Konu: Şikayet geri çekildi  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 03.09.2021 02:53
Aramızda anlaşarak şikayeti geri alma kararı aldık tekrardan iyi günler :D
« Son Düzenleme: 03.09.2021 05:37 DLeTS »

#1 - 03.09.2021 04:01
Öncelike yanıtın için teşekkürler, ben ilk yanına geldiğimte alt'tab da beklemekteydin ardından rol yapmaya çalıştık ancak afk olduğunu anlayınca uzaklaştık ona dağir ss de bulunamta gerekirse atabilirm.Ardından geri geldik ancak hayla aynı şekilde afk durmaktaydın bizde bu durumdan rahatsız olarak şikayet açtık şikayetimi geri çekmemekte ve gerekli adminin işlem uygulamasını yada uyarmasını talep etmekteyim.

#2 - 03.09.2021 04:04
Dostum gecenin 1'i çoğu oyuncu afk. Şimdi seninle gidelim idlewood'a köşe tutan afk zencilere yazılar yazalım bakmazsa şikayet açalım varmı böyle bir olay? Ayrıca sen benle daha önceden tanışmamışsın Garica'ya çalıştığımı nerden anlıyor ve bana DM atıyorsun acaba?

#3 - 03.09.2021 04:07
bunun hakkında ayrı olarak şikayet açabilirsin gerekli savunmamı orada yapabilirim, orada bulunan genel üyelerle aynı rolü sergilemekteyiz o bölge bildiğimiz kadarıyla 40 blocks galiba tam hatırlamıyorum o birliğe ait ve birlik liderleri ile aramızda sorun olması + olarak o bölgede her girdiğimizde dayak yememiz sana saldırmamızı desteklemekte geri yanıt olarak bu konu ile alakalı atmazsan daha iyi olur bu durumdan şikayetçi isen ayrı bir forum açarak gerekli işlemi bekleyebilirsin.

#4 - 03.09.2021 04:27
bunun hakkında ayrı olarak şikayet açabilirsin gerekli savunmamı orada yapabilirim, orada bulunan genel üyelerle aynı rolü sergilemekteyiz o bölge bildiğimiz kadarıyla 40 blocks galiba tam hatırlamıyorum o birliğe ait ve birlik liderleri ile aramızda sorun olması + olarak o bölgede her girdiğimizde dayak yememiz sana saldırmamızı desteklemekte geri yanıt olarak bu konu ile alakalı atmazsan daha iyi olur bu durumdan şikayetçi isen ayrı bir forum açarak gerekli işlemi bekleyebilirsin.
Öncelikle benim o birlikte olduğumu IC olarak nerden biliyorsun? Daha önce hiç rolümüz olmadı ve senin rolün olur iken ben senin ile hiç karşılaşmadım.

#5 - 03.09.2021 04:33
karşılaşmış olmana gerek yok o bölgeye geldiğimizde etrafında aynı arkadaşlar vardı zaten ancak tam olarak seni görmedik orada biz darp edildik ve o bölgede biz tehdit edildik o bölgede bulunan bir insan IC olarak yanlış anlaşılmadan dolayı darp edilebilir bu yaşanan birşey orada OOC olarak tek hata senin afk olman ancak bunu bilerek biz o bölgeden gittik ve tekrar geldiğimizde aynı şekilde beklemekte ve afk durmaktaydın bizde role yansıtmamak için ve karakterlerin yaşanan darp olaylarından dolayı o anlık sinirle sana saldırması çok normal ben bunda yanlış birşey görmemekteyim.

#6 - 03.09.2021 04:41
Arada oyuna bakıyordum dostum, madem geldiniz AFK idim PM yolu ile uyarı yapardınız bende cevaplardım. Ben oyuna döndüğümde chatlog da sadece payday ve reklamlar bulunuyordu. AFK bir oyuncuya rol imkanı tanımadan ve onu uyarmadan rol yapıp şikayet açmışsın, bence boş bir şikayet. Ben rolü tekrarlamak istiyorum diyor isen ben yine orada oturayım sen gel rolünü yap hiç sıkıntı yok ama bana imkan tanı yeter. Savunmam bu kadardı, iyi roller  :)

#7 - 03.09.2021 04:48
oyuna döndüğünde sadece reklam ve payday dedin yani demek ki üstlere çıkmış yazılar ve görememişsin ancak uyarı yapmamıza gerek yok orada ilk geldiğimizde chat yazışmaları vardı zaten ve rol ortamıda vardı eğer yukarı kaydırsaydın belki görebilirdin yada chat'den silinmiş olabilir bunu benim yapabileceğim birşey yok ben her afk olan oyuncuyu pm den uyarmak zorunda değilim bu sizin sorumluluğunuzda afk olmanızda sorun yok ancak yolun tam kenarında rollere açık bir ortamda artı olarak birliğinizin aktif rol yaptığı bir ortamda afk bırakman hiç doğru bir davranış değil zaten yani sen afk bıraktın diye ben o yaptığım rolü aksatmama gerek yok, şikayetimin boş olup olmadığını zaten yetkililer karar verebilir savunma harici yazmanada gerek yok yani burası forum ancak dm gibi kullanmamıza' da gerek yok son cevap olarak bunu yazmaktayım senin forumunada gereken cevabı yazdım  iyi forumlar gerekli adminin işlem uygulamasını beklemekteyim.

#8 - 03.09.2021 05:07
https://i.hizliresim.com/b9pxt65.png

bu ss de görüldüğü gibi yukardasın yani sana saldırmamız buda olabilir gerekli ss leri attım yetkili mesajı beklemekteyim
« Son Düzenleme: 03.09.2021 05:31 DLeTS »

#9 - 03.09.2021 05:26
İyi forumlar arkadaş ile karşılıklı konuşarak dm üzerinden olayı kapattık şikayetimi çekmeye karar verdim arkadaş kendiside aynı şeyi düşündüğünü ve iki tarafında olaydan saçma bir şekilde yargılanmasının gerek olmadığı karırana vardık, tekrardan yorduysak özür dileriz tüm herkeze iyi forumllar :D