Konu: ic hapis.  (Okunma sayısı 575 defa)

#0 - 11.10.2021 17:42
Ic hapis sürelerini bir nebze düşürmek ve Jaildede rol ortamı oluşturmak amaçlı bir sistem düşünüle bilir.Hapis içerisinde bir kaç meslek yaparak süreyi 10dk-20dk arası düşürmek mantıklı geliyor. İc hapiste hem rol olacaktır hem de illegal iş yapanların artısına olacaktır. Bu sistem için sicil kaydına bakıla bilir. Mesela bir şahıs 100%'de 50% sicil kaydını doldurursa bu sistem onun için geçersiz olsun. Ama hapise yeni girenler bu sistemden faydalana bilir. Temizlik ve b görevler eklene bilir. Böylece arkadaşlar için hem rol çıkmış olacak hem de bir nevi 10dk 20dk arası erken çıkacaklardır. Üzerine düşünülürse mantıklı bir sistem gibi geliyor. Realistik mi değil mi ona ben de karar veremedim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 11.10.2021 19:44
IC hapise girmemek için illegal işlerden uzak durman yeterli veya ilk kez giriyorsan avukat talep edersin pişmanım dersin ve indirim alırsın. Bu tür şeyleri desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 17.10.2021 16:52
Kesinlikle destekliyorum. Önceden oynadığım bir rp sunucusunda 450 dk jail yedim bir ay jailden çıkamadım. Gelmeli
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 17.10.2021 19:22
Spoiler: GösterGizle
IC hapise girmemek için illegal işlerden uzak durman yeterli veya ilk kez giriyorsan avukat talep edersin pişmanım dersin ve indirim alırsın. Bu tür şeyleri desteklemiyorum.

"IC hapise girmemek için il-legal işlerden uzak durman yeterli?" Burası bir oyun, adam gerçek bir zanlı değil. Sadece zanlı rolü sergileyen birisi, illaki hapise girecek sonuç olarak oyunda il-legal rol yapıyor ve il-legalrolcülerinde bulunması gerek. Ne yani hapis sisteminden bunalıyor diye il-legal rol yapmasın mı? Söylediğin şey garip geldi.

Şahsen bana biraz mantıksız geliyor adamın oyun içi yaptığı rol yüzünden 3 saat OOC ceza yemişmiş gibi AFK bırakması. Bence jail süreleri iki katına çıkarılabilir fakat, sürenin geçmesi için oyunda bulunmasına gerek olmadan & AFK bırakmaya ihtiyaç olmadan. Ne de olsa zanlı olan karakteri IC olarak terbiye/ıslah etmek amacımız. OOC olarak değil.
« Son Düzenleme: 18.10.2021 14:52 Moruk »
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
edvin, Valkyrie, Alper, Mackiew, Rousseau, adanale,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 19.10.2021 07:53

"IC hapise girmemek için il-legal işlerden uzak durman yeterli?" Burası bir oyun, adam gerçek bir zanlı değil. Sadece zanlı rolü sergileyen birisi, illaki hapise girecek sonuç olarak oyunda il-legal rol yapıyor ve il-legalrolcülerinde bulunması gerek. Ne yani hapis sisteminden bunalıyor diye il-legal rol yapmasın mı? Söylediğin şey garip geldi.

Şahsen bana biraz mantıksız geliyor adamın oyun içi yaptığı rol yüzünden 3 saat OOC ceza yemişmiş gibi AFK bırakması. Bence jail süreleri iki katına çıkarılabilir fakat, sürenin geçmesi için oyunda bulunmasına gerek olmadan & AFK bırakmaya ihtiyaç olmadan. Ne de olsa zanlı olan karakteri IC olarak terbiye/ıslah etmek amacımız. OOC olarak değil.
İllegal rollere giriyorsan bir şeyleri göze alman gerekiyor. Maskesiz, plansız polisten kaçarsanız sonuçlarına katlanırsınız ki zaten 2. 3. defa aynı suç tekrarlanınca süre artıyor. Ceza süreleri düşerse bir süre sonra iş kontrolden çıkar diye düşünüyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Moruk,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 22.10.2021 22:45
ic hapiste interiorun güzel olmasından ötürü zaten zaman kolay geçiyor, fakat zamanlarda oynama yapılması taraftarıyım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 26.10.2021 17:35
Alt Tab esnasında sürenin geçmesi yeterli olur aslında.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 26.10.2021 19:33
ic hapiste interiorun güzel olmasından ötürü zaten zaman kolay geçiyor, fakat zamanlarda oynama yapılması taraftarıyım.
İnterior'un güzel olması??
İnterior güzel evet ama yapıcak bir şey yok boş boş interioru izlemiyorsun herhalde
Bence asıl eklenmesi gereken şey hapise en azından bi gym yeri afk bırakmak yerine gym kasılabilir ve gym kasarken bekleme sırası falan yüzünden illa ki rol de dönücektir
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 04.11.2021 00:10

Çok mantıklı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 04.11.2021 00:12
Alt Tab esnasında sürenin geçmesi yeterli olur aslında.
Ooc ceza yemiş gibi saatlerce beklemek mantıklı değil. İnsanların bazen boş vakitleri olmaya biliyor. Kendine ayırdığı oyun süresi boyunca keyifle rolünü sürdürmesi amaçlı bu sistem gerçekleşe bilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok