Konu: DM + TROLL - Tevari Nooksack  (Okunma sayısı 621 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2021 15:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tevari_Nooksack @neşter63 https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=17221

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Owen Brown, Elena Victoria, Kaine_Issei,    Rei_Tsubaki,    Louisa_Lisaelly,    Eudora_Cherry.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.09.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rol Bölme, DEATHMATCH
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
43-) Emote İhlalleri
a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar iyi günler. Tevari_Nooksack İsimli arkadaş, bizim birliğimizin illegal yasağımız olduğu halde bir araba kazası yüzünden bizim kendi bölgemiz de bulununan garajımıza gelerek silah çekiyor ve garajda ki tüm insanları UZİ markalı silah ile vuruyor, bir anlam yok, bir IC düşmanlık yok. Sadece küçük bir kazadan dolayı gelip tüm garaja "EMOTE" vermeden sıkmaya başlıyor. Videolar ve hasar kayıtları bulunmakta. Yeni açılan bir birliğiz daha rollerimi yeni oturtuyoruz ve gelip bir adamın bunu yapması ki bu adam "ONAYLI HOOD" olan bir birlikte. Bize rol paslayacağına gelip direk arabama vurdular diyip sıkması ne kadar doğru bilmiyorum. Sadece bir dm arayışı diye nitelendiriyorum, bunun devamının geleceğini söylüyor. Kişinin en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyorum. Rol zevkimizin bozulması ki bunun başlangıçta olması çok üzücü bir durum, sunucu da böyle yeni açılan birliklere musallat olan birilerinin olması çok üzücü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/b0k8z0

Ek açıklamalar(varsa):Hiç bir amacı yok, birliğimizin İLLEGAL ROL YASAĞI BULUNMAKTA. Bu bildiğin rol baltalamak, rol zevkini hiçe saymak. DM arayaşında ki bir çocuk, kişinin sunucudan uzaklaştırılması veya kişinin en ağır ceza almasını talep ediyorum. İyi günler.
« Son Düzenleme: 18.09.2021 16:26 Scofield »

#1 - 18.09.2021 15:54
Şahitliğimi Onaylıyorum.

#2 - 18.09.2021 15:54
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 18.09.2021 15:56
Şahitliğimi onaylıyorum.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#4 - 18.09.2021 16:07
Şahitliğimi onaylıyorum, umarım en kısa zamanda şahıs cezasını alır.

#5 - 18.09.2021 16:29
Bu arkadaşı başka bir şikayette gördüm ve konusu yine DM ile ilgili, görünürde arkadaş troll. Şahitliğim onaylıyorum, gereken cezayı almasını istiyoruz. :garip:

#6 - 18.09.2021 17:15
bu arada çocuk dediğiniz kişinin discord adresi sinan#0933 sesli arama yaparak size roleplay kurallarıyla ilgili bir şey anlatacağım

şikayet savunmasını akşam vakti yapacağım

#7 - 18.09.2021 19:53
Konuyu manipüle etme Sinan, savunma yap. Küfür dinlemek isteseydim discorda gelirdim.

#8 - 18.09.2021 20:23
bu arada çocuk dediğiniz kişinin discord adresi sinan#0933 sesli arama yaparak size roleplay kurallarıyla ilgili bir şey anlatacağım

şikayet savunmasını akşam vakti yapacağım
Roleplay kurallarından bahsediyorsun kaza rolünde silahla insanlara sıkıyorsun. Umarım cezanı en kısa sürede alırsın da başka insanların rol zevkini bozmazsın.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#9 - 18.09.2021 22:23
Merhabalar, Sinan'ın İC olarak yani Tevari karakterinin kaza rolündeki maddi zararını karşıladım. Sonrasında garaja gelip bana ve ekip arkadaşlarıma sıkması yüz kızartıcı bir rol. Bir kaza rolünden dolayı garajımıza gelip sıkması pek hoş değil. Yapılmaması gereken bir rol. Kişinin en kısa zamanda gerekli cezayı almasını talep ediyorum.