Konu: AFK hasar Eldar Eliyev  (Okunma sayısı 410 defa)

#10 - 28.08.2021 16:41
Adam seni vurmuş 0 rolümüz var diyorsun, 2 tane çatışma SSİ atıyor maskeliyim nereden tanıyorsun ayağına getiriyorsun. Video olarak kanıt sunuyor yerdeyken maske taktığına dair, sonra da yüzümü görmen beni tanıdığın anlamına gelmez diyorsun.   :-\

#11 - 28.08.2021 16:51
Adam seni vurmuş 0 rolümüz var diyorsun, 2 tane çatışma SSİ atıyor maskeliyim nereden tanıyorsun ayağına getiriyorsun. Video olarak kanıt sunuyor yerdeyken maske taktığına dair, sonra da yüzümü görmen beni tanıdığın anlamına gelmez diyorsun.   :-\
Kardeşim olaya dahil değilsin, atlama herşeye. Adam savunmasını yazabilir, çatışma demek rol yapmak demek değil, benim 0 görüşmüşlüğüm 0 rolüm var kardeşim, o bana sıktığı için karşılık veriyorum, DM atıyor, bu beni 40 Southern BlockSide birliğinde olduğumu göstermez/kanıtlamaz. IC olarak öğrenmeli, sistemsel öğrenip sıktığını diyorum.

#12 - 28.08.2021 17:07
Şikayeti gereksiz uzatıyorsun, ne yapmak isteğinide anlamıyorum. Artık boş boş yorumları yapmayı durdurda sonuçlansın. Seni tanımadığımızı söylüyorsun ama
Spoiler: GösterGizle

Mahalleniz rollerde defelarca fotoğraflandı, daha öncesinde baş veren kavgada bulunuyordun. Bir insanı görmek için bundan başka ne gerekiyor.

#13 - 28.08.2021 18:01
Şikayeti gereksiz uzatıyorsun, ne yapmak isteğinide anlamıyorum. Artık boş boş yorumları yapmayı durdurda sonuçlansın. Seni tanımadığımızı söylüyorsun ama

Mahalleniz rollerde defelarca fotoğraflandı, daha öncesinde baş veren kavgada bulunuyordun. Bir insanı görmek için bundan başka ne gerekiyor.
Attığın fotoğrafda ben yokum, kavga da vardım ama kimseye saldırmadım kenarda izledim.

#14 - 29.08.2021 13:01
Kumarhane baskını:
Yüksek rütbeli birini aşşağılama rolü:
Yüksek rütbeli birine vurup kaçma rolü:
Durduk yere mahalleden kovma rolü:
Diliniz bir yerinize kaçmış demesi:
Bunlar kanıtlarımız, şikayet sonuçlanabilir.

#15 - 29.08.2021 13:11
Kumarhane baskını:

>Kumarhane baskınını size sıktığımızı göstermeye çalışmışsın, orada bir kübalıya sıkıyorduk.
>Yüksek rütbeliyi aşağılama ise sizi IC olarak yüksek mevkide olduğunuzu bilmiyorlar.
>Aynı şekil hangi mevki de olduğunu bilmiyor.
>Durduk yere mahalleden kovma ise Chapin biz de daha yeni, daha yeni ısınıyor. Hem bu normal OOC'de de latin mahallesinde tanımadıkları kişiye agresif yapıp kovabilirler. Çete sonuçta, sokak serserisi.
>Diliniz bir yere kaçmış demesi orada 13-15 kişi civarı bizim sokağımıza gelip bize agresif yapıp bize orada küfür ettiniz. Brawl rolüne girmeden önce bize küfür ettiniz ve Dave_Coleman adlı kişi birliğimizde değil. Orada küfür ettiniz ona karşılık da o kişi size öyle demiş ve ardından brawl.

#16 - 29.08.2021 17:05
Kumarhane baskını:

>Kumarhane baskınını size sıktığımızı göstermeye çalışmışsın, orada bir kübalıya sıkıyorduk.
>Yüksek rütbeliyi aşağılama ise sizi IC olarak yüksek mevkide olduğunuzu bilmiyorlar.
>Aynı şekil hangi mevki de olduğunu bilmiyor.
>Durduk yere mahalleden kovma ise Chapin biz de daha yeni, daha yeni ısınıyor. Hem bu normal OOC'de de latin mahallesinde tanımadıkları kişiye agresif yapıp kovabilirler. Çete sonuçta, sokak serserisi.
>Diliniz bir yere kaçmış demesi orada 13-15 kişi civarı bizim sokağımıza gelip bize agresif yapıp bize orada küfür ettiniz. Brawl rolüne girmeden önce bize küfür ettiniz ve Dave_Coleman adlı kişi birliğimizde değil. Orada küfür ettiniz ona karşılık da o kişi size öyle demiş ve ardından brawl.
Kübalı dediğin kişi bizim birlikten dostum, diğerlerini de kabul ediyorsun zaten. Bunları yaptıysanız sonuçlarına katlanmak zorundasınız, düşüp şikayet açmayı tercih etmeyin hemen.

#17 - 29.08.2021 17:13
Evet, yanında shotgun gezdiriyordun herhalde o yüzden karşılık verdin O:-)

#18 - 29.08.2021 17:23
Evet, yanında shotgun gezdiriyordun herhalde o yüzden karşılık verdin O:-)
Senin şikayet ile alakan yok dostum, son iki ss ve yazdıklarında gereksiz yani benim IC'de tanımışlığım yok, saldırmışlığım yok, kumarhane baskınında da ben yoktum. Şikayeti açtığım kişi savunma yazabilir kardeşim, klavyesi var, bu kadar yazacaklarım. IC bir sorunum yok dediğim gibi kontrol de edilebilir. Sonuçlanabilir.

#19 - 31.08.2021 11:50
AFK kalacaksanız tenha yerleri veya interiorları tercih edebilirsiniz. Ekran görüntüsündeki konum direkt aktif bir cadde.