Konu: [05.10.2021 - Teion_Murray] Emote İhlali  (Okunma sayısı 324 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.10.2021 02:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Teion_Murray @kreanz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Burnout Birliği

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.10.2021 - 21:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
43-) Emote İhlalleri

a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk önce adama saldırır diye emote atıp bir yumruk sallıyor ardından aracına binip silahını alıyor, buraya kadar sıkıntı yok. Silah alındığı için haliyle otomatik emote çıkıyor ekrana fakat arkadaş sonrasında ek emote atmadan ateş açıyor, videoda açık şekilde görünüyor zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 06.10.2021 19:23
Etrafımda düşman olarak nitelendirilebilecek yirmi kişi var, üstüme saldırıyor, koşuyorsunuz. Bagajımdan silahı alıyorum, sistem otomatik olarak emoteyi veriyor, zaten bunu kendin de belirtmişsin. Emote verildikten sonra inip kendimi ve ekibimi savunmak adına ateş açıyorum. Ayrıca, biraz da işin mantıksal açısından bakmak gerekirse, bana saldıran insanlara karşılık vermek adına pompalıyla ateş açarım, bunun dışında başka bir ihtimal yok. Yani ek bir ateş açma emotesi vermeme gerekte yok, henüz böyle rollerde vereni de göremedim. Hepsi bu kadar, iyi forumlar.

#2 - 06.10.2021 20:55
Eğer saldırıyı biz başlatsaydık evet dediğin gibi haklı taraf sen olurdun. Ama atak bizzat senden geliyor çünkü senin kışkırtıcı rollerini umursamadık, haliyle sıkman için yeterli bir neden olmadı. Yumrukla saldırıp iki tarafı birbirine atağa geçirip sonrasında silahını araçtan alıp sıkarsan ve bunu sadece oto atılan emoteye dayanarak yaparsan açık kullanmaktan başka bir şey yapmış olmazsın. Aşşağıya da yaptığın kışkırtıcı, anlamsız rollerden bir kaç kare atacağım. Eğer fazlası gerek duyulursa bir saatlik rol kaydını direk uploadlayıp atacağım.

Saldırının başlama anı;

Tahrik edici, kışkırtıcı rollerin;

Sanırım yeterli olmuştur, yönetici kararı beklenebilir.
« Son Düzenleme: 06.10.2021 21:03 akaWarpector »

#3 - 06.10.2021 21:09
Durup dururken gelip kışkırtıcı rol yapmıyorum, birlik üyem ve ic olarak tanıdığım Rin Chiba karakterini sudan sebeplerden kaçırmaya çalıştınız, garajımdaki arabaları çektiniz vs. ayrıca konu bu değil. İC olarak tartıştık, kavga çıkacak kadar büyüdü ve silahımı çekip ateş açtım emotem chate düştü, anlaşmalı bir rol değildi. Kendi sslerimde de görüldüğü üzere saldırıyorsun, hala daha neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Ortada hiçbir ihlal yok, tekrardan iyi günler.

#4 - 06.10.2021 22:25
Ya anlayamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun, hava hoş. Yönetici kararı beklenebilir.

#5 - 07.10.2021 15:38
Sistemin otomatik olarak verdiği emotenin geçerli bir emote sayılmaması gibi bir durum yok, sistem vermiş olsada kişi emotesini en nihayetinde vermiş, ceza verilmeyecek.