Konu: Sakeem Wright skin şikayeti  (Okunma sayısı 333 defa)

#10 - 02.09.2021 22:24
Dillimore'yi herkes kullanıyor kanka oradan aldım bende, yoksa çalmam söz konusu değil.

#11 - 02.09.2021 22:50
Şikayete etiklenmedim fakat şöyle bir açıklama yapayım, senin rel olarak aldığın skin leaked bir skin. Relleyen kişi cache'den alıp atmış kısaca her türlü çalıntı skin, bence daha fazla savunmaya gerek yok her şey ortada.

#12 - 03.09.2021 01:23
Dillimore'yi herkes kullanıyor kanka oradan aldım bende, yoksa çalmam söz konusu değil.
Dillimore? Komikmiş ya, kanıtlarını atta savunmanı görelim o zaman. Bir de yaptırdığın skinciyi mentionlarsan sevinirim.  O:-)

#13 - 03.09.2021 01:26
Dillimore atan kişi ve skinin ekran görüntüsü:
Spoiler: GösterGizle

Burada ise şahısa yazıp skini kullanacağımı söyleyip sildiriyorum hatta rel olduğunu bile söylüyor:
Spoiler: GösterGizle

Kişiyede sorabilirsiniz benim açımdan sıkıntı yok, şahısın nicki: whaddup'#1337
Kanıtlarım burada dostum dillimoreye atıldığını gösterdim zaten ekran görüntüsünde. 1.sayfaya dikkatli bakarsan görebilirsin. Dillimore'den aldığımın kanıtları bunlar ve arkadaşa yazarak kimse kullanmaması için sildirttim, retexture atıp kullandım skine retexture atan benim skini yapan başka birisi yok. Müsade ederseniz admin kararına bakalım dostlar, çalmadım skini lütfen salarsanız admin kararıyla sonuçlansın tüm savunmamı yaptım iyi günler dilerim saygılarımla.
« Son Düzenleme: 03.09.2021 01:33 Fransalı Efsanesi »

#14 - 03.09.2021 10:58
Discord'da release geçerli bir savunma değil, işlem yapılacak. Dümdüz dosya atılmış Discordlardan vazgeçelim. VK veya başka platformlardan alınan skinlerin en azından sunucu dışından olduğunu biliyoruz.