Konu: Skin Azlığı  (Okunma sayısı 626 defa)

#10 - 26.08.2021 15:51
Açıkçası skinler az değil. Oyunda 290 tane vanilla skini var ve birçok ek sonradan eklenmiş skin var. Tercihlerinize uygun skin bulamıyor olmanız doğal. Bu durumda iki şansınız var. Ya kesenin ağzını açıyorsunuz ya da oyunda çok sık vakit geçirerek şans kutusu açıyorsunuz.

Ben desteklemiyorum. Yeterince skin olduğu kanaatindeyim. Zaten her büyük güncellemede dolaba yeni şeyler ekleniyor.

Ben niye binco da 20-30 tane falan gördüm ki sonradan eklenmiş skin? başka bir bincoda mı satılıyor bu 290 tanesi?

Oyunda toplam 290 tane var. Eğer beyaz erkeksen yalnızca beyaz erkek skinlerini görebilirsin. Bunun siyahi kadını, beyaz kadını, siyahi erkeği var.

Default skinleri kastetmiyorum zaten ben yeni özel skinleri kastediyorum o yönden bakarsak tabi skin bol diyebiliriz ama ekstra eklenen skinler az ve de bu düşüncede doğru değil siyahide çok skin var diye siyahi karakter açmalıyım gibi gibi. Kısacası skin azlığı var her yönden siyahı beyazı farketmez eklenmesi şart.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 26.08.2021 16:16
BİNCOYA 3-4 TANE YENİ SKİN EKLENDİ, 3Ü BUGLU ZATEN, YENİ DAHA ÇOK DAHA FAZLA SKİNLER EKLENMELİ, Gerçekten bende özel model var fakat 50vP veremeyen ya da durumu kötü olan arkadaşlar bincodan skin alıyor zaten 3-4 tane güzel skin var onlarıda kullanan ortalama 40-50 kişi var. DESTEK :-[
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 26.08.2021 16:29
Gerçek hayatta parası olmayan adam gidip pahalı kıyafetler giyebiliyor mu? parası yoksa gidiyor Lcw, koton'dan falan giyiniyor orda da skin azlığı var gidip avm müdürüne hocam skin azlığı var diyo musun mecbur giyiyosun.

Hahaha mantığa bak ya oyun içi iyi bir şey giyinmek için neden OOC para ödesin parası olmayan biri?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 27.08.2021 00:42
özel skin başvurularının uzunca bir süre kapalı kalması gerekiyor, her bakımda en az 50mblik özel skin geliyor zaten, yeni başlayan birisinin 500mblık oyunda rol yapması için ve başkalarının modeli için 3-5 gb cache indirmesi saçma olacaktır (şu anda öyle değil ama zamanla cache o kadar olur eklenen skinler dolayısıyla)
özel skin yerine onlarca yeni skin eklenmeli, Destekliyorum, teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 27.08.2021 02:41
Açıkçası skinler az değil. Oyunda 290 tane vanilla skini var ve birçok ek sonradan eklenmiş skin var. Tercihlerinize uygun skin bulamıyor olmanız doğal. Bu durumda iki şansınız var. Ya kesenin ağzını açıyorsunuz ya da oyunda çok sık vakit geçirerek şans kutusu açıyorsunuz.
Ben desteklemiyorum. Yeterince skin olduğu kanaatindeyim. Zaten her büyük güncellemede dolaba yeni şeyler ekleniyor.

Alıntıda ki yorum fazlasıyla açık.. Desteklemiyorum.

yeni başlayan birisinin 500mblık oyunda rol yapması için ve başkalarının modeli için 3-5 gb cache indirmesi saçma olacaktır

Böyle düşünülerek hareket edilirse birçok şey pasif olur. Sunucuya map ekletmek gibi birçok şey. Ne de olsa o modeli yükletmek için belirli bir ücret ödeniyor, skin yapımcılarına ayrı bir ücret ödeniyor veya internetten bulunuyor. Sonuçta oyuncu o modeli yükletmek için para ödüyor.
« Son Düzenleme: 27.08.2021 02:48 Hymenalous »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 27.08.2021 11:43
Bununla ilgili defalarca arge açıldı, her seferinde gelecek güncellemelerde eklenecek deniliyor fakat hâla elle tutulur bir şey göremedik.

Sunucuda günde aktif 500-600 kişi rol yapıyor. Skin azlığından dolayı sokakta gördüğüm çoğu kişinin skini birbiriyle aynı, bu da cidden çok kötü bir görüntü oluşturuyor.
Tamam, özel modeller sayesinde sunucu yönetimi para kazanıyor, Binco'ya yeni skinler ekleyince bu kazancın düşeceğini düşünüp bu yüzden de yeni skinler eklemek istemiyor olabilirler. Fakat oyuna para yatıramayan ya da bir şekilde yatırmak istemeyen kişiler için yeni skinlerin eklenmesi şart. Çünkü yukarıda da bahsettiğim gibi özel skin sahibi olmayan oyuncuların birçoğuna bakın hepsinin skini birbiriyle aynı, yeni yeni skinler eklenirse herkeste farklı skinler olur, bu da sunucuya çok güzel bir hava katar. DESTEKLİYORUM.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 27.08.2021 12:00
Bu şekilde ARGE açmak yerine skinleri bulsanız linklerini, virüstotal linklerini paylaşıp bunları bincoya eklenmesini talep ediyoruz, çünkü skin yetersizliği falan var şeklinde yazsanız daha hızlı geri dönüş alınacağını düşünüyorum. Bu şekilde ARGE'ler yönetimi çok fazla uğraştıran ARGE'ler. Yönetim internetten skin aramakla vakit harcayacağı için genelde ertelenir daha uygun bir vakte, skinleri biz bulup biz paylaşmalıyız böylece daha hızlı çözüm olur.

Hatta yönetim ayrı bir konu açar, bincoda eklenmesi skin talepleri diye oraya skinlerimizi yükleriz eğer uygun görülenler ara ara bakımlarda yüklenir. Bu şekilde herkes istediği skini yükletebilir bincoya. Belli bir limiti falan olur tabii.
« Son Düzenleme: 27.08.2021 12:03 darkangel07 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 27.08.2021 12:40
Bu şekilde ARGE açmak yerine skinleri bulsanız linklerini, virüstotal linklerini paylaşıp bunları bincoya eklenmesini talep ediyoruz, çünkü skin yetersizliği falan var şeklinde yazsanız daha hızlı geri dönüş alınacağını düşünüyorum. Bu şekilde ARGE'ler yönetimi çok fazla uğraştıran ARGE'ler. Yönetim internetten skin aramakla vakit harcayacağı için genelde ertelenir daha uygun bir vakte, skinleri biz bulup biz paylaşmalıyız böylece daha hızlı çözüm olur.

Hatta yönetim ayrı bir konu açar, bincoda eklenmesi skin talepleri diye oraya skinlerimizi yükleriz eğer uygun görülenler ara ara bakımlarda yüklenir. Bu şekilde herkes istediği skini yükletebilir bincoya. Belli bir limiti falan olur tabii.

Konuda belirttim zaten yönetim bu konuda bir şey yapmak istiyorsa ben paket hazırlayabilirim diye söyledim ki bunu da tek başıma yapmayı düşünmüyorum, konu açıp belli şablonda herkesin eklenmesini düşündüğü istediği skinleri bug testi yapıp uygunluğunu araştırarak paket haline getirmeyi planlıyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
darkangel07,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 28.08.2021 20:13
Daha önce benzeri bir AR-GE'de belirtmiştim, yine buradan belirteyim.

Söylenildiği gibi SAMP Default üzerine birçok skin eklenmiş durumda ve her türden skin aslında var. Aslında fazla skin değil yakışıklı, güzel, karizmatik skin istiyoruz, haliyle herkes aynı skini çekince bir sorun gibi görünüyor. Skinlerin tiplerini vs. tek tek oyunculara beğendirme gibi bir olayla da uğraşamayız maalesef. Yoksa çeşitlilik için bol seçenek var. Eğer kendi hayalinizdeki skin yoksa bunu özel olarak yaptırma imkanınız var ama buna bir zorlama yok.

Güncellemeyle eklemeler yapıyoruz. Yakın zamanda yine sezona uygun skinler eklenir, yine de fikirleriniz için teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok