Alıntı yapılan: keyfeymIs - 09.11.2021 22:02Dilsiz Yılan 2. Sezon-Before: GösterGizleAlıntı yapılan: keyfeymIs - 08.11.2021 01:24Alıntı yapılan: keyfeymIs - 07.11.2021 02:59Alıntı yapılan: keyfeymIs - 06.11.2021 01:59Alıntı yapılan: keyfeymIs - 25.10.2021 22:28Tekrardan selamlar, daha öncesinde @Janisty IV ve @LordXuneity kardeşlerimle beraber "Dilsiz Yılan" adı altında @Janisty IV kardeşimin canlandırdığı Richard Pantoja adlı karakterin 1. sezonunu çekmiştik. Tekrardan bir araya gelerek 2. sezonunu yeni birkaç oyuncu eklemesi yaparak çekme kararı aldık, ilgili bağlantıları aşağıya bırakıyorum. Yeni sezon fragmanını izlemeden önce benim gözümden ve Richard Pantoja'nın gözünden ilk sezonu incelemenizi öneririm. Şimdiden iyi incelemeler/seyirler, o vakitte görüşmek üzere..Dilsiz Yılan 1. SezonDilsiz Yılan 2. SezonDilsiz Yılan 2. Sezon Trailerİlk seferliğe mahsus gözüksün diye spoiler içerisine almıyorum, bundan sonra paylaşılacak olan karelerin üstüne spoiler içerisinde before diye eklenecek. Aynı ilk sezonda olduğu gibi. Her şeyin başlangıcı olarak ilk karemizi paylaşıyorum. Geliyor gelmekte olan.İkinci günden işler kızışmaya başladı bile, ilk ataklar başladı. Ölüm olmasa bile bu saatten sonra yaşanılan şeyler karakterlere çok ağır geliyor.. İlk sezonda karakterler toydu, daha masumlardı. Şimdi daha dişliler, her şeyi daha iyi kavrıyorlar ve görüyorlar fakat en ufak şey bile çok fazla etkiliyor.Claude'nin gözünden.Alıntı yapılan: Janisty IV - 08.11.2021 00:05James'ın gözünden.Alıntı yapılan: LordXuneity - 07.11.2021 22:39Huff'un gözünden.Üçüncü gün. Oliver'ın ilk başta yanan evi bugün bombalarla patlatıldı ve tamamen haritadan silindi. Ölümle tehdit edilen annesi kurtarıldı, diğer tehdit edilen karakterlerde şu an için herhangi olumsuz bir şey yok. Bir sonraki hamlenin ne olacağı belirsiz, her zaman olduğu gibi elde var sıfır. Oyuna dahil olan Oliver, Huff ve James, kendi etraflarında dönüp duruyor. Acaba oyuna başka kimler dahil olacak?Üzücü bir açıklama. @Janisty IV kardeşimizin yaşamış olduğu OOC yoğunluğundan ötürü oyuna yeterli vakti ayıramıyordu. Bu bağlamda senaryoyu devam ettirmek, üretmek, rol kareleri yapmak ve aktif olmak onun adına bir hayli zordu. Bu serinin de böyle hızlandırılmış olmasını ve dışarıdan monoton gibi durmasını istemiyoruz. Bir süreliğine askıya alındı, tekrardan ne zaman bir araya geliriz bir fikrim yok fakat senaryo olduğu gibi burada durduruldu. Karakterler gözlem için kendi memleketlerine dönmüş olarak varsayabiliriz, geçmişe nazaran oyunun içinde olan karakterler daha güçlü konumlarda olduğundan kendilerine bir süre vakit vermişler gibi hesap edebiliriz. Tekrar bir araya gelirsek bunu alıntılayarak devam edeceğiz. Bir come back değil ama pastaya konulmuş ufak bir süs diyebiliriz, role daldığım için öncesini çekemedim. Role dahil olanlardan editleyen olmuşsa sallarım buraya.
Dilsiz Yılan 2. Sezon-Before: GösterGizleAlıntı yapılan: keyfeymIs - 08.11.2021 01:24Alıntı yapılan: keyfeymIs - 07.11.2021 02:59Alıntı yapılan: keyfeymIs - 06.11.2021 01:59Alıntı yapılan: keyfeymIs - 25.10.2021 22:28Tekrardan selamlar, daha öncesinde @Janisty IV ve @LordXuneity kardeşlerimle beraber "Dilsiz Yılan" adı altında @Janisty IV kardeşimin canlandırdığı Richard Pantoja adlı karakterin 1. sezonunu çekmiştik. Tekrardan bir araya gelerek 2. sezonunu yeni birkaç oyuncu eklemesi yaparak çekme kararı aldık, ilgili bağlantıları aşağıya bırakıyorum. Yeni sezon fragmanını izlemeden önce benim gözümden ve Richard Pantoja'nın gözünden ilk sezonu incelemenizi öneririm. Şimdiden iyi incelemeler/seyirler, o vakitte görüşmek üzere..Dilsiz Yılan 1. SezonDilsiz Yılan 2. SezonDilsiz Yılan 2. Sezon Trailerİlk seferliğe mahsus gözüksün diye spoiler içerisine almıyorum, bundan sonra paylaşılacak olan karelerin üstüne spoiler içerisinde before diye eklenecek. Aynı ilk sezonda olduğu gibi. Her şeyin başlangıcı olarak ilk karemizi paylaşıyorum. Geliyor gelmekte olan.İkinci günden işler kızışmaya başladı bile, ilk ataklar başladı. Ölüm olmasa bile bu saatten sonra yaşanılan şeyler karakterlere çok ağır geliyor.. İlk sezonda karakterler toydu, daha masumlardı. Şimdi daha dişliler, her şeyi daha iyi kavrıyorlar ve görüyorlar fakat en ufak şey bile çok fazla etkiliyor.Claude'nin gözünden.Alıntı yapılan: Janisty IV - 08.11.2021 00:05James'ın gözünden.Alıntı yapılan: LordXuneity - 07.11.2021 22:39Huff'un gözünden.Üçüncü gün. Oliver'ın ilk başta yanan evi bugün bombalarla patlatıldı ve tamamen haritadan silindi. Ölümle tehdit edilen annesi kurtarıldı, diğer tehdit edilen karakterlerde şu an için herhangi olumsuz bir şey yok. Bir sonraki hamlenin ne olacağı belirsiz, her zaman olduğu gibi elde var sıfır. Oyuna dahil olan Oliver, Huff ve James, kendi etraflarında dönüp duruyor. Acaba oyuna başka kimler dahil olacak?Üzücü bir açıklama. @Janisty IV kardeşimizin yaşamış olduğu OOC yoğunluğundan ötürü oyuna yeterli vakti ayıramıyordu. Bu bağlamda senaryoyu devam ettirmek, üretmek, rol kareleri yapmak ve aktif olmak onun adına bir hayli zordu. Bu serinin de böyle hızlandırılmış olmasını ve dışarıdan monoton gibi durmasını istemiyoruz. Bir süreliğine askıya alındı, tekrardan ne zaman bir araya geliriz bir fikrim yok fakat senaryo olduğu gibi burada durduruldu. Karakterler gözlem için kendi memleketlerine dönmüş olarak varsayabiliriz, geçmişe nazaran oyunun içinde olan karakterler daha güçlü konumlarda olduğundan kendilerine bir süre vakit vermişler gibi hesap edebiliriz. Tekrar bir araya gelirsek bunu alıntılayarak devam edeceğiz.
Alıntı yapılan: keyfeymIs - 07.11.2021 02:59Alıntı yapılan: keyfeymIs - 06.11.2021 01:59Alıntı yapılan: keyfeymIs - 25.10.2021 22:28Tekrardan selamlar, daha öncesinde @Janisty IV ve @LordXuneity kardeşlerimle beraber "Dilsiz Yılan" adı altında @Janisty IV kardeşimin canlandırdığı Richard Pantoja adlı karakterin 1. sezonunu çekmiştik. Tekrardan bir araya gelerek 2. sezonunu yeni birkaç oyuncu eklemesi yaparak çekme kararı aldık, ilgili bağlantıları aşağıya bırakıyorum. Yeni sezon fragmanını izlemeden önce benim gözümden ve Richard Pantoja'nın gözünden ilk sezonu incelemenizi öneririm. Şimdiden iyi incelemeler/seyirler, o vakitte görüşmek üzere..Dilsiz Yılan 1. SezonDilsiz Yılan 2. SezonDilsiz Yılan 2. Sezon Trailerİlk seferliğe mahsus gözüksün diye spoiler içerisine almıyorum, bundan sonra paylaşılacak olan karelerin üstüne spoiler içerisinde before diye eklenecek. Aynı ilk sezonda olduğu gibi. Her şeyin başlangıcı olarak ilk karemizi paylaşıyorum. Geliyor gelmekte olan.İkinci günden işler kızışmaya başladı bile, ilk ataklar başladı. Ölüm olmasa bile bu saatten sonra yaşanılan şeyler karakterlere çok ağır geliyor.. İlk sezonda karakterler toydu, daha masumlardı. Şimdi daha dişliler, her şeyi daha iyi kavrıyorlar ve görüyorlar fakat en ufak şey bile çok fazla etkiliyor.Claude'nin gözünden.Alıntı yapılan: Janisty IV - 08.11.2021 00:05James'ın gözünden.Alıntı yapılan: LordXuneity - 07.11.2021 22:39Huff'un gözünden.Üçüncü gün. Oliver'ın ilk başta yanan evi bugün bombalarla patlatıldı ve tamamen haritadan silindi. Ölümle tehdit edilen annesi kurtarıldı, diğer tehdit edilen karakterlerde şu an için herhangi olumsuz bir şey yok. Bir sonraki hamlenin ne olacağı belirsiz, her zaman olduğu gibi elde var sıfır. Oyuna dahil olan Oliver, Huff ve James, kendi etraflarında dönüp duruyor. Acaba oyuna başka kimler dahil olacak?
Alıntı yapılan: keyfeymIs - 06.11.2021 01:59Alıntı yapılan: keyfeymIs - 25.10.2021 22:28Tekrardan selamlar, daha öncesinde @Janisty IV ve @LordXuneity kardeşlerimle beraber "Dilsiz Yılan" adı altında @Janisty IV kardeşimin canlandırdığı Richard Pantoja adlı karakterin 1. sezonunu çekmiştik. Tekrardan bir araya gelerek 2. sezonunu yeni birkaç oyuncu eklemesi yaparak çekme kararı aldık, ilgili bağlantıları aşağıya bırakıyorum. Yeni sezon fragmanını izlemeden önce benim gözümden ve Richard Pantoja'nın gözünden ilk sezonu incelemenizi öneririm. Şimdiden iyi incelemeler/seyirler, o vakitte görüşmek üzere..Dilsiz Yılan 1. SezonDilsiz Yılan 2. SezonDilsiz Yılan 2. Sezon Trailerİlk seferliğe mahsus gözüksün diye spoiler içerisine almıyorum, bundan sonra paylaşılacak olan karelerin üstüne spoiler içerisinde before diye eklenecek. Aynı ilk sezonda olduğu gibi. Her şeyin başlangıcı olarak ilk karemizi paylaşıyorum. Geliyor gelmekte olan.İkinci günden işler kızışmaya başladı bile, ilk ataklar başladı. Ölüm olmasa bile bu saatten sonra yaşanılan şeyler karakterlere çok ağır geliyor.. İlk sezonda karakterler toydu, daha masumlardı. Şimdi daha dişliler, her şeyi daha iyi kavrıyorlar ve görüyorlar fakat en ufak şey bile çok fazla etkiliyor.
Alıntı yapılan: keyfeymIs - 25.10.2021 22:28Tekrardan selamlar, daha öncesinde @Janisty IV ve @LordXuneity kardeşlerimle beraber "Dilsiz Yılan" adı altında @Janisty IV kardeşimin canlandırdığı Richard Pantoja adlı karakterin 1. sezonunu çekmiştik. Tekrardan bir araya gelerek 2. sezonunu yeni birkaç oyuncu eklemesi yaparak çekme kararı aldık, ilgili bağlantıları aşağıya bırakıyorum. Yeni sezon fragmanını izlemeden önce benim gözümden ve Richard Pantoja'nın gözünden ilk sezonu incelemenizi öneririm. Şimdiden iyi incelemeler/seyirler, o vakitte görüşmek üzere..Dilsiz Yılan 1. SezonDilsiz Yılan 2. SezonDilsiz Yılan 2. Sezon Trailerİlk seferliğe mahsus gözüksün diye spoiler içerisine almıyorum, bundan sonra paylaşılacak olan karelerin üstüne spoiler içerisinde before diye eklenecek. Aynı ilk sezonda olduğu gibi. Her şeyin başlangıcı olarak ilk karemizi paylaşıyorum. Geliyor gelmekte olan.
Tekrardan selamlar, daha öncesinde @Janisty IV ve @LordXuneity kardeşlerimle beraber "Dilsiz Yılan" adı altında @Janisty IV kardeşimin canlandırdığı Richard Pantoja adlı karakterin 1. sezonunu çekmiştik. Tekrardan bir araya gelerek 2. sezonunu yeni birkaç oyuncu eklemesi yaparak çekme kararı aldık, ilgili bağlantıları aşağıya bırakıyorum. Yeni sezon fragmanını izlemeden önce benim gözümden ve Richard Pantoja'nın gözünden ilk sezonu incelemenizi öneririm. Şimdiden iyi incelemeler/seyirler, o vakitte görüşmek üzere..Dilsiz Yılan 1. SezonDilsiz Yılan 2. SezonDilsiz Yılan 2. Sezon Trailer