmen karakterine rolsel olarak can borcum var bu savaşa beni çağırdı rolsel olarak bende gittim olaylar böyle gelişti rolün benden önceki kısmını pek bilmiyorum fakat benim olduğum kısım dediğim gibi Carmen karakterine rolsel olarak borçlu olmam.

#13 - 19.10.2021 16:52
@Tuncaycan @JustPide @Roza_Gilen

Salazar karakterinin olayı farklı, bundan alakasız olarak bir karaktere ateş edilmesinin sebebi nedir? Ateş edilen karakterin Salazarla bağlantılı olduğunu IC doğruladığınıza dair bir kanıt bulunuyor mu?
Merhaba, kendi karakterim olan " Emilio_Lucania " adlı karakaterimi bahsedilen kişiler hiç bir türlü tanımamaktadırlar, ayrıyetten kişiler beni ooc olarak tanıyıp onun üzerine buradan role girişip hiç bir türlü salazarla bağlantılı olduğumu doğrulayan herhangi bir kanıtı vesaire bulunmamaktadırlar. Teşekkür ederim, iyi forumlar.

#14 - 19.10.2021 17:23
Yapılan rolde amacımız Emilio_Lucania'yı kaçırmak değildi, amacımız Abraham karakteriydi. Yaptığımız plana göre hareket ederken, Emilio karakteri Abraham'ı yanına aldığı için mecburen çatışma rolüne dahil oldu. Çatışmadan sonra zaten Emilio karakterine rolümüz gereği dokunmadık, amacımız Abraham'dı. Emilio karakterini IC'de tanımıyoruz, Abraham'ı tanıyorduk ve bu rolden saatler önce arkadaşımız onunla telefon görüşmesi bile yaptı. Ayrıca Abraham karakteri çatışma rolünün öncesi ve sonrasında, kendisinin Salazar'ın elemanı olduğunu belirtti.

#15 - 19.10.2021 17:34
Yapılan rolde amacımız Emilio_Lucania'yı kaçırmak değildi, amacımız Abraham karakteriydi. Yaptığımız plana göre hareket ederken, Emilio karakteri Abraham'ı yanına aldığı için mecburen çatışma rolüne dahil oldu. Çatışmadan sonra zaten Emilio karakterine rolümüz gereği dokunmadık, amacımız Abraham'dı. Emilio karakterini IC'de tanımıyoruz, Abraham'ı tanıyorduk ve bu rolden saatler önce arkadaşımız onunla telefon görüşmesi bile yaptı. Ayrıca Abraham karakteri çatışma rolünün öncesi ve sonrasında, kendisinin Salazar'ın elemanı olduğunu belirtti.
Burası hem holding ve bazı işletmelerin olduğu bir mekandır. Bu mekana müşteriler de geliyor olabilir, buraya toplantı yapacak başka birlik ve liderleri de geliyor bu kişilerin hiç bir türlü tereddür etmeden sorgulamadn benim abrahamın yanına geldiğimi nerden bilmektedirler sorup sormadan?

#16 - 19.10.2021 18:20
Merhabalar kişiler hiç bir türlü ne Alvaro karakterini ne de Abraham ve Emilio karakterini tanımamaktadırlar, tanısalar bile benim çalışanım olduğunu bilmemektedirler. Hiç bir türlü tanımadan Emilio'ya sıkıp ve Abraham karakterini kaçırmaları MİX ve DM'den başka birşey değil. Kantıları varsa kanıtlarını atmalarınızı istiyorum. Bu olay gittikçe çok uzadı bu konu hakkında başka birşey söylenmiyecek kendi tarafımca. Zaten yetkili en nihayi şekilde kararı verecektir. İyi forumlar iyi günler.
« Son Düzenleme: 19.10.2021 18:35 serhat22581 »

#17 - 19.10.2021 18:35

@JustPide bahsi geçen rollere dair kanıt bulunuyor mu?

#18 - 19.10.2021 18:48

@JustPide bahsi geçen rollere dair kanıt bulunuyor mu?
Telefon konuşması durmuyor, kendisi ile aramızda geçen diyalogun bir ss'i var;
https://media.discordapp.net/attachments/889596620113596428/900047538755887144/sa-mp-108.png

#19 - 19.10.2021 18:56
Merhabalar, öncelikle elimde bulanan birkaç ss'i paylaşmak istiyorum paylaşmak istiyorum; https://cdn.discordapp.com/attachments/782018734830125126/898668367337099304/sa-mp-003.pnghttps://cdn.discordapp.com/attachments/782018734830125126/898668405861810236/sa-mp-002.png
Bu Ss'lerde görüldüğü üzere ne Emilio'nun yanında nede araçta ben varım. Holdingin önünde öncelikle Emilio'ya sıktılar ben duyduğum seslerden kaçmaya başladım. Biraz koştuktan sonra tekrar gelip benide vurdular fakat rol başladığında veya bittiğinde Emilio ile hiçbir sohbetim ve temasım olmadı, Yukarıda ki sslerde chate bakarsanız Polo Wayler karakteri Mix ile işçi alımı var mı diye soruyor. Beni düşürdükler an; https://cdn.discordapp.com/attachments/838502039716888646/900048582361645056/sa-mp-008.png
Not: Polo Wayler'in onlardan olduğunu bilmediğimden dolayı yanına gidip İyimisin diye soruyorum, silahlar bana doğrultulmuş.