Konu: [03.10.2021 - Ollie_Floyd] VCPD'ye karşı kurallar  (Okunma sayısı 340 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.10.2021 23:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ollie Floyd @Lil O'neal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.10.2021 23.32 - 23.38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 03.10.2021 tarihi akşam ilerleyen saatlerde Ollie Floyd, Mulholland bölgesinde bir polis karakterini sistemsel düşürerek kaçmaya başlıyor. Arkasından kovalanan şahıs bir süre izini kaybediyor. Daha sonrasında kişinin kimliği onaylanarak takip edilmeye başlıyor. Market-Konferans Merkezi-Verdant Bluffs ve bir mekana giriyor. Kısa bir süre mekanda durduğu düşünülüyor, daha sonrasında oyundan çıkış sağlıyor. Diğer polis arkadaşların bilgilendirdiğine göre üzerinde UZI marka silah bulunduruyor, görüntülerde gayet açık. EK-1'de oyunda olduğuna dair kanıt, EK-2'de oyundan çıktığına dair kanıt bulunuyor, EK-3'de de 5 dakikadır oyuna girmediği gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.10.2021 23:06
rolde şahıslar ile çatışma geçti ve ben şahısları düşürüp oradan uzaklaştım ve kendimi güvenceye aldım bir evde pustum.

Sizin her anınızı takip ederek, zamanımızı harcayarak takip ediyoruz. Oyun kurallarında oyuna dönüş süresinin beş dakika olduğu yer alıyor ki şikayetin ana postu üzerinde "sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız" uyarısı bulunuyor. Eğer kırpılmış görüntüleri görmezden geliyorsanız oyun kurallarını açarak göz gezdirebilirsiniz. Verdant Bluffs üzerinde bir eve girdiğiniz anı da biliyoruz, Market caddesinden, Konferans Merkezi üzerinden geçtiğinizi de biliyoruz. Fakat tam her şeyi rayına oturtmuşken, diğer oluşum üyeleri ile haberleşmişken bir anda bakıyoruz ki takip ettiğimiz kişi oyundan çıkmış. Empati yaparsanız olağan şeyleri anlayabilirsiniz. Yaklaşık beş dakika bekliyoruz ki basit bir kovalamaca ortasında kasti bir şekilde çıkış yapanı dahi beş dakika bekliyoruz. Beş dakika giriş sağlamadınız, bunu saygısızlık olarak algılıyoruz haliyle. Zamanımızı ayırıp bekliyoruz, karşı taraftan da aynısını bekliyoruz.

#2 - 07.10.2021 19:35
Şikayet incelendi.

Kişi hatasını kabul etmiş. Ceza verilecek. Ek olarak oyuna girdiğinizde silahınıza el koyulacak.

Şikayet kapatılmıştır.