Konu: [18.09.2021 - Tayven_Demons, Jamal_Stokes] Birden fazla kural ihlali.  (Okunma sayısı 268 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2021 22:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tayven Demons @lilkie Jamal Stokes @bumble

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Retarded-RP, Metagaming, Powergaming, SAMP fiziklerinin aykırı kullanımı, Meslek çalışanlarına karşı roller

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: NOT: LV'de mahsur kalan insanları trucker aracıyla Vice'a geri taşımanın kural ihlali olduğunu bilmiyordum. Stance tarafından uyarıldım, bir daha gerçekleşmeyecek.

Öncelikle, Tayven Demons adlı karakter benzinlikte mahsur kalmıştı. Tıra yaklaştı, ben de "Atla" dedim. Ardından Jamal Stokes karakteri benim kontrolüm dahilinde olmadan tırın arkasına atladı ve carsurfing yapmaya başladı. O sırada Jamal karakterini görmeme imkan yoktu, biliyorsunuz ki dorse bırakılırken kamera donuyor.

Ardından, kişilerle hiçbir rolümüz olmamasına rağmen, birliğimiz kendi halinde legal takılan bir oluşum olmasına rağmen, saçma sapan küfür kullanarak bir Retarded-RP örneğine imza attılar. Bu kadar agresiflik neden?

Buradaki metagaming iddiam şudur ki, Jamal Stokes karakteri henüz 3 level ve bizimle hiçbir rolü olmamasına rağmen neden anlamıyorum bir kin mevcut. İki karakterin de bunu aynı anda yazmaları şüphe uyandırıyor.

Powergaming. Kişi /dene komutunu spamlayarak meslek yapmaya çalışan karakterimi araçtan atmaya çalıştı. Verilen Emote'ları görüyorsunuz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

1. Rolün başlangıcı.
Spoiler: GösterGizle

2. Retarded-RP.

3. Muhteşem. Powergaming, /dene komutunu spamlayarak suistimal etmeye çalışmak, ve meslek çalışanlarına karşı rol.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını arz ederim.

« Son Düzenleme: 18.09.2021 23:38 Chieftain »

#1 - 18.09.2021 23:17
Stance tarafından bizde uyarıldık, ortada bir hata yok. "ORRROSPU ÇOCUĞU" türkçe terim demişsin, değil.

Burada /dene komutu spamlıyorum, internetim yavaş olduğu için chate düşmemişti ilkte. Hata olarak görülebilir, kasıtlı yapılan bir şey değil.

Aynı zamanda arkadaş meslek aracını kişisel kullanıp bildiğiniz taksicilik yapıyor, ceza alması gerek. Stance tarafından uyarılmıştık.
« Son Düzenleme: 18.09.2021 23:24 lilkie »

#2 - 18.09.2021 23:20
"ORRRROSPU ÇOCUĞU" türkçe terim değil dostum nerde ihlal yaptığımı anlamaya çalışıyorum ayrıca kinim falanda yok ic gelişen bir olayı ooc yansıtıyorsun amacını anlayamadım senin bir kinin var galiba

#3 - 18.09.2021 23:37
Stance tarafından bizde uyarıldık, ortada bir hata yok. "ORRROSPU ÇOCUĞU" türkçe terim demişsin, değil.

Burada /dene komutu spamlıyorum, internetim yavaş olduğu için chate düşmemişti ilkte. Hata olarak görülebilir, kasıtlı yapılan bir şey değil.

Aynı zamanda arkadaş meslek aracını kişisel kullanıp bildiğiniz taksicilik yapıyor, ceza alması gerek. Stance tarafından uyarılmıştık.

/dene komutu "başarısız" çıkınca ikişer saniye arayla spamlayıp "başarılı" olduğunu görünce spamı bırakman, ardından 6 kere /me atar x spamlamanı
nasıl internetine bağlayabildin hayranım. Evet, başarısız olunca devam edip başarılıyı görünce emote vermen kesin internetten kaynaklıdır.

İlk baştaki notu okusaydın ihlal konusundaki açıklamamı fark ederdin. Uyarıldığımızı zaten yazdım. Meslek araçlarının kulanımıyla ilgili kuralın son maddesini okursan sunucunun bu konudaki ilk politikasının "uyarı" olduğunu görebilirdin. Daha önce hiçbir OOC uyarı almadım, bu ilkti ve ceza alacak olsam Stance oracıkta jail atardı zaten. Adminlerin kararına karışmayalım lütfen.  Bunu tekrar sunman iyi niyetli değil.
Edit (23.44): Orada zaten kicklendim. Yani zaten cezai işlem uygulandı. Eğer bu karara itirazın varsa yeniden şikayet açmakta serbestsin.

"ORRRROSPU ÇOCUĞU" türkçe terim değil dostum nerde ihlal yaptığımı anlamaya çalışıyorum ayrıca kinim falanda yok ic gelişen bir olayı ooc yansıtıyorsun amacını anlayamadım senin bir kinin var galiba

Rolümüz yok daha. Sunucuya yeni geldim sayılırım. Birliğimizin hiçbir birlikle derdi yok. Böyle içi boş iddialar yerine sana nereden kinim olabileceğini açıklayabilirsen seni şikayetten sileceğim. IC gelişen bir olayı OOC yansıtma konusunu argüman bile saymıyorum, kural ihlalinden bahsediyoruz burada.

Harikulade savunmalar için teşekkür ederim. Türkçe terim konusunda evet, Türkçe terim olmadığını fark ettim. kaldırıyorum.

Türkçe terim dışındaki maddeler konusunda şikayet aktif. Yetkili kararı bekleniyor.
« Son Düzenleme: 18.09.2021 23:44 Chieftain »

#4 - 18.09.2021 23:45
yeni geldiysen nasıl 16 levelsin dostum

#5 - 18.09.2021 23:46
Orada bizde kicklendik, o halde bizimde uyarı olarak sayılsın. Her şey karşılıklı.

#6 - 18.09.2021 23:47
Anlaşılan savunma olarak kayda değer bir şey gelmeyecek.

Şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 18.09.2021 23:50
buna sen karar veremezsin dostum istediğimiz savunmayı yapabiliriz

#8 - 18.09.2021 23:55
Orada bizde kicklendik, o halde bizimde uyarı olarak sayılsın. Her şey karşılıklı.

Oradaki yetkilinin bizi o anda fark etmesiyle meslek araçlarının kişisel kullanımından dolayı kicklendik. Ondan önceki "rol (?)"deki diğer ihlaller geçerlidir. Bunu açıklamak zorunda olmamalıydım.

buna sen karar veremezsin dostum istediğimiz savunmayı yapabiliriz

Bütün bunlara savunman "yeni geldiysen nasıl 16 levelsin" ise, ya da "biz de kicklendik o zaman bizim de sayılsın" ise buna karar vermek için herhangi birisi olmaya gerek yok.

Daha fazla yazmayacağım. Yetkili kararı bekleniyor.

#9 - 19.09.2021 00:09
toxiclemeye çalışma dostum dediğin gibi yetkili kararı bekleniyor