Videoyu izledim
kapıyı en az 4-5 defa açıp kapattım son olarak açıp bıraktım. dediğim gibi; 4 5 defa kapatıp açtığım için videonun da tam hali olmadığı için sadece bir kere kapıyı açmam gözüktüğü için hangi kapama-açma dan bahsedildiğini anlamadım, ki hala anlamıyorum çünkü o rolde çok kez kilit açıp kapattım.
non rp cezasından cezalandırılabilirim sorun yok fakat yönetimi kandırmadım, dediğim gibi en son kilit açışım da kapıya gidip açtım kilidi. ayriyetten kapı kilidi iş yerinin her yerinden açılıyor, sistemsel yapılıyorsa nereden açılıp kilitleneceği konusunu bir sorun olarak görmüyorum. yönetimi kandırmıyorum, çaba sarfedip support olmuşken sırf 200 300 dakika ceza almamak için yönetimi de kandırmam, kandırmaya yeltenmem.
videonun tam halini bilmediğim ve o rolde çok kez kilit açıp kapattığım için ilk savunmalarımda yanılma olma ihtimalim var, o gece dönen her şeyi aklımda tutamam bu yüzden ilk savunmalarım da yanılma ihtimalim var, sonuçta ben de bir insanım.
zar zor foruma bunu yazdım telefon sıkıntılı olduğu için, başka diyecek bir şeyim yok.
@Democrituss şikayet sonuçlanabilir