Konu: Dövüş Tarzı - Bug Bildirimi & Geliştirmeler  (Okunma sayısı 209 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.09.2021 12:55
Selamlar,
Sadece bende mi oluyor bilmem ama "/dovustarzi" komutuyla dövüş tarzımı Boks olarak ayarlıyorum, oyuna çıkıp girdikten sonra KungFu olarak değişiyor, sürekli "/dovustarzi 1" yazmak zorunda kalıyorum.
Ayrıca sadece 2 tane dövüş tarzı yetersiz olmuş, en azından bu sayı 4-5'e çıkarılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 01.09.2021 13:27
San Andreas'ı daha önce oynayıp bitirdin mi bilmiyorum ama oyunda zaten 4 tane dövüş tarzı var. Default, Box, Kung Fu ve Kick Boxing.

Kick Boxing karşındaki adamı kavramaya, onu hareketsiz bırakmaya yarayan bir dövüş stili, oyunda adamın arkasına geçip bıçak ile sağ tıklayıp insta-kill yapmaya benziyor o yüzden sunucuda normal oyuncular tarafından kullanılabileceğini düşünmüyorum, dengesiz bir durum yaratır. (PD'ler kullanıyor sanırım /tackle komutu ile ama emin değilim.)

Eskiden bir de Elbow vardı sunucuda ancak Elbow (Dirsek) vuruşu vanilla oyunda sadece elinde silah varken sana yaklaşan adamlara vurmak için var.

Elbow eskiden sunucuda silahsız da kullanılabilir haldeydi ama uzun zaman önce kaldırıldı aşırı güçlü ve dengesiz olduğu için. (Eskiden /dovustarzi elbow veya 3 yazınca ona geçiş yapabiliyordun.)
Bunların dışında dövüş tarzı eklenmesini istemek, yeni animasyonların oyun dosyasına yüklenmesi demek ve bu SAMP sunucusunda olabilecek bir şey değil. Sunucu, halihazırda oyunda olan animleri kullanıyor (en azından ben öyle biliyorum). Demiş olduğun ilk şeyi de ilk defa duydum valla ona ne desem bilemedim, genelde oyundan çıkıp girince dövüştarzı default'a ayarlanıyor.

@Voltaire Almış olduğun hata için BUG Bildirimi Ticket'ı açabilirsin. Diğer dediklerinin yapılabileceğini sanmıyorum.
« Son Düzenleme: 01.09.2021 13:34 gunesilhan9 »
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
darkangel07, ble55phemy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 01.09.2021 14:26
Boks ve Kungfu'a normal dövüş tarzı karşı koyabiliyor fakat diğer dövüş tarzları karşı tarafı buga soktuğu için hiç bir şekilde karşı koyulamıyor. Desteklemiyorum, iki still yeterli diye düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 06.09.2021 20:16
Boks ve Kungfu'a normal dövüş tarzı karşı koyabiliyor fakat diğer dövüş tarzları karşı tarafı buga soktuğu için hiç bir şekilde karşı koyulamıyor. Desteklemiyorum, iki still yeterli diye düşünüyorum.

Diğer sunuculardada bu buglu dövüş stili kullanılıyordu hep, gerçekten kurtulma şansı ve yenme şansı yok, şuan ki dövüş tarzları yetmekte. Eğer ki senin dediğin gibi olursa kas ve dayanıklılığı 0 olan birisi o buglu dövüş stilini kullanır ve kas - dayanıklılığı 20 olan adamı dövebilir çünkü 3-4 tekmede buglu bir şekilde kişi yere düşüyor.

BU ARKADAŞA KATILIYORUM  :sampanya:
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Andrean,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 09.09.2021 12:00
Bu konuda şu anda değişiklik düşünmüyoruz. Dövüş tarzı oyunda anlık değiştirilebilir bir sistem, kalıcı olarak karakter bilgisine işlenmiyor. Her karakter için dövüş tarzını kaydetmek gereksiz veri oluşturacaktır. Bir komut yazıyoruz sonuç olarak, bu kadar büyük bir sorun olmamalı. Diğer dövüş tarzları karşı tarafı doğrudan kısıtladığı için eklenmiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok