Öncelikle her zenci Dyton'un birliğinde değil, senin o birlikte olduğunu bilemem. İkincisi ise kıyafetimden motorcu olduğumu felan çıkardıysan lütfen MC rolleri için bir karakter aç ve kullanılan kıyafetleri incele. Üçüncüsü ise /dene komutunu yazmadan şahısın maskesini nasıl alabilirsin? Ben orda şahısa zarar gelmesin diye eline vurdum. Sen kaza yapan birine yardım ederken biri gelip kafasını oynatsa ona engel olmaz mısın? Ben geldiğimde aktif çatışma yoktu, taksi mesleğimi yapıyordum yerde yaralı gördüm ve yardım etmeye gittim. Ek olarak şunu eklemek istiyorum bana değil emotede "ŞAHISLARA" yazmışsın. Zaten vurulmuş bir adama tekrardan sıkman sence bir kural ihlali değilmi?
Yerdeki adama sıkmadım, sıktığıma dair bir kanıt varsa atabilirsin.
/dene komuduna gerek duymuyorum, çünkü adam yerde ve bana karşı tepki veremeyecek durumda "Vurulmuş" durumda /dene atmak istemedim ve atmadım.
Sen geldiğinde aktif çatışma devam ediyordu, etmiyorsa bunu kanıtlamalısın.
Gösterdiğin şahitlerin birisi yalancı şahit, ilk öncelikle onun orada olduğunuda kanıtlamalısın.
Eğer olduğum birliğin vurduğu adamın yanına gidiyorsan ve yardım etmeye çalışıyorsan, üstelik onaylı hood'da elime karşı bir hamle yapıyorsan "Aktif çatışma bölgesinde" sana karşı sıkarım.