Konu: Skin Bağışlama  (Okunma sayısı 896 defa)

#10 - 11.09.2021 11:18
Bağışı desteklemiyorum, benim için Binco'daki skinler gayet yeterli, her skin değiştirecek kişi bağış yaptırırsa bir süre sonra Binco'da bulunan skinler gerçekten çok fazla olacak ve bağışlanan skinler HQ olduğu için birçok oyuncuda fps drop, takılmalar tarzı şeylere yol açacak.

800&800kb'ı geçmeyen hiçbir skin kastırma yapmaz. Sınır da bu yüzden var zaten.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Serenity_, marcus61,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 11.09.2021 13:44
Yasaklanan karakterlerin tabii ki eklenmemeli, kendisine özel olarak yaptırmış olduğu bir skin olabilir. Oyunu bırakan, karakter değiştiren, modeli artık kullanmayacak olanlar ticket üzerinden skin taleplerinden bağışlama bildirip oyuncuya skin parasının 3/1'i verilebilir. Hem sunucunun hem de oyuncunun avantajına. "Skin Bağışlama farklı bir yollarla da yapılabilir, benim fikrim bu yönde."
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 11.09.2021 13:45
Desteklemiyorum, etrafın özel skin tarzı çeşitli, bin bir tür skin dolmasına karşıyım, ne kadar LQ olsa bile. Zaten donate skin attıran çoğu kişinin skin'inindeki renkler yeterince göz yakıyor.

Yukarıdaki ban'lanan oyuncuların skin'i hakkındaki konuya da aşırı karşıyım, millet emekle gidip kara kaşını, kara gözünü ince detaylara kadar çiziyor & çizdirtiyor ve bizler izin almadan, beş kuruş ödemeden kullanacak mıyız?

Konuyu komple desteklemiyorum.

AR-GE'de yasaklanan karakterlerle ilgili bir şey bulunmamakta. "Skinin bağışlamak isteyenler, bağışlayabilir."
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 11.09.2021 13:53
Ekstradan da banlanan kişilerin skinleri de bu bağışlanan skinler kısmına eklenirse hoş olur, destekliyorum.
yok bunu ben desteklemiyorum, banlanan kişinin private skinleri zaten sunucudan belirli bir süre içinde siliniyor.

Benim desteklediğim ise skin bağışı ya da skini birine devretme/aktarma.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 13.09.2021 09:23
Ekstradan da banlanan kişilerin skinleri de bu bağışlanan skinler kısmına eklenirse hoş olur, destekliyorum.
Bunu desteklemiyorum, banlanan kişinin skini cacheden silinmesi yeterli. Kişinin para verip yüklettiği o kadar emek harcadığı bir skini hiçbir ücret ödemeden bincoda olması emeğe saygısızlık olur.

Onun dışında isteyen bağışlayabilir ancak ücret iadesi olayına çok mantıklı bakmadım, çok küçük bir şey verilebilir belki 5-10 VP şeklinde fazlası verilmesini desteklemiyorum, o zaman bincoda aşırı fazla bağışlanan skin olur, skinlerin hepsi sıkıştırılma yapılıp boyutları küçültüldüğü için daha fazla ekran kartı yorulmasına bu da FPS düşüklüğüne sebep olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 17.09.2021 11:27
Bir yere kadar destekliyorum, banlanan kişilerin skinlerinin aktif edilmesi bana mantıksız kaçıyor. En ufak bir örnek vermek gerekirse banı açılan bir oyuncu tekrardan kendi skinini kullanamayacak ve yönetimin tekrar revizeye gidip bağışlanan skinlerden bu skini kaldırması gerekecek vs. vs. ayrıca para vererek yaptırdığı bir skini neden ban yediği için kendi isteği dışında bağışlasın ki? Buna bağış bile denemez bence. :)
Tekrardan şahsi fikrimi söylüyorum, aynı skinleri birilerinin üzerinde görmek gerçekten saçma kaçar bu yüzden desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 22.09.2021 15:41

Şimdi ben üç tane skin yüklettim, eski forum hesabımda. Saatlerce yapımıyla uğraşıldı, bunları yükletmek için cebimden para saydım. Sırf ben yasaklandım diye skinimi senin yada başka bir kişinin üstünde görsem, aşırı zoruma gider ve haklı bir şekilde sitem ederim. Bağış konusunu destekliyorum fakat banlanan oyuncuların skini silinmeli, izinsiz kullanılamaz.
« Son Düzenleme: 22.09.2021 15:46 fletcher »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Sullivan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 02.11.2021 19:36
Öncelikle merhabalar,

Bana kalırsa AR-GE oldukça mantıklı. Kişiler kullanmayacak oldukları skinleri sunucuya bağışlayarak bütün oyunculara açmış olur. Şuan zaten birçok oyuncu tarafından binco üzerinde bulunan skinler oldukça yetersiz bulunuyor. Herkesin maddi durumu özel skin ekletmeye yetecek kadar iyi olmayabiliyor, böyle bir sistem gelmesi bütün oyuncuların yararına olacağı fikrindeyim.

Banlanan kişilerin skinlerinin ekletilmesi konusuna gelecek olursak banlanan kişilerin skinlerinin ekletilmesini doğru bulmuyorum. Sonuçta kişi onu para vererek yaptırıyor ve kişiye ait olan bir skin. Kişiden izin alınmadan yapılacak olması pek etik bir hareket olmaz.
« Son Düzenleme: 04.11.2021 18:30 Mackiew »
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Sullivan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 04.11.2021 00:07
Mantıklı destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 04.11.2021 13:11
sampın orijinal 301-302 iki tane kendi skini var bunlar neyinize yetmiyor anlamıyorum, önce sayfada herkesin özel model kullanmasını istemeyen bir arkadaş vardı ona katılıyorum, argeyi desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok