Konu: Calvin Harvey- Maske_27542 @Medellin  (Okunma sayısı 398 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.09.2021 21:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Calvin_Harvey @Medellin -Maske_27542

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.09.2021 - 20.39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Calvin beni aradı çekici lazım diye bende gittim tamir rolü yaparken bir anda silah çekip sıktılar hiç bir rolüm/düşmanlığım olmamasına rağmen.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Artık çok sıkıldım, iyice dm sunucusuna dönmeye başladı her gün dm yiyip çıkıyorum en ağır cezayı almalarını istiyorum

#1 - 13.09.2021 21:33
Güldüm, arkadaşın dün yaptığı rol.
Spoiler: GösterGizle

hiçbir düşmanlığım ve rolüm olmamasına rağmen kısmında koptum, super adamsin
her gün dm yiyip çıkıyorsan hem rolün vardır bir düşmanlığın diye düşünüyorum, kimse kimseye bos yere dm atmaz  O:-) O:-) O:-)
DMlik bir olay yok, Calvin ile bütün rolleri çevirdik savunmam bu kadar, ROLLERİN SSLERİNİ DE ATABİLİRİM   :-\

#2 - 13.09.2021 21:35
Alıntı
Ek açıklamalar(varsa): Artık çok sıkıldım, iyice dm sunucusuna dönmeye başladı her gün dm yiyip çıkıyorum en ağır cezayı almalarını istiyorum
kendini acindirmaya calismissin 👍yapma dostum komik. yaptigin rol zencı yarisci  8)

#3 - 13.09.2021 21:37
EHehehehehehheeh, anlıyorum eğer buna düşmanlık kanıtı diyorsan Metagaming yapmışsın, ismimi numaramı bilmiyorsun /tamirci yazıp numaramı bulmuşsun çağırıp sıkıyorsunnnnnnnnnnnn

#4 - 13.09.2021 21:39
/tamirci komutu metaya mı gırıyor sasirdim  ???

#5 - 13.09.2021 21:44
 ??? ??? ismimi bilmiyorsun numaramı bilmiyorsun /tamirci komutuysa yüzümü görüyorsun,  tanrısal güçlerin çok güzel!

#6 - 13.09.2021 22:04
Şikayette anlaşılmayan bir kısım var, dün herhangi bir sebepten dolayı vurulan Jewish Forest bugün aynı sebepten dolayı tekrar mı vuruluyor?

#7 - 13.09.2021 22:24
Dün bana sıkan adam /tamirci komutunu kullanıp yüzümü ismimi bilmediği halde ama beni çağırıp bana sıkıyorlar, metagaming yani. Artı olarakta Calvin'de dm attı.
« Son Düzenleme: 13.09.2021 22:37 lahmacunxx »

#8 - 13.09.2021 22:42
DM atmak? Dm atmadım dostum ben sadece silahımı çektim, eğer hasarlar ssin varsa sana bir mermi bile sıkmadığımı görebilirsin. Tetsuya, caddede bana senden bahsetti, ne yapacağımızdan ve planın işleyişinden, bizde rolümüzü yaparak seni düşürdüğümüz yere geldik. Tüm rolün ss'ini alarak kendimi zaten sağlama almıştım, eğer istenirsede atabilirim.

#9 - 13.09.2021 22:50
Zaten tamirciyi çağırım sıkmak yasak, metagamin yapıyorsunuz ve bana sıkıyorsunu. Önemli olan sıkıp sıkmadığın değil her sunucuda bu kural sabittir önemli olan silahını neden çektiğin. Sen silahını dm atmak için çektin isters ateş et ister ateş etme bu bir kural ihlalidir. Sıkıp sıkmaman bunu değiştirmez.