Konu: Ezequiel_Federico Gasp Kural İhlali  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.09.2021 17:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ezequiel_Federico - @Berkay09x

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/09/2021 17:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Gasp Kural İhlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerin hood'unda yaralıya düştüm, bu arkadaş geldi 2 level olan ana karakterimi gasp etti. Chattede görüldüğü üzere, verdiği emoteler görülüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/m7t2iuj  /  https://www.hizliresim.com/th80p67

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın  :)

#1 - 05.09.2021 18:22
Öncelikle selamlar, arkadaş KASPAROV'un  "Hood" bölgesinde düştü, @eniyisi dostumda doğrulayacaktır, onun yerine benim gasp etmemi istedi, kişi ne beni PM'den uyardı nede /do'dan emote verdi, bende arkadaşı gasp ettim, hatırladağım kadarı ile Hood'ta düşünce level farketmiyordu, ha bu arada eğer admin parayı arkadaşa geri vermemi isterse verebilirim, admin kararı iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 05.09.2021 18:28 Berkay09x »

#2 - 06.09.2021 18:35
Discord üzerinden bir ticket açmıştım ve ticketın konusu "Hoodda level farketmezsizin gasp yapılabilir mi?"  konusuydu yetkili arkadaş aynı şu şekilde dedi; "Size karşı yapılan ihlalleri doğruluyorum, forum üzerinden şikayet açabilirsiniz" demişti. Bende bu şikayet açma gereksinimi duyuyorum.

#3 - 06.09.2021 22:36
Discord üzerinden bir ticket açmıştım ve ticketın konusu "Hoodda level farketmezsizin gasp yapılabilir mi?"  konusuydu yetkili arkadaş aynı şu şekilde dedi; "Size karşı yapılan ihlalleri doğruluyorum, forum üzerinden şikayet açabilirsiniz" demişti. Bende bu şikayet açma gereksinimi duyuyorum.
Açabilirsin, bu senin hakkın kanka, fakat PM'den seviyem düşük  gibi bir uyarı geçseydin, bil ki  ben bu rolü yapmazdım, yönetici kararı bekliyorum, dediğim gibi para iadesi yapabilirim, iyi forumlar.  :)

#4 - 08.09.2021 09:55
Gasp Kural İhlali sebebiyle cezalandırılacak. Gasp sistemi var ve bu sistem level sınırlarına göre ayarlı durumda, bunun dışında gasp girişiminde bulunmayın.