Konu: Çocuk skini  (Okunma sayısı 351 defa)

#10 - 10.11.2019 20:16
Destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 13.11.2019 22:36
Şu şekilde Destekliyorum. Bu rol için yönetimden izin alınmalı troll oyuncular bu tarz skinler ile troll yapabilir yoksa Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 19.11.2019 00:34
Up.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 19.11.2019 02:32
Çocuk rolleri yönetim izini ile yapılmalı, çocuk rolleri için izin alacak kişi çocuk rollerini araştırmalı ve bir çocuğun nasıl davranacağını bilmeli. "bey buydan istiyoyum" diyince çocuk rolü yapmış olmuyorsunuz veya bir PD görünce " ayba baya biyaz çikoyata payası veyiy misin" diyince de çocuk rolü yapmış olmuyorsunuz, çocuk rollerinin çok basit bir izinle alındığı ve kişilerin trollemekten başka bir şey yapmadığı sunucudan geldim ve hep bir çocuk rolü yapan gördüğümde ilk yazısından onun ne kadar insanları tilt edebileceği birisi olduğunu anlarım. Demek istediğim şu bir çocuk rolü yapacak kişi yönetimden uzun çaplı uğraşlar ile izin almalı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 19.11.2019 10:58
Çocuk rolleri yönetim izini ile yapılmalı, çocuk rolleri için izin alacak kişi çocuk rollerini araştırmalı ve bir çocuğun nasıl davranacağını bilmeli. "bey buydan istiyoyum" diyince çocuk rolü yapmış olmuyorsunuz veya bir PD görünce " ayba baya biyaz çikoyata payası veyiy misin" diyince de çocuk rolü yapmış olmuyorsunuz, çocuk rollerinin çok basit bir izinle alındığı ve kişilerin trollemekten başka bir şey yapmadığı sunucudan geldim ve hep bir çocuk rolü yapan gördüğümde ilk yazısından onun ne kadar insanları tilt edebileceği birisi olduğunu anlarım. Demek istediğim şu bir çocuk rolü yapacak kişi yönetimden uzun çaplı uğraşlar ile izin almalı.
Emin olabilirsin, bu yorumun genele yönelik yapılmış ama bu sadece çocuk rolleri için değil troll yapıcak olan zaten troller. " ayba baya biyaz çikoyata payası veyiy misin" demesi trollemek değil çocuk rolünü basite indirgemek oluyor bana göre. Trollemek farklı..Troll yapması için çocuk skiniyle birilerini bıçaklaması, araba sürmesi falan gerekir. Trollemek anlayışımız farklı bunun haricinde katılıyorum yönetimden izin alma konusuna.
« Son Düzenleme: 19.11.2019 11:03 Koala »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 19.11.2019 11:09
Geldiğiniz sunucuda durum öyle olabilir fakat burası  :) . Elbette çocuk rolü yapanların kontrol altında olması zaman zaman gerekiyor, yukarıda da belirtmişim en basiti meslek olayı.  Burada "ayba baya biyaz paya veyiy misin" diyen oyuncu kitlesini sorgulaman daha doğru olur, herkesi aynı kefeye koyamayız. Burada o tarz oyuncular bulunduğunu düşünmüyorum. Ek olarak yaptığın yoruma  çok güzel aile rolü yapan/yapmayı planlayan kişileride düşünerek yapman daha doğru olacaktır. Pozitif yönlerinin daha ağır bastığını böylece görebilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 19.11.2019 17:53

::)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 20.11.2019 04:06
Açıkcası geldiğim demeyelimde oynamış olduğum roleplay olduğuna pek inanmadığıma karar verdiğim sunucuda bu tür rollerden dolayı ön yargı beslemiş olabilirim, layıkıyla yapacak olanlara şapka çıkartırım. "Burası  :)" yorumu derinden etkiledi.  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 20.11.2019 11:59
Bu tür roller genelde oyuncular tarafından troll olarak yapılıyor bi aktif rol ortamı var çocuk gelip senden "abiş bana 50 dolar verebilirmişin ?" tarzı roller yapılıyor. Desteklemiyorum Eğer çocuk rolü yapıpta birisi ile saçma sapan konuşarak oynayanlara ağır ceza verilirse getirilebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok