Konu: Onaylı skin yapımcılarına ve Grafikerlere forum üzerinde perm  (Okunma sayısı 403 defa)

#0 - 01.09.2021 17:50
Merhabalar, biliyorsunuz ki Support Yönetici VIP permi forum üzerinde ismimizin altında gözüküyor bence onaylı skin yapımcılarında ve grafikerleredede aynı şey gelmeli güzel olacağını düşünüyorum sizde fikirlerinizi konu altına paylaşabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 01.09.2021 18:23 puesty »
Like
12
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 01.09.2021 18:49
Gereksiz olduğunu düşünüyorum en nihayetinde çoğu skin yapımcısına Discord üzerinden ulaşılabiliyor. Ayrıca hepsinin konusunun başında onaylı olduklarını belli eden bir etiket var.

Grafikerlere de aynı şekilde. Normal oyuncuların bir kişinin grafiker olup olmadığını bilmesine gerek yok. Zaten yönetimle iletişimde oluyorlar ve bildiğim kadarıyla yönetim ekibi konusunda isimleri bulunuyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 01.09.2021 19:29
Gereksiz olduğunu düşünüyorum en nihayetinde çoğu skin yapımcısına Discord üzerinden ulaşılabiliyor. Ayrıca hepsinin konusunun başında onaylı olduklarını belli eden bir etiket var.

Grafikerlere de aynı şekilde. Normal oyuncuların bir kişinin grafiker olup olmadığını bilmesine gerek yok. Zaten yönetimle iletişimde oluyorlar ve bildiğim kadarıyla yönetim ekibi konusunda isimleri bulunuyor.
Grafikerlere ve Skin yapımcılarınada sonuç olarak bence gelmesi gerek bir şey discord üzerinden ulaşamayan bir kişi forum üzerinden ileti ile ulaşabilir ve güzel olur sonuçta her iki yapımcılar bu işten para kazanıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 01.09.2021 19:55

Grafikerlere ve Skin yapımcılarınada sonuç olarak bence gelmesi gerek bir şey discord üzerinden ulaşamayan bir kişi forum üzerinden ileti ile ulaşabilir ve güzel olur sonuçta her iki yapımcılar bu işten para kazanıyor.

Her onaylı yapımcının showroom'da konuları var forum adresleri biliniyor. Desteklemiyorum, gereksiz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 01.09.2021 23:24
Emek vererek kazandıkları bir şey olduğu için profillerinde gözükmesi hoş durur, destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 01.09.2021 23:47
Emek vererek kazandıkları bir şey olduğu için profillerinde gözükmesi hoş durur, destekliyorum.

Grafiker belki kabul edilebilir fakat skin yapımcıları verdikleri emek karşılığı para almaktadırlar.

Ayrıca,

Eğer kolayca ulaşılması için diyorsanız..; Skin yapımcılarına ulaşmak isteyen önce Discord'a bakar. Sonra da Showroom bölümüne bakabilir.
Eğer hizmetlerinin bir getirisi için diyorsanız..; Grafikerlere gelebilir fakat yukarıda da bahsettiğim gibi skin yapımcıları bu işten gelir kazanmaktadır. Sunucu hayrına çalışmıyorlar.

Sonuç olarak sırf farkındalık için böyle bir şeye gerek yok. Sadeliği korumak iyidir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 02.09.2021 00:23

Grafiker belki kabul edilebilir fakat skin yapımcıları verdikleri emek karşılığı para almaktadırlar.

Ayrıca,

Eğer kolayca ulaşılması için diyorsanız..; Skin yapımcılarına ulaşmak isteyen önce Discord'a bakar. Sonra da Showroom bölümüne bakabilir.
Eğer hizmetlerinin bir getirisi için diyorsanız..; Grafikerlere gelebilir fakat yukarıda da bahsettiğim gibi skin yapımcıları bu işten gelir kazanmaktadır. Sunucu hayrına çalışmıyorlar.

Sonuç olarak sırf farkındalık için böyle bir şeye gerek yok. Sadeliği korumak iyidir.
Dediğin gibi Grafikerlere gelirse iyi olacak çünkü hiç grafiker olanı görmedim konusu olanı falan güzel olacağını düşünüyorum fikirin için teşekkür ederim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 03.09.2021 00:18
Youtuber - Streamer'larada verilmeli o zaman. Nede olsa sunucuyu platformda ayakta tutanlar bizleriz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 04.09.2021 13:42
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 04.09.2021 15:03
Youtuber - Streamer'larada verilmeli o zaman. Nede olsa sunucuyu platformda ayakta tutanlar bizleriz.

Haklısın. Hatta üstün hizmet başarımı da verilmeli neticesinde sunucuyu ayakta tutuyorsunuz  ::) ::) ::) ::) ::)

Bir PERM(ki zamanında biz rank derdik) bir kişiye diğer tüm üyeleri ilgilendiriyorsa verilmeli. Neden support permi veriliyor? Çünkü o herifin forum üzerinde yetkileri var ve bir yerlerle ilgilenmeli. Neden VCPD permi veriliyor? Çünkü bazı kanallarda yetkileri olmalı ve belirli yerlere erişebilmeli(veritabanı vb.) Neden VIP veriliyor? Çünkü bazı konulara, yetkilere erişim sağlamalı vbvb.

Grafikere verilen PERM neye hizmet edecek? Onaylı skin yapımcısına verilen PERM neye hizmet edecek? Youtuber'a verilen PERM neye hizmet edecek?

Bunlara elle tutulur cevaplar verilirse ben de sonuna kadar desteklerim. Onun dışında desteklemiyorum, görüntü kirliliği ve iş yükü oluşturmaktan başka bir işe yaramaz.
100
1
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Serenity_,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):