Konu: Miguel Padro 20.09.2021 DM  (Okunma sayısı 211 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.09.2021 01:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miguel Padro @Zakhaev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM,Emotesiz silah çekmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi sokakta gezerken bana sıkmaya başladı hırsızlık yaptığım için olduğunu söyledi fakat öyle bir şeyde yapmıyordum  her türlü sistemsel falan bakılabilir elimde paket falanda yoktu ayrıca sıkarken emote kullanmadı.(Dediklerimin aksini savunanların SS'le desteklemesi gerekmekte)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sokakta gezeni vurupta burası amerika demek bence DM'ciliğe bahane bulmaktır.

#1 - 20.09.2021 01:49
Kimse sana durduk yere sıkmadı, onaylı hood bölgesinde ev soymaya kalkıyorsun rahat bir şekilde takılıyorsun. Sana ilk başta sıkmadık ve mahalleden kaçtın. Madem DM yemek istemiyorsun neden tekrar onaylı hood'a gelip ev soyma çabalarına devam ediyorsun? Ne yapmamızı bekliyorsun anlamıyorum, oturup senin sokaktan ev soymanı mı izleyelim?

#2 - 20.09.2021 02:29
Kimse sana durduk yere sıkmadı, onaylı hood bölgesinde ev soymaya kalkıyorsun rahat bir şekilde takılıyorsun. Sana ilk başta sıkmadık ve mahalleden kaçtın. Madem DM yemek istemiyorsun neden tekrar onaylı hood'a gelip ev soyma çabalarına devam ediyorsun? Ne yapmamızı bekliyorsun anlamıyorum, oturup senin sokaktan ev soymanı mı izleyelim?
Ev soyduğuma dair bir kanıtın varsa atabilirsin ev soymuyordum her türlü sistemsel falan bakılabilir sıkıntı yok ayrıca emote vermediğin konusunda savunma bile yapmıyorsun.

Ayrıca arkadaşın son 4 ay içinde iki kere DM'den cezası bulunuyor bu cezalardan akıllandığını düşünmüyorum kuralı bilmesine rağmen uymuyor.
« Son Düzenleme: 20.09.2021 17:14 nokia6 »

#3 - 20.09.2021 19:31
elimde herhangi bir kanıt yok, soygun yapmadığını iddia ediyorsun vurulduğun yer hood'un içi, seni araca binerken vurduk. Sistemsel ev soyamadığın için ev soymuyorum diyemezsin, sonuç olarak bunun çabasındasın. Benim jaillerim seni ilgilendirmez, bu konuda sana düşen bir yorum hakkı yok.

#4 - 22.09.2021 16:02
Bölge Buffalo Soul Motorcycle Club kontrolü altında, yani IC olarak bölge sakinlerinin de "koruma" olayı onlarda diyebiliriz. Mahallede bir siyahinin her eve girip çıkması durumdan şüphelendirebilir. Kovulmanıza rağmen FearRP yapmadıysanız artık yapacak bir şey kalmamıştır. Savunma geçerli.