Konu: [29.08.2021] Eldrake_Lowell - Emmanuel_Parker - Hector_Salvo  (Okunma sayısı 185 defa)

#0 - 29.08.2021 17:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.08.2021 - 16:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM - Aktif rolde Crash - Retarted RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olayı bilmiyorum arabayla buraya getirtip küfür edip dövdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/1esuauz - https://www.hizliresim.com/jz7nk0t

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 29.08.2021 17:25
Konuda ben yokum ama arkadaşlarım yerine ben savunmayı yapicam maske takmış birisi senin kıyafetinden giyiyor ooc baglamiyorlar zaten ic de senin o adam olmadığını nerden anlayacak? Baska savunma vs atmiyacaz admin kararı bekleyebiliriz. Sslerde ihlal göremiyorum.

#2 - 29.08.2021 18:17
Konuda ben yokum ama arkadaşlarım yerine ben savunmayı yapicam maske takmış birisi senin kıyafetinden giyiyor ooc baglamiyorlar zaten ic de senin o adam olmadığını nerden anlayacak? Baska savunma vs atmiyacaz admin kararı bekleyebiliriz. Sslerde ihlal göremiyorum.
O zaman her önüne geleni getirsinler ic de dövsünler öyle bir olay yok, SS'lerde ihlalin olup olmadığını admin karar verecek.

#3 - 29.08.2021 18:25
O zaman her önüne geleni getirsinler ic de dövsünler öyle bir olay yok, SS'lerde ihlalin olup olmadığını admin karar verecek.
IC olarak yanlış anlaşılma oldu bunu rolünü devam ettiriyoruz sizin arkadaşlarınızla beraber şikayete gerke yok ve sikayetin pekte açık bir şikayet degil ic bir yanlış anlaşılma için ooc ye bağlamak anlamsız neyse baska bir yorum yapmiyacam. Bunun rolü yapılmadan seni dövseler şikayetine garip bakmayacaktik neyse...  :garip:

#4 - 29.08.2021 19:04
Olayda yokum, olsaydım da bu rol farklı şekilde işleyecekti. Ben bir ihlal yapmadım, gerisi ile ilgilenmiyorum.

#5 - 31.08.2021 12:01
@Berkay09x bu olayın arkaplanına dair kanıt veya açıklamanız bulunuyor mu?

#6 - 31.08.2021 12:44
Arkadaşlar birlik yetkilileri olarak GUEST RP yapıyorlardı, zenci karakterlerle sokağımıza rolsel olarak ölü köpek yavrusu atıyorlardı, sonra İdlewood üyesi Emmanuel Parker bu arkadaşı getirdi yanımıza bu sizin sokağa köpek atan kişi dedi bizde arkadaşa inandık, sadece kendi adıma konuşuyorum Eldrake karakterinin ne yaptığı ile gram alakam yok, sadece SS'lerdede görülebilir neden atıyorsun diye bir soru sormuşum, Eldrake karakteri RK'lı arkadaşı tekrar tekrar bayıltmasına karşın yeter diye yazmışım chatlog'ta görülebilir, yani ben rolün devamını getirdim, ihlal yaptığımı düşünmüyorum.  :vice:

#7 - 31.08.2021 17:07
Guest RP rolünüz varsa bunu diğerlerini ayrı tutarak yapmalısınız, tanımadığınız karakterlere emin olmadan saldıramazsınız. Ekran görüntülerinde saldırdığı görülen Eldrake Lowell cezalandırılacak.

@Berkay09x birlik içi rollerinizi üstteki duruma göre şekillendirmenizi tavsiye ediyoruz.