Konu: AFK Sistemi Düzenlemesi  (Okunma sayısı 606 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 22.09.2021 01:27
aktif rol ortamında afk bırakanlar kickleniyor, zaten çoğu kişi interiorlarda ya da ev arkalarında afk atıyor, yolda afk bırakanlarda kickleniyor

desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 22.09.2021 13:55
AFK olduğunda isim yanında kum saati çıkma olayına katılıyorum. Rol yaptığım ortamda birisini gördüğümde AFK mı, değil mi diye düşünmek, rolü nasıl şekillendireceğimi bilememek kötü oluyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 22.09.2021 15:24
AFK olduğunda isim yanında kum saati çıkma olayına katılıyorum. Rol yaptığım ortamda birisini gördüğümde AFK mı, değil mi diye düşünmek, rolü nasıl şekillendireceğimi bilememek kötü oluyor.

Sistemin izin vermediği daha önce belirtilmişti, eğer kum saati olayı geri gelsin diyorsanız o eski default name tag'in de geri gelmesi gerekiyor. Öyle olmasındansa şu anlık iyi. Zaten çoğu kişi SAMP ADDON kullanırken ESC'i devre dışı bırakıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 22.09.2021 16:18

Sistemin izin vermediği daha önce belirtilmişti, eğer kum saati olayı geri gelsin diyorsanız o eski default name tag'in de geri gelmesi gerekiyor. Öyle olmasındansa şu anlık iyi. Zaten çoğu kişi SAMP ADDON kullanırken ESC'i devre dışı bırakıyor.
Dediğin doğru, kum saatinin çıkması için default name tag olması gerekiyor. Fakat pawn'dan bir script ile karakterin kafasının üzerinde [AFK (x saniyedir)] yazısı çıkması eklenilebir. ADD-ON kullanan kişilerde bu yazı çıkmayacaktır fakat bunu da karakterin pozisyonundaki hareketsizliği kullanarak algoritma yazılmasıyla add-on ESC özelliğinin önüne geçilebilir diye düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 23.09.2021 19:47
Aktif rol alanında AFK olan varsa rapor edebilirsiniz. Genel olarak tenha veya ilk bakışta görmediğimiz yerlerde AFK bırakanlar var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok