Konu: Angel Quiles - Refuse RP - CR  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.10.2021 15:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:@ @aquila the ripper  - Angel Quiles

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Unban Terminus - Bovarin Ranskahov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.10.2021, 14.28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Refuse-RP - CR

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracıma çarpıyor, CR atıyor. Kendi çapında bir rol sergiliyor. Sonrasında ben kaza rolu yaparken o yapmıyor. Basıp devam ediyor. Tekrardan bir huntley'le çarpışıyor. Yine de durmuyor. Devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.10.2021 15:56
Selam, kaza rolün bağırmak mı? Refuselik bir durum yok "Para mı? Sanmıyorum." diyip gidiyorum. Sen bu tarz bir rol ile bana yaklaşırsan ben de sana aynı şekilde yaklaşırım. CR'lik bir durum yok, birliklerimiz yeni savaştan çıktı sizi yendik, hala çekinmeden agresif roller sergiliyorsunuz ve hala gerginlik yaratıyorsunuz. Sabah saatlerinde motosikletim ile şehirde tur atarken beni gördünüz ve yönünüzü değiştirip takip etmeye başladınız, olabilecek herhangi bir ihlale karşılık video açtığım için o sırada drop yiyorum. Motosikletle bir Admirali o derece ittirmem mümkün değil, zaten düşerdim drop olmasa. Video saatlerini de karşılaştırırsanız zaten anlarsınız, bu videoda açıkca görünüyor. Anlayacağınız üzere kasti bir CR söz konusu değil. Lütfen oyuna savaş kaybettiniz diye bunu foruma taşımayın, oyunda olan oyunda kalsın. Gerçek bir rolcü olsan peşimden gelir beni takip eder ve bunu güzelce role yedirirdin. Birliklerimizin arasında olan münasebete bir katkı daha yapılır oturup konuşur belki bu konuyu dostça kapatırdık. Fakat sen ne yaptın? Açık arayarak şikayet açtın 😛
İyi forumlar. Başka savunma gelmeyecek

#2 - 03.10.2021 16:03
FPS drop, kasıtlı görünmüyor.