Konu: Kavion Hairstone - E/Q - C-ROLL - İZİNSİZ CAMHUNT  (Okunma sayısı 1450 defa)

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#0 - 12.10.2021 19:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kavion Hairstone @Vicolays
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoda her şey gözüküyor
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 5. veya 6. şikayet yetmez mi artık
« Son Düzenleme: 12.10.2021 19:36 Ryu »

#1 - 12.10.2021 19:47
Tüm savunmam bu başlık üstünden gerçekleşecek. Gereksiz sayfa okumanıza gerek yok.

Selamlar. Sürekli toksik şikayetlerle bizi soğutmaya çalışan bir arkadaşsın, sadece bunu diyebilirim. Karşımda hile yapan bir adam var ve hile yapan adama karşı "kaçmak için" c-roll yaparak hamle yapıyorum. İsteyerek yapmadığım bir hareket. Karşıda sana karşı DM atıp, God açıp bir de hilesiyle video çekerek sunucu ve sunucunun adını lekeleyebilecek bir adam varsa, buna karşı yapılan bir yanlışlığa; senin açık arayarak şikayet açman nasıl bir insan karakterine sahip olduğunun apaçık belli ediyor. Üç hit tutturuyorum, afallayarak q-e yapıyorum. Q-e yaptıktan sonra zaten kaçıyorum, ateş etme girişimi yok. Zaten "R" tuşuna basarak animi nötrlüyorum. Ateş ediyor olsaydım, üstünlük sağladığından dolayı, evet hata yapmış olurdum. Gerçi karşıda silent ve god açarak oyun zevki yok eden birisi için üstünlüğe gerek yok, her türlü üstün taraf o ve sen de bu arkadaşın yaptığı şeyi doğru göstererek bana şikayet açıyorsun, açık arıyorsun. Camhunt videosu yok, arkadaşım atmadı. Yapacak bir şeyim de yok, adam atmıyorsa yakasından tutup zorla isteyemem. Silmiş videoyu yani. Karşıdaki arkadaş banlanmış, hata yapmış. Açılan şikayet tamamıyla açık arama ve OOC kine dayalı bir şikayet. Bu tür şikayetler, sadece senin tarafından, bizim oluşum üyelerimize açılan şikayetler. İhlal gördüm açtım... Zararın ne? Sana karşı yapmıyorum, eğer bir gün sana karşı yaparsam elbette açabilirsin. İyi günler. Lütfen artık açık arama, keyif almaya bak.

Camhunt adı altında suçlandığımın kişi. Videoyu yaptığını ve bana cascio yoluyla yollattığını kabul ediyor.
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 14.10.2021 18:03 Vicolays »

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 12.10.2021 19:50
İhlali yapıyorsun sonra da kapanma eşliğine kadar geliyor diyorsun, birini vururken bile c-bug yapıyorsun. Kendi kendine ihlal yapıyorsun, ben de açıyorum.

#3 - 12.10.2021 19:51
Ayrıca eklemek isterim, 6 tane şikayet açtın bana q-e diye ama sadece birinden yedim. Kendini rollendirme.

Ryu

*
#4 - 12.10.2021 19:52
İki üç tane jail yedin, bir daha olursa yasaklanacağını Lia söylemişti. 1000 Dakikalık jailin var, bence uzatmaya gerek yok.

#5 - 12.10.2021 19:53
İhlali yapıyorsun sonra da kapanma eşliğine kadar geliyor diyorsun, birini vururken bile c-bug yapıyorsun. Kendi kendine ihlal yapıyorsun, ben de açıyorum.
C-bug ne demek hala öğrenememişsin ryu, sana bir video atacağım. Çok sevdiğim bir arkadaşımın videosu.

İşte bu cbug, benim yaptığıma c-shot deniyor ve bu yasak değil. Kurallarda c-shot yani sıkıp eğilip sıkmak yasak demiyor.

Ryu

*

#7 - 12.10.2021 19:57
C-bug ne demek hala öğrenememişsin ryu, sana bir video atacağım. Çok sevdiğim bir arkadaşımın videosu.

İşte bu cbug, benim yaptığıma c-shot deniyor ve bu yasak değil. Kurallarda c-shot yani sıkıp eğilip sıkmak yasak demiyor.

evet en iyi dostum Vicolays demiyor fakat cshot en bilindik dm serverlerinde bile önleniyor. buda samp fiziklerinin aykırı kullanımı olarak geçebilir.

Ryu

*

#9 - 12.10.2021 20:00
Burası discord sesi değil, tabii hoover üyeleri ukala olduğu için bunu bilmiyorlar. Kurallarda şikayetle alakası olmayan kişilerin yazmasının yasak olduğunu söylüyor.