Konu: Sakeem_Wright Dolandırıcılık kural ihlali.  (Okunma sayısı 268 defa)

#0 - 01.09.2021 06:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sakeem_Wright @Fransalı Efsanesi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.09.2021 03:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dolandırıcılık Kural İhlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş taxi çağırdı, nereye gidiceğini sordum şehirde dolandırmamı istedi. Şehirde dolandırmaya başladım arada arkadaşlarım gelicek onlarıda alırmısın dedi ve 2 arkadaşınıda alıp dolandırmaya devam ettim. Daha sonra borcum ne kadar beni kenarda indir dedi şahısı indirdim arkadaşlarını truckera geri bırakmamı istedi ve burda bekliyorum gelince paranı vericeğim dedi. Arkadaşlarını bıraktıktan sonra kişiyi bıraktığım yere gittim fakat orda yoktu telefon ile aradığımda golf sahasına gelmemi söyledi. Golf sahasına vardım tekrar galeriye gidelim dedi galeriye bıraktım fakat paramı istediğimde bana dolandırıcılığın serbest olduğunu söyledi ve 3.500 dolarımı vermedi. Şahısa Pm yolu ile 5 level altı kişiyi dolandıramıcağını söyledim fakat kendisi bana politikaları okumamı söyledi. Politikaları okuduğumda hem inaktif gözüküyor hemde 5 level birisini dolandırabiliceğimiz yazıyor fakat ben 4 levelim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://media.discordapp.net/attachments/876894700022415390/882433809000321134/samp_01_09_2021_03_02_36.png?width=631&height=473 https://media.discordapp.net/attachments/876894700022415390/882433808748646460/samp_01_09_2021_03_21_59.png?width=631&height=473

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 01.09.2021 13:14
Merhabalar, ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi şahıs IC chatten fiyat belirtiyor, taksi metresi kapalıydı ve tırcılıktan eski hastahaneye kadar, üç bin beş yüz dolar çok değil mi? Sunshine'ye de götürdü ama taksi metre kapalı bu yüzden vermek zorunluluğum olduğunu sanmıyorum. Çünkü ortada bir fiyat bulunmuyor savunmam bu kadar taksi metresinin kapalı olduğunu bir kaç ekran görüntüsü ile göstereyim hatta alta koyacağım. Tam tersi benim açmam gerekiyor dolandırıcılık şikayeti. Taksi metresinin kapalı olduğunu ekran görüntüsü ile kanıtlarken şu sözcükleri dile getirmek istiyorum, taksiden inince taksi metre zaten açıksa sistem var chatte yazıyor şu şu kadar tuttu diye ekran görüntülerimize bakarsanız o yok ve giderken de ekran görüntüsü aldım, giderkende hiç bir türlü gözükmüyor.  Admin kararı iyi forumlar dilerim saygılarımla.  :vays:
Spoiler: GösterGizle

#2 - 01.09.2021 19:47
Dostum öncelikle seni trucker dan alıp şehirin içinde daha sonra gişelere kadar git gel yaptık ve taxi metrem açıktı ki loglardan bakılırsa senin chatine taxi den inince şu kadar tuttu parayı veriniz diye bir yazı düşmüştür. hastaneye geldiğimde yoktun aradım golf sahasında olduğunu belirttin. zaten 3.5k taxi metre tuttuğu için golf sahasından galeriye kadar açmadım ve onun üstüne bi para dahi teklif etmedim. Logların incelenmesini istiyorum şahısın loguna bakılırsa taxi den inince ne kadar para ödiceğini yazı olarak düşmüştür.

#3 - 01.09.2021 20:03
Ek olarak 3.500 fazla değilmi demişsin attığım ss de taksiye binme saatin ve inme saatin var 80 dolardan çalışan bi taksi metreyi hesaplarsan sevinirim.
Yukarıdaki ss taksiye binme saatin

Bu ss ise inme saatin bana parayı vericeğini söylediğin chatte yazıyor. Eğer taksi metre kapalı olsaydı parayı vermezdin ve haklı olduğunu söylerdin ki arkadaşın bile parayı senin vericeğini belirtmiş loglardan bakılarak kontrol edilebilir.

Bu ss de ise crash yemiştim oyuna dönüp seni aradım 3 dk içerisinde golf sahasına gittiğini söyledin paramı almak için yanına geldim. Polis departmanına sürmemi istedin o sırada 3.500 doları almadığım için ve fazla bi miktar olduğundan taksi metreyi açmadım. Ama sen savunmanda ilk gezdirdiğimde taksi metrenin açık olmadığını idda ediyorsun.
Kısacası senin loguna bakılsa taksi metremin açık olduğu, taksiden indiğin an chatine şu kadar miktarda ödeme yapınız adlı yazı düşüyor. Öyle bir savunma yapmışsınki oyuncular senin savunmanı okuduklarında 3 dakika gezdirip 3500 dolar istediğimi felan sanıcaklar. ::)

#4 - 01.09.2021 23:02
Taksi metren oradada kapalıydı taksi metrenin açık olduğu bir kanıt sunarsan tamam derim, ama attığın hiç bir somut delil yok, ben gezmek istedim evet ama taksi metren açık değildi, kapalıydı IC chatten kafana göre fiyat belirttin, taksi metren açık olsa o fiyatı sana öderdem 4 levelsin ve dolandırıcılık yapmam yasak sana karşı bu yüzden yapmadım taksi metren kapalı olduğu için ödeme zorunluluğum bulunmuyor dostum, dolandırıcılığa girmez taksi metren kapalıydı admin kararı saygılarımla iyi forumlar.

#5 - 02.09.2021 03:26
Dostum senden parayı istemiyorum bu 1. chatlog kontrol edilirse sen binmeden önce /taksimetre 80 yazdığım chatte gayet açık ve net görülür. Yolda gezerken hatta kaç dolar oldu diye soruyordun bende cevap veriyordum. 3 arkadaşında bindi sadece tek bi hesaptan alıcaktım parayı ve taksi metrem açıktı buraya gelip yalan söylemene gerek yok. Logların incelenmesini istiyorum zaten. Bi oyun içi para için yalan söylicek kadar değerliyse paran gel veriyim ben sana birazcık para  :)

#6 - 02.09.2021 03:28
Taksi metren oradada kapalıydı taksi metrenin açık olduğu bir kanıt sunarsan tamam derim, ama attığın hiç bir somut delil yok, ben gezmek istedim evet ama taksi metren açık değildi, kapalıydı IC chatten kafana göre fiyat belirttin, taksi metren açık olsa o fiyatı sana öderdem 4 levelsin ve dolandırıcılık yapmam yasak sana karşı bu yüzden yapmadım taksi metren kapalı olduğu için ödeme zorunluluğum bulunmuyor dostum, dolandırıcılığa girmez taksi metren kapalıydı admin kararı saygılarımla iyi forumlar.

Bu arada şunu eklemek istiyorum. Madem taksi metrem kapalıydı neden git gel paranı gelince vericem dedin? Taksi metrem kapalı olsa bu şikayeti sana açmazdım bundanda emin olabilirsin.

#7 - 02.09.2021 11:39

Bu arada şunu eklemek istiyorum. Madem taksi metrem kapalıydı neden git gel paranı gelince vericem dedin? Taksi metrem kapalı olsa bu şikayeti sana açmazdım bundanda emin olabilirsin.
Dostum paranı vereceğim konusu sen IC chatten dedin, üç bin dolar sonrasında inerken sana ne dedim? Taksi metren kapalıydı dedim ve vermedim ortada herhangi bir dolandırıcılık söz konusu değil.

#8 - 02.09.2021 11:41

Dostum paranı vereceğim konusu sen IC chatten dedin, üç bin dolar sonrasında inerken sana ne dedim? Taksi metren kapalıydı dedim ve vermedim ortada herhangi bir dolandırıcılık söz konusu değil. Birde şunu ekleyeyim chatlog metin belgesi içindeki yazıları değiştirebiliyorsun oyun içi kanıt sunarsan daha iyi olur dostum.

#9 - 02.09.2021 13:26
@Fransalı Efsanesi @Fiyaskow aranızda anlaşıp ücret ödemesini  halletmelisiniz. Uzun süre taksi sürülmüş ve 4 level oyuncu, parayı ödemeniz gerekiyor. Sorun çözüldüğünde konu altından bildirirsiniz.