Konu: Trucker Sistemi  (Okunma sayısı 4534 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 12.04.2020 19:00
4. seviyeden 7. seviyeye kadar Mule ile 8 dakikada 650-700 arası gelir sağlarken, tır 7. seviyede 16 dakikada $1075 veriyor. Daha çok vakit, emek harcıyoruz ama 4. seviye, 7. seviyeden daha karlı geliyor.

Yaklaşık 16 dakikada Mule ile 2 seferde, $1300-$1400 gelir sağlanıyor. TIR'da ise, 150'si zaten gişe masrafları derken bize kalan $925 oluyor. Kesinlikle gelir revizyonu yapılmalı. Biz daha çok kazanacağız diye seviye atlarken, meslek daha da çekilmez hale geliyor. Yorumları inceledim, herkes bu durumdan muzdarip. Umarım gereği en kısa zamanda yapılır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 12.04.2020 19:15
4. seviyeden 7. seviyeye kadar Mule ile 8 dakikada 650-700 arası gelir sağlarken, tır 7. seviyede 16 dakikada $1075 veriyor. Daha çok vakit, emek harcıyoruz ama 4. seviye, 7. seviyeden daha karlı geliyor.

Yaklaşık 16 dakikada Mule ile 2 seferde, $1300-$1400 gelir sağlanıyor. TIR'da ise, 150'si zaten gişe masrafları derken bize kalan $925 oluyor. Kesinlikle gelir revizyonu yapılmalı. Biz daha çok kazanacağız diye seviye atlarken, meslek daha da çekilmez hale geliyor. Yorumları inceledim, herkes bu durumdan muzdarip. Umarım gereği en kısa zamanda yapılır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 13.04.2020 05:49

Kesinlikle katılıyorum.Tır kullanma seviyesine gelmek için o kadar emek sarf edip gelir düşürmek ve zaman kaybetmek çok saçma. Boşuna 7 seviye yapmışım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 13.04.2020 16:23

Kesinlikle katılıyorum.Tır kullanma seviyesine gelmek için o kadar emek sarf edip gelir düşürmek ve zaman kaybetmek çok saçma. Boşuna 7 seviye yapmışım.

Ben de boşuna saatlerce 7 seviye yapmaya uğraştım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 13.04.2020 16:46
Balıkçılığa oranla daha zahmetli ve yapması uzun süreli olan bu mesleğin kazancı fazlasıyla düşük. Ben de iyileştirmelere gidilmesi taraftarıyım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 22.04.2020 03:10
AR-GE/Oyun Içi bölümüne konu açılmıyor. Yukarıda eskiden söylenilmiş fakat yanıt gelmemiş.

7.Seviye tır sefer fiyatları arttrılmalı. Baya bir fark olması lazım. Tırda en yüksek 1.075$ alınıyor, gişeleri hesaba katarsak 150$- gişe parası ödüyoruz, 16 dakika yolu çekiyon. İş bitince sana 925 kalıyor. O kadar yol, dakika tamamen çöp.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#36 - 22.04.2020 15:02

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#37 - 01.05.2020 00:02
Balıkçılık sistemi yüzünden uzun süredir tercih edilmiyor canlanması gerek, geliştirilebilir.  :-X
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#38 - 03.05.2020 01:21
Sunucunun ilk döneminde (Kasım) Deli gibi herkes bu mesleği kasıyordu, kazanç bakımından biraz daha artarsa balık-trucker arasında denge sağlanabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok