Konu: Scienly OOC kin - SS'de sahtecilik  (Okunma sayısı 381 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.10.2021 21:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sCiEnLy_V2 Chazov Kirillovich

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC kin - SS'de sahtecilik

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıtlarda görüldüğü üzere böyle bir şey geçmiyor, arkadaşla aramızda ki mesafe uzak değil. Arkadaş nasıl bir kine sahipse üşenmemiş rolden sonra böyle bir şey yazdıktan sonra ss editlemiş, güya OOC olarak egosunu tazeliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): yok

#1 - 06.10.2021 21:28
Gönderdiğim SS'de tanıtımınızına en az 10 kere atılmış, bu rol de ona bakarsanız gerçeği yansıtmıyor. Pedro ve Radosav'ın cümlesi farklı rollerden alınmış iki cümle ve kesilerek alt alta getirilmiş. Yani bunu da ilk yapan biz değil sizsiniz ve bunla alakalı sadece şikayet açmak için sizin tarafınıza herhangi bir şikayet açmadık. Bir ihlal olduğunu bilmiyordum ki halen olduğundan bile emin değilim. Bir uyarıyla iletiyi kaldırırdım fakat sırf açmak için şikayet açıyorsunuz. Eğer bu iletim kaldırılacaksa karşı tarafın da üstteki sahte rolün kaldırmasını istiyorum, en az 10 kere atılmış zaten.

Sahteci biz miyiz, siz mi? :D
« Son Düzenleme: 06.10.2021 21:32 sCiEnLy_V2 »

#2 - 06.10.2021 21:30
Savunmanı yap kardeşim, bir şikayetin varsa başka konu açabilirsin. Arkadaşın uyarı puanı almasını rica ediyorum.

#3 - 06.10.2021 21:34
Savunmanı yap kardeşim, bir şikayetin varsa başka konu açabilirsin. Arkadaşın uyarı puanı almasını rica ediyorum.

Şahsına birşey söylemedim, farkındaysan. Sana bir kardeş tavsiyesi verdim, oyunu bu kadar ciddiye alman trajikomik. Ayrıca zaten SS'i bilerek tanıtımınıza attım ki, gülelim, eğlenelim diye. Rahatsız etmek için yaptığım birşey değil.

#4 - 06.10.2021 21:40
Yönetici kararını bekleyelim.

#5 - 06.10.2021 22:40
Yönetici kararını bekleyelim.

Bekleyelim, veysel kardeş.

#6 - 07.10.2021 20:09
Şikayet incelendi.

Bu tip durumlarda sağ alt kısımda bulunan "Moderatöre Rapor Et" kısmını kullanabilirsiniz. Buna ek olarak @sCiEnLy_V2 uyarı puanı eklendi. Burası bir Roleplay platformu. Sizin raconsal mizaç ile konuşabileceğiniz bir platform değil. Bunlara dikkat etmelisiniz. Tekrarında ceza işlem uygulanacak.

Şikayet kapatıldı.