Konu: [28.09.2021 - Thomas_Griffin] Troll  (Okunma sayısı 388 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.09.2021 17:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Griffin - @Ryu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Raiden Takahashi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:32-16:37 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Troll

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'u Ganton'a bağlayan kesimde trafik kazası geçirmek üzereydik. Thomas Griffin ve Carey Mencken karakterleri agresif role girdiler. Agresif rolün karşılığını verdim, birlik arkadaşlarımdan birini yanıma telefon aracılığıyla çağırdım. Thomas Griffin karakterinin oyun içerisinde rol yaparken random kullandığını gördüm.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://www.hizliresim.com/kxp9tco
https://www.hizliresim.com/qk2092k

Ek açıklamalar(varsa): Thomas Griffin karakterini canlandıran oyuncunun "Troll" kapsamında cezalandırılmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 28.09.2021 17:17 Tetra »

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 28.09.2021 17:22
İrlandalı yobaz bir karakter yürütüyorum, böyle yapmam çok normal. Amacımız agresif falan değil, kendin de agresif yaptın. Eğer bir ihlal varsa, cezamı çekebilirim. Arkadaş kendisi de söylemiş, bende agresife agresif yaptım diye. Eğer bir trollük durum varsa arkadaş da yaptığı ihlali kabul ediyor.

Kendi yaptığın role dikkat etmelisin.  :D :D
« Son Düzenleme: 28.09.2021 17:24 Ryu »

#2 - 28.09.2021 17:26
İrlandalı yobaz bir karakter yürütüyorum, böyle yapmam çok normal. Amacımız agresif falan değil, kendin de agresif yaptın. Eğer bir ihlal varsa, cezamı çekebilirim. Arkadaş kendisi de söylemiş, bende agresife agresif yaptım diye. Eğer bir trollük durum varsa arkadaş da yaptığı ihlali kabul ediyor.

Kendi yaptığınız rollere de dikkat etmelisin.  :D :D

Agresif rolden şikayet açmadım. Gayet doğal, sonuçta bir trafik kazası geçirmek üzereydik ve iki tarafta rolsel olarak birbirine sinirliydi. Bunu oyuna simüle ettik. Kavga rolü döndü kısacası, ihlallik bir durum olduğunu sanmıyorum.

Senin yaptığın belki dalgınlığına gelmiştir bilmiyorum fakat orada rol yapıyoruz ve sen random atıyorsun. Ne kadar doğru olduğuna yetkili karar verebilir. Agresif rol öncesinde neden bu kadar sinirli olduğunuzu sormuşum, agresif rolden şikayetçi olmuşum aslında rolde. Belki bende bu kuralı ihlal ettim fakat ihlal ettiğimi sanmıyorum. Eğer agresif rol kapsamında hatalıysam ceza alabilirim problem değil.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#3 - 28.09.2021 17:28
Random falan değil dostum, gülme şekli. Bunu anlamadıysan da sana bir şey demiyorum artık.

#4 - 28.09.2021 17:31
şikayet açma sebebine bak ya, gerçekten yazık bro. şikayet açmak için açmadın kesinlikle.

#5 - 28.09.2021 18:14
Random falan değil dostum, gülme şekli. Bunu anlamadıysan da sana bir şey demiyorum artık.

"PAĞAĞHPĞAHĞAPĞAPĞHUĞÜAHĞA." ne kadar gülme şekli olur tartışılır fakat ben bunu random olarak algıladım. Şikayetle ilgilenecek yetkilinin kararını bekleyebiliriz.

Ryu

*
#6 - 28.09.2021 18:17
gerçek hayatta öyle gülemiyoruz değil mi

Ryu

*
#7 - 28.09.2021 18:55
sonuçlanabilir

#8 - 29.09.2021 11:41
Şikayet incelendi.

İki ekran görüntüsüne bakıldığında random farklı gülme değilde hep aynı şekilde gülmüş gibi gözüküyor. İrlandalı bir karakter yönetiyor olabilirsiniz ama bu tür şeyleri yapmamalısınız. İlk ve son uyarımız olsun. @Ryu

Ek olarak @bhadmoney Alakanız olmayan bir şikayete yorum yaptığınız için hem forumdan hem oyun içinden ceza alacaksınız. Kurallarımızı bilmeniz gerekiyor.