Yat hakkında bir fikir ekleyemeyeceğim çünkü hiç hiç bir fikrim yok.
Araç için far önerisi güzel ama biraz eksik bir mevzu, kontak kapalıyken farlar açılmaz motoru çalıştırmak için iki kere 'Y' tuşuna basılabilir ilk basıldığında radyo, far vs çalışır ikinci açılışında motor çalışabilir ama tam çalışacak bir sistem olup olmadığından emin değilim.
/arac kilit Komutunun araç içindeyken algılayıp çalışmasını samp'ın destekleyeceğini düşünmüyorum ama güzel olabilir evet.
Araç anahtarı verme sistemini bilemiyorum ama kimlerde olduğunu görmek rol içinde bilmediğin şeyleri bilmeni ya da hatırlamanı sağlar, başka biri senin anahtarını tanımadığın birine verebiliyorsa (Verip veremediği hakkında ufak bir fikrim bile yok) ve
bunun haberi sen görmediğin halde sana geliyorsa baya büyük sıkıntı.Ocean bar kısmında /barmen sistemi ne kadar çalışır bundan da emin değilim açıkçası rol ile yapılabilecek bir şey, hani saf rol dönen bir ortama sistem dökmek saçma olabilir ben bu kısmı deteklemiyorum.
Son olarak skin yapımcısı kısmına değineyim buna katılıyorum herkes özel skin yükletemiyor ve bazı roller için eksik skin türleri var, yönetim tabi ki çeşitliliği kusursuz bir şekilde yapamaz ama çocuk skinleri vs için bir kaç skin denenebilir suistimal halinde kaldırılır falan filan.
Eksikleride olsa genel olarak bahsetmediklerimi
destekliyorum, Güzel AR-GE