Konu: Ardem Zahir NonRP RK ihlali hakkında şikayetim  (Okunma sayısı 134 defa)

#0 - 01.09.2021 14:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ardem Zahir @FUEGO EN CORAZÓN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/09/2021 13:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK
NONRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi aktif bir çatışma bölgesinde vuruluyor, sonrasında hiç bir şey olmamış gibi etrafta koşturuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.09.2021 17:42
Birincisi NONRP yok, rolümü yaptım ve halen yapıyorum. Sol göğsümden vuruldum, kolum hasarlı kullanamıyorum.
İkinci olarak da adam beni araçla  götürecek arkadaş, kucağına alıp araca bindirme diye bir sistem var da ben mi bilmiyorum?
Mecbur kendim bineceğim. Üstelik space'e basmıyorum bile, videoyu iyi izleyin adam beni aldığını sanıp gaza basmaya devam ediyor. Sürücüyü hatırlayamadım birazdan bakarım o da onaylar şahitliğini.
Vice'da sıklıkla yaşanan araca binme bugu var. Özellikle 200 pingle oynayan biri olarak şöyle savunacağım kendimi;
Önce araca normal W basarak gidiyorum, zaten olayın heyecanı ile ne yapacağımı şaşırmışım. Enter'a basıyorum ve araç arkaya gidiyor, çünkü beni alacak adam arkada sanıyor. Sonra arkaya koşmak zorunda kalıyorum, çünkü adam beni almayı unuttu. Rolsel olarak almayı unuttu değil, yaralıyım ve o araca binmem gerek.
O aracı kullanan arkadaş ile OOC samimiyetim yok, kendisi de bu şikayeti görüyorsa onaylayacaktır eminim.
Onun ardından da piyasada gözükmedim, şu an Kasparov otelde viski içme rolü yapıyorum yani. Niye böyle şikayetler açarsınız anlamadım, az oyun oynasak olmuyor mu şurda.  >:(

İyi forumlar.

#2 - 01.09.2021 18:36
Rol yaptığına dair bir kanıt varsa atarsın admin kararı bekleyebiliriz iyi oyunlar.

#3 - 01.09.2021 20:27
Rol yaptığına dair bir kanıt varsa atarsın admin kararı bekleyebiliriz iyi oyunlar.
Elimde bunlar var ama ne bileyim şikayet açılacağını düşünmedim ya. Ben dümdüz oyunumu oynuyorum ne bileyim biri şikayet açacak da savunma yapacağız.
Bin tane ss birikiyor rol ss alamıyorum sonra. Ama rol ss bu durumu kurtarabilir belki, oku lütfen;

Burada sol kolu demişim, aslında sistemsel olarak baktığımızda sol elimden vuruldum. Canım yaralı rolü yapmak istiyor, gerçekten bunu istiyorum çünkü savaş olunca benim rolüm baltalanıyor arkadaş. Tamam, şehri birbirine katıp buffalo hooduna saldırmış olabilirim. Karakterin saygı duyduğu, sevdiği birisi kaçırılınca malum istediğim rol ortaya çıkıyor. Savaş rolü değil ama, sadece rol. Mekan açacağız, para kasacağız nerede? Eskiden Valachi vardı, savaşı bitirin diyordu bitiyordu yemin ederim. Neyse konumuz bu değil.
Aşağıda Can beni vuruyor (merhaba Can @Andrean  O:-))

Ahanda sol elimden vurulmuşum, sırf savaşa gitmeyeyim diye kol diyorum pek önemi yok zaten bildiğim kadarıyla. Kol göğüs kesimi, bonfile olan kısım galiba neresi oluyor bilmiyorum işte anladın sen. Yaralı rolümü yapıyorum yani sıkıntı yok.

(takılacağını düşündüğüm için ekliyorum hacım senin için; Çok iyiyim, bir şeyim yok gibisinden takılıyorum orada farkettiysen arkadaşım sorduğunda. O kadar kahramanlık yaptık, dostlara hava atıyoruz gibisinden düşünebilirsin. Oradaki maksadım hava atmak olsa da, Max Payne gibi 7/24 Painkiller yutuyor karakterim şu anda, istiyorsan o rolü yaparken sana ss atarım zevkli oluyor benim için böyle roller heheh)

Daha daha dışına çıkacak olursam, senin canını sıkacak ya da rolüne zarar verecek bir şey yaptıysam affola, tek maksadım şu roleplay sunucusunda savaşmak değil de rol yapabilmek. DM denen şeyden nefret ederim, hep vurulan ben oluyorum zaten 180 saniye boş yere bekliyoruz kim uğraşacak.
Yine için rahat edecekse ceza alabilirim. Daha da aklıma bir şey gelmiyor, hoşçakal.  :-X

#4 - 02.09.2021 12:56
Şikayet incelendi.

Vurulduktan sonra depar atarcasına koşmanız uygun bir ilerleyiş değil. Madem sizi kurtaracak araba var, size destek olup araca bindirebilir. Her zaman her yerden kaçmak zorunda değilsiniz, yaralıysanız olay yerinde düşman birlik veya polis tarafından yakalanabilirsiniz.

Powergame sebebiyle cezalandırılacak.