Konu: [27.08.2021 - Stella Russell] OOC kin, Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 549 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2021 16:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Levin404

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC kin, Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün arkadaşım tarafından oyuncuya şikayet açılıyor, ardından kişi şikayete savunma falan yazıyor. Bugün öğle saatlerinde şikayet yutoalpha adlı yönetici tarafından incelenip kişinin karakteri cezalandırılıyor. Kişi ceza alacağını gördükten sonra forum profil fotoğrafına bana ait olan küçüklük fotoğrafımı profiline ekliyor. Aklı sıra fotoğraf ile dalga geçiyor. Dün şikayette herhangi bir OOC kin olmadığını belirtmiş fakat bu olay onun apaçık bana kinlendiğini belirtiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
kanıt: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi daha önce böyle bir tarz olaydan banlanıp geri banı açılmıştı, insan hatalarını tekrarlıyorsa bu forumun kurallarına sahip değildir. Bu neden ile yasaklanmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 27.08.2021 16:15 mags »

#1 - 27.08.2021 16:21
Kimse yanlış anlamasın ooc kin gütmüyorum ve sizinle tanışmıyorum fakat bu fotoğrafın sizin olup olmadığını nereden anlayacağız boydan atsana kanıt gerek

#2 - 27.08.2021 16:36
Küçük yaşlarıma ait fotoğraf olduğunu belirtiyorum, boydan fotoğraf at diyorsun. Umarım yaptığın toxiclik üzerine forum uyarısı almadan oyun içi cezalandırılırsın.

Küçük bir ekleme yapacağım, kendisi hâlâ bazı yerlerde dalga geçtiğini sanıyor. Hoş olmadığını belirteyim, bunu bir kız üyeye yapsaydı eğer çoktan yasaklanmış olurdu bu yüzden yasaklanmasını istiyorum.

Olayla alakalı şikayet linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=115239.0

#3 - 27.08.2021 16:42
Küçük yaşlarıma ait fotoğraf olduğunu belirtiyorum, boydan fotoğraf at diyorsun. Umarım yaptığın toxiclik üzerine forum uyarısı almadan oyun içi cezalandırılırsın.

Küçük bir ekleme yapacağım, kendisi hâlâ bazı yerlerde dalga geçtiğini sanıyor. Hoş olmadığını belirteyim, bunu bir kız üyeye yapsaydı eğer çoktan yasaklanmış olurdu bu yüzden yasaklanmasını istiyorum.

Olayla alakalı şikayet linki: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=115239.0
Sorun yok dostum arkadaşımdan öğrendim zaten en fazla 1-1.5 yıllık fotoğrafmış, yeniden söylüyorum herhangi bir kinim yok zaten tanışmıyoruz seninle

#4 - 27.08.2021 16:50
Yok kanka dün çektim. :D

#5 - 28.08.2021 03:46
@mags küçüklük fotoğrafınız olduğunu bana forum pm üzerinden detaylı şekilde kanıtlayın, mümkünse bir kaç fotoğrafla birlikte.
@BozkırınTezenesi konu hakkında açık sözlü olursanız çok ciddi bir işlem uygulamayacağım, 24 saat içinde yorumunuzu yapın.

#6 - 28.08.2021 04:19
@Democrituss Forum PM üzerinden gerekli kanıtları sundum, şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 28.08.2021 05:01
Ek açıklamalar(varsa): Kişi daha önce böyle bir tarz olaydan banlanıp geri banı açılmıştı, insan hatalarını tekrarlıyorsa bu forumun kurallarına sahip değildir. Bu neden ile yasaklanmasını istiyorum.

Yasaklanmama dair herhangi bir şey bilmediğin bariz ortada. Zamanında HATALI bir şekilde yasaklanmamın sebebini zaten yönetim biliyor. Ki, forum yasağımı kaldıran kişi V1'in kurucularından Burak Bıçak. O yüzden yasaklanmamı istemen birazcık yanlış. Ki, şikayette kinimin olduğunu söylemişsin. Burada kim kime karşı kin güdüyor anlam vermiş değilim açıkçası.

Birinizin şikayeti sonuçlanıyor, diğeriniz açıyorsunuz. Bu bu şekilde mi devam edecek? Tuhaf ve saçma bir şikayet olduğunu düşünüyorum. Aklımca dalga geçmeye de çalışmıyordum oysa ki... Her neyse, yasaklanma söz konusu olmamalı bence.

İyi forumlar.  :sampanya:

#8 - 28.08.2021 10:46
@mags küçüklük fotoğrafınız olduğunu bana forum pm üzerinden detaylı şekilde kanıtlayın, mümkünse bir kaç fotoğrafla birlikte.
@BozkırınTezenesi konu hakkında açık sözlü olursanız çok ciddi bir işlem uygulamayacağım, 24 saat içinde yorumunuzu yapın.
Benim kimseyle dalga geçmek, kin gütmek gibi nir olayım yok. Levin adlı kişi arkadaşımdı fakat kendisinden gram hoşlanmam bunu da belirteyim, düşüncemi esprili bir dille anlattım sadece @mags rahatsızlık duyduysan kusuruma da bakma. Fotoğrafın mags'a ait olup olmadığını nereden bilelim?
« Son Düzenleme: 28.08.2021 10:53 BozkırınTezenesi »

#9 - 28.08.2021 10:54
Benim kimseyle dalga geçmek, kin gütmek gibi bir olayım yok. Levin adlı kişi arkadaşımdı fakat kendisinden gram hoşlanmam bunu da belirteyim, düşüncemi esprili bir dille anlattım sadece @mags rahatsızlık duyduysan kusuruma da bakma. Fotoğrafın mags'a ait olup olmadığını nereden bilelim?