Konu: [26.09.2021, 19:48] Fionn_Mactiernan - Non-RP  (Okunma sayısı 829 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.09.2021 15:54
Videoyu izledim

kapıyı en az 4-5 defa açıp kapattım son olarak açıp bıraktım. dediğim gibi; 4 5 defa kapatıp açtığım için videonun da tam hali olmadığı için sadece bir kere kapıyı açmam gözüktüğü için hangi kapama-açma dan bahsedildiğini anlamadım, ki hala anlamıyorum çünkü o rolde çok kez kilit açıp kapattım.

non rp cezasından cezalandırılabilirim sorun yok fakat yönetimi kandırmadım, dediğim gibi en son kilit açışım da kapıya gidip açtım kilidi. ayriyetten kapı kilidi iş yerinin her yerinden açılıyor, sistemsel yapılıyorsa nereden açılıp kilitleneceği konusunu bir sorun olarak görmüyorum. yönetimi kandırmıyorum, çaba sarfedip support olmuşken sırf 200 300 dakika ceza almamak için yönetimi de kandırmam, kandırmaya yeltenmem.

videonun tam halini bilmediğim ve o rolde çok kez kilit açıp kapattığım için ilk savunmalarımda yanılma olma ihtimalim var, o gece dönen her şeyi aklımda tutamam bu yüzden ilk savunmalarım da yanılma ihtimalim var, sonuçta ben de bir insanım.

zar zor foruma bunu yazdım telefon sıkıntılı olduğu için, başka diyecek bir şeyim yok.

@Democrituss şikayet sonuçlanabilir

« Son Düzenleme: 30.09.2021 23:06 Hymenalous »

#11 - 29.09.2021 15:58
Yanılma ile yalan aynı şeyler değil. İlk savunmalarında da 4-5 defa kapıyı açıp kapattığını söyleyebilirdin, videoyu yükletince mi hafızan düzeliyor? Ceza alman tarafında da değilim, yönetim doğrusunu bilir.

#12 - 29.09.2021 16:10
Yanılma ile yalan aynı şeyler değil. İlk savunmalarında da 4-5 defa kapıyı açıp kapattığını söyleyebilirdin, videoyu yükletince mi hafızan düzeliyor? Ceza alman tarafında da değilim, yönetim doğrusunu bilir.

hafızamda bir sorun yok allaha şükür. ilk savunmalarımda 4-5 defa kapatıp açtığımı söylememi gerektirecek bir durum olmadı, çünkü kanıtta sadece 1 defa kilidi açtığım gözüküyor. şikayet ciddi bir ihlal olan yönetimi kandırmaya geldiği için, olayı baştan sona anlattım. ceza alma taraftarı olmadığını da biliyorum, bunun için gerginlik olmadığı için de teşekkürler.

daha fazla bir şey yazamıyorum çünkü telefon kasa kasa yazıyorum, dediğin gibi yönetim doğrusunu bilir.

iyi oyunlar&keyifli günler

#13 - 01.10.2021 13:47
Normal durumlarda bu şikayet çoktan kapatılıp, karakter uyarılıp geçilmişti ama yönetim ekibi üyelerine tavizimiz yok ne yazık ki. Cezalandırılacak.