Konu: OOC samimiyet kurduğun kişilerle NC attıktan sonra rol yapamamak.  (Okunma sayısı 320 defa)

#20 - 01.09.2021 14:22
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 01.09.2021 14:34
Bana sadece 1 karakterimde bu fazlasıyla olmuştu. Krikor Azizian'dı ama ooc samimiyet kurduğum için değil fazla bir karakter gelişimi, sosyal rp zamanı ayırabilmiştim. Sanırım şuan oyuna dönecek olsam yine isteyeceğim karakterim o olurdu  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 01.09.2021 14:59
Lucifer Pyatrow adlı bir karakteri yönetiyordum bu karakter epey eski bir karakter bu karakter ortaya çıktığında şuanki meşhur birlikler bile yoktu öyle söyleyebilirim, 1.5 yıldan fazladır bu sunucuda oynuyorum ve bu süreç içersinde 1 karkateri oynadım, 1 defa bile nc atmadım o  karakterde buydu o 1.5 yıl süresi boyunca 3 defa birliğe girdim çıktım ve bu birliklerin karakterimin GELİŞMESİNDE katkısı olmadı, kısaca bu karakter birliğe gireyim yükseleyim sonra en büyük benim hebele hübele diyip gelişmedi, 1.5 yıl azimle sabır çekip yoluma devam ettim, sırf karakterimin başına bir şey geldiği için psikolejisini yansıtmak adına 3 ay eve kapanık asosyal rolü yaptım, markete iner arada yiyecek içecek bir şey alır eve geri dönerdi hiç sosyal rplere katılamadım, 3 ay boyunca. Ne kadar ıc ve ooc dost edinmişimdir bilmiyorum bile en sonunda 500 IQ bir arkadaşımızın hesabı çalması üzerine karakterime istemsizce veda ettim ve hikayesi yarım kaldı, 1.5 yıl emek, ooc dostluklar iıc dostluklar, hepsi gitti. Şimdi yeni bir karkater oluşturdum öyle normal roller yapıyorum bara git takıl tarzı eski ortamı özlüyorum kesinlikle.
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
cosmopolitan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 01.09.2021 18:23
Sen Josh ile ayrılırken gelip Huff ile vedalaşma, sonra gelip OOC samimiyetten bahset. Şaka şaka, change attığın için OOC samimiyetimizde bir azalma yok. Sadece IC olarak çok denk gelmediğimizden dolayı IC-OOC iletişime geçmiyoruz o kadar ama video için F. :(
Hmmm
2
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
cosmopolitan, Fevzi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok