San Andreas'ı daha önce oynayıp bitirdin mi bilmiyorum ama oyunda zaten 4 tane dövüş tarzı var. Default, Box, Kung Fu ve Kick Boxing.
Kick Boxing karşındaki adamı kavramaya, onu hareketsiz bırakmaya yarayan bir dövüş stili, oyunda adamın arkasına geçip bıçak ile sağ tıklayıp insta-kill yapmaya benziyor o yüzden sunucuda normal oyuncular tarafından kullanılabileceğini düşünmüyorum, dengesiz bir durum yaratır. (PD'ler kullanıyor sanırım /tackle komutu ile ama emin değilim.)
Eskiden bir de Elbow vardı sunucuda ancak Elbow (Dirsek) vuruşu vanilla oyunda sadece elinde silah varken sana yaklaşan adamlara vurmak için var.
Elbow eskiden sunucuda silahsız da kullanılabilir haldeydi ama uzun zaman önce kaldırıldı aşırı güçlü ve dengesiz olduğu için. (Eskiden /dovustarzi elbow veya 3 yazınca ona geçiş yapabiliyordun.)
Bunların dışında dövüş tarzı eklenmesini istemek, yeni animasyonların oyun dosyasına yüklenmesi demek ve bu SAMP sunucusunda olabilecek bir şey değil. Sunucu, halihazırda oyunda olan animleri kullanıyor (en azından ben öyle biliyorum). Demiş olduğun ilk şeyi de ilk defa duydum valla ona ne desem bilemedim, genelde oyundan çıkıp girince dövüştarzı default'a ayarlanıyor.
@Voltaire Almış olduğun hata için BUG Bildirimi Ticket'ı açabilirsin. Diğer dediklerinin yapılabileceğini sanmıyorum.