Konu: [06.09.2021 - Ximena_Segujro] NON-RP , Yasaklanmış Roller  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2021 18:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ximena Segujro @Massaka36

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.09.2021 / 16:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP
Yasaklanmış Roller [Sistemsel üstünde olan bir şeyi yokmuş gibi göstermek ve tam tersi. (Çok ufak istisnalar olabilir.)]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş öncelikle sandalyeye oturuyor, sonrasında ise arka cebinden bıçak çıkartma rolü yapıyor. Evet küçük bir bıçak çıkartsa belki kabul edilebilir fakat, /do 'dan ne tür bir bıçak çıkarttığını sorduğumda TIRTIKLI KOMANDO BIÇAĞI çıkarttığını söylüyor. Gerçekten mantıksız, gerçekdışı bir şey.
İkinci olarak da, sistemsel olarak üzerinde bıçak yok iken bıçak ile rol yapıyorlar. Bunu yapamazlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz bir bıçağı taşırken bile kılıfında taşırsın, gerçek dışı.

« Son Düzenleme: 06.09.2021 18:53 IDoqukanPasa »

#1 - 06.09.2021 19:29
Öncelikle merhaba.

OOC olarak avcıyım, OOC olarak olabilir birşey, /do Uzunluğu ne kadar? Diye bir soru sormadın sorsaydın ben sana cevabını verebilirdim, kısa komando bıçakları da var uzunları da var. Ben OOC olarak av yaparken bıçağı arka cebimde taşıyorum, bu zamana kadar bir sorun yaşamadım, bıçak cepte düz durduğu için bir sıkıntı olmuyor, IC'de bir sıkıntı olsaydı /do Arka cebi bıçak uzunluğundan dolayı yırtılmıştır. Yazabilirdim, sen uzunluk sormadın ben de yırtıldığına dair emote vermedim. Olabilir birşey yani. Sistemsel olmasına gerek yok rolsel olarak bulunuyordu, bıçağıma PD tarafından el konuldu, bug da olduğu için parasını verip Kaptandan almış rolü yapıp devam ediyorum, bıçak ile sana vurma, yaralama rolleri olmuyor, (((SİSTEME DÖKMEDİK))) rolsel yaptık. İyi günler, iyi forumlar.

#2 - 06.09.2021 20:30
Sistemsel olarak üzerinizde olmayan bir şeyi karşı taraftan onay almadığınız sürece üzerinizde varmış gibi göstermek yasak, kurallarda açıkça belirtilmiş.

Ceza Verilecek.