Konu: Anthony Bright - RK İhlali  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2021 20:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Umbrella Anthony Bright @BerkBarlak

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @XYZBey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:53 1.10.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RKİ

Alıntı
RKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş vuruluyor, sonrasında Huntley'le şehirde dönüp dolaşıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sadece savunma yaparsan sevinirim, ortada bir ihlal yok ise ceza almazsın zaten.

#1 - 01.10.2021 21:01
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.10.2021 21:10

İlk olarak iyi günler dilerim.

Bana sıkıldıktan hemen sonra araba sürmedim. IC arkadaşlarıma telefon ile ulaştım ve kendimi olay yerinden aldırdım.
Tedavi rollerim bittikten sonra Support arkadaştan adlığımız ve zaten bildiğimiz bilgi olan araba sürmede sıkıntı olmayacağından iki saat sonra araba sürdüm.

Savunmam bu kadar iyi forumlar dilerim.

#3 - 01.10.2021 21:49
Soru ss'inin tam halini atar mısın? Ayrıca tedavi rolünün kanıtınıda atmanı rica ediyorum.

#4 - 01.10.2021 22:04
Vurulduğum saatlerde aktif doktor olmadığından arkadaşları beni hastaneye götürdü ve /tedaviol komutu ile tedavi olmak zorunda kaldım.

Kanıt olmamasının sebebi ise böyle ufak ve kural hatası olmayan bir konuya takılıcak kadar düşmediğinizi düşünmem yanılmışım.

#5 - 01.10.2021 22:14
Başka bir şey yok ise sonucu bekleyelim, iyi forumlar.

#6 - 03.10.2021 11:02
Aradan bir saatten fazla süre geçmiş, RK veya yaralı kural ihlaline bağlı bir şey görünmüyor. Anthony Bright karakteri ikinci karşılaşmada size veya başka birine karşı agresif rol sergilemiyor ya da ağır iş yapmıyor.