Konu: 10.10.2021 Maske_25580 Jack Gallagher hood baskın ihlali  (Okunma sayısı 281 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2021 12:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_25580 Jack Gallagher @UgandalıOscar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bölgede bulunan Kasparov üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/10/2021 00:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Onaylı bir bölgeye saldırı düzenlemek için en az iki birlik ile koalisyon içerisinde olması gerekmektedir. Saldırıya katılan birliklerin forum üzerinde tanıtımları olmak zorundadır, aksi halde birlik olarak sayılmayıp ceza alabilirler. Ayrıca onaylı bir bölgeyi günde en fazla BİR kez basabilirsiniz.
Çatışma esnasında sistemsel ölen kişiler, aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar dün gece paket açmış arkadan skin işleri ile uğraşıyordum, adı geçen iki arkadaş iki kişi hood onaylı bir birliğe baskın rolü düzenlediler??

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Bu olay kısaca bitmemeli, bile bile yaptıkları ihlallerin ağır bir cezası olmalı.(Düzenleme) Dün gece saat 00:25 civarında baskın rolü düzenlediler ardından (24 saat) geçmeden tekrardan hooda baskın düzenleme rolüne girdiler eklediğim sslerde görebilirsiniz

« Son Düzenleme: 10.10.2021 13:21 SaykQ »

#1 - 10.10.2021 13:57
Maskeli olan benim orada, ss ortada. Alttaki atacağınız şeye gelicek olursak hood dışında arkadaşlar size sıkmaya başladı kendinizi hood içine attınız, çatışma hood dışında başladığı için içeriye girmeniz bir şey ifade etmiyor, vuruldunuz.

#2 - 12.10.2021 08:49
Ssleri incelediğimde görüyorum ki sabah saatlerinde Reagan ve Jack karakteri değil, farklı karakterler basıyor ya da sizi vuruyor. SS'de öyle gözüküyor. Bu yüzden SS'de gözüken karakterler(Maske_20806 - Maske_33207)Hood Baskın İhlali sebebi ile ceza alaacak.

Reagan, Edward ve Jack karakteri ise Hood içine girdiği için ceza alacak. Yukarıda attığınız ss'de Hood içinde gözüküyorsunuz.
« Son Düzenleme: 12.10.2021 09:04 breackner »