Konu: AFK hasar Eldar Eliyev  (Okunma sayısı 415 defa)

#0 - 28.08.2021 09:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_17742 @Ogru Eldar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: AFK hasar+ DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: AFKYDIM sabah kimse olmadığı için bıraktım yemek yiyecektim geldim birisi AFK iken saldırmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahıs ile IC rolümüz 0, incelenebilir. Sıkmışlığım bile yok beni tanımıyor kim olduğumu bilmiyor ben ve arkadaşlarıma her sabah DM atıyor yine attı. Cezayı almasını talep ediyorum sıkıldım artık, Van Ness ile savaşta bile değiliz adam gibi çatışma bile olmadı. Van Nes'den sadece "2" kişi sürekli DM atıyor.
« Son Düzenleme: 28.08.2021 10:59 doguhan1834 »

#1 - 28.08.2021 12:41
Selam kanıt olarak attığın görüntüde net birşey belli olmuyor, seni orada gördüm ve sıktım. Benimle bir rolün olmadığını söylemişsin
Spoiler: GösterGizle

Bu ekran görüntüsünde belli ve bu olayın sabahında birlik üyemizi kovalayıp sıkmıştınız ve dün kumarhane baskını atmışdınız. Lütfen yöneticileri kandırmaya çalışma.

#2 - 28.08.2021 12:51
Selam kanıt olarak attığın görüntüde net birşey belli olmuyor, seni orada gördüm ve sıktım. Benimle bir rolün olmadığını söylemişsin

Bu ekran görüntüsünde belli ve bu olayın sabahında birlik üyemizi kovalayıp sıkmıştınız ve dün kumarhane baskını atmışdınız. Lütfen yöneticileri kandırmaya çalışma.

Dostum orada üstüm doluydu bu bir rol değil, bana sıktın karşılık verdim. Kumarhane baskınında da yoktuk seni IC tanımıyorum, bana sıktın karşılık verdim konuştuğumuzu veya senin beni tanıdığını latin olduğunu sanmıyorum, mahalle de kimi görsen sıkıyorsun. O attığın ss'de zaten ben maskeliyim, beni tanıyamazsın ki metagaming yaptığın da belli oluyor.
« Son Düzenleme: 28.08.2021 13:00 doguhan1834 »

#3 - 28.08.2021 13:04
Pekala bunu bırakayım birde,

Bu olayda sizin mahallede baş vermişti ve silah çekmişdiniz.

#4 - 28.08.2021 13:13
Pekala bunu bırakayım birde,

Bu olayda sizin mahallede baş vermişti ve silah çekmişdiniz.
Arkadaşın ile sabah 11'de polis yokken gelip bize sıkıyorsunuz ve sizi tanımıyorum siz de yine beni, tekrar maskeliyim. Ne yapmamı bekliyorsun sıkana karşılık veriyorum, maske takılı tanıman imkansız, yaptığın metagaming yine belli oluyor kardeşim, "2" kişi her sabah sürekli El Corona'yı basıp DM atıyorsunuz, bu ss'de de metagaming yaptığınız yine belli oluyor, burada da olayı siz çıkarttınız.

#5 - 28.08.2021 13:22

iki olaydada olduğu gibi maskeleri düştüğün gibi takıyorsun.  :garip:

#6 - 28.08.2021 13:41

iki olaydada olduğu gibi maskeleri düştüğün gibi takıyorsun.  :garip:
İşte bak kardeşim bu tanıdığın anlamına gelmez, yüzümü gördün sadece. İsmim ne kimlerdenim bilmiyorsun, meta yaparak saldırıyorsun kendimi geçtim bugün kaç kişiyi vurdun bizden sanarak? Bu arada kumarhane baskınında size falan saldırmadık ve ben de orada yoktum, size de vurmamış bizimkiler. Ortada savaş yok "2" kişi siz kendi kafanıza göre saldırıyorsunuz.

#7 - 28.08.2021 15:28
Şikayet ile bir alakam yok ama, şikayeti açan kişi ile aynı birlikteyim. Yaklaşık 3-4 gündür hood bölgemize gelip amaçsız bir şekilde karşılığımız olmamasına rağmen ateş açıyor bu arkadaş ve yanındaki bir kaç kişi. Kaç gündür herhangibi bir şekilde karşılık vermiyoruz, bu durum cidden sinir bozucu, neden yaptıklarını sorduğumuzda, bize, bizim ile savaşta olduklarını söylüyorlar, savaşta felan olduğumuz da yok. Sanırım bir OOC kin olayı. Rollerimizin baltalanması olsun, sürekli sokağımızda DM yememiz olsun, amaçsız şekilde sokağa saldırmaları olsun, cidden sinir bozucu. Gerekli cezayı alırlarsa cidden çok iyi olur.
« Son Düzenleme: 28.08.2021 15:29 sasqua1ch »

#8 - 28.08.2021 16:13
Şikayet ile bir alakam yok ama, şikayeti açan kişi ile aynı birlikteyim. Yaklaşık 3-4 gündür hood bölgemize gelip amaçsız bir şekilde karşılığımız olmamasına rağmen ateş açıyor bu arkadaş ve yanındaki bir kaç kişi. Kaç gündür herhangibi bir şekilde karşılık vermiyoruz, bu durum cidden sinir bozucu, neden yaptıklarını sorduğumuzda, bize, bizim ile savaşta olduklarını söylüyorlar, savaşta felan olduğumuz da yok. Sanırım bir OOC kin olayı. Rollerimizin baltalanması olsun, sürekli sokağımızda DM yememiz olsun, amaçsız şekilde sokağa saldırmaları olsun, cidden sinir bozucu. Gerekli cezayı alırlarsa cidden çok iyi olur.
size ooc kin güdüyorum aynen

#9 - 28.08.2021 16:26
size ooc kin güdüyorum aynen
Sen gütmesen bile, bazı arkadaşlar güdüyor, lafım tamamen sana değil. Sadece rahatsız olduğum şey, karşılık vermedeğimiz halde, her gün hood bölgemize gelip ateş açmanız, sıkmanız, düşürmeniz.