Konu: Aynı model  (Okunma sayısı 442 defa)

#0 - 10.09.2021 23:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaymore_Conners @fuckingrelaxs
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.09.2021  23:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kolye konumları bile aynı  :D

KANITLAR:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 10.09.2021 23:40
Öncelikle iyi forumlar ve iyi günler. Body senin olabilir ama senin skinin den alınmış bir body değil, aldığım body ise bu; https://media.discordapp.net/attachments/798870729571565588/882355544264937492/Screenshot_4.png.
 Geri kalan her şey zaten özel texture, kolye şekli zaten body'de öyleydi, ilave arkadaşımın attığı kolyeyi ekledim. Tekrardan iyi günler ve iyi eğlenceler dilerim.

#2 - 10.09.2021 23:43
skini yapan benim, forma olayına döndürmeyin, çalıntı değil

#3 - 10.09.2021 23:50

Forma olayında söz konusu olan rel olan body bu olayda benim body rel değil.

#4 - 11.09.2021 00:00

https://www.mediafire.com/file/b20ucka7t26ckps/kuzupr%C4%B1vsk%C4%B1n.zip/file
birdahakine kendin yapmak yerine discordlardan alırsın o halde
üstte dosya var

#5 - 11.09.2021 00:17

https://www.mediafire.com/file/b20ucka7t26ckps/kuzupr%C4%B1vsk%C4%B1n.zip/file
birdahakine kendin yapmak yerine discordlardan alırsın o halde
üstte dosya var

Gerek duymuyom knk sagol dusuncen ıcın

#6 - 11.09.2021 16:03
Şikayetle alakası olmayan/ kışkırtmaya yönelik yorumlar silindi, sahiplerine uyarı puanı eklendi; tekrarlamamanızı temenni ederiz.

@fuckingrelaxs Forum PM yoluyla savunmanıza göndermiş olduğunuz ekran görüntüsünü kırpmadan, indirme ve virustotal linkleriyle beraber bana gönderiniz.

@ROLLXN , skinin oyun içerisindeki ID'sini, yüklettiğiniz tarihle birlikte Forum PM üzerinden bana ulaştırın.

İstenilen bilgiler ulaşana kadar kilit.
« Son Düzenleme: 11.09.2021 16:21 raistlinn »

#7 - 11.09.2021 18:36
Merhabalar,

Skin dosyaları "vertex/polygon/unwrap UVW" gibi ayarlar bakımından karşılaştırıldı; sonuç olarak herhangi bir çalıntı durumu söz konusu değil, savunmada yer alan body tarafından ortaya çıkarılan bir skin.

K&A