Konu: Nathan Rowland Silah şikayeti  (Okunma sayısı 154 defa)

#0 - 24.08.2021 22:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nathan Rowland @shaazux

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11/08/2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hood onaylı birlikte olmamasına rağmen ak-47 bulundurmak.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş yeni silah sistemi gelmeden önce ak alarak hood onaylı birliginden ayrılmış bu sebeble hala silahı bulunuyor bunun yasak olduğunu bildiğim için yasak olmasa diğer oyunculara büyük haksızlık olucak çünkü silahının silinmesini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
ek 1
Spoiler: GösterGizle

ek 2
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Silahın adminler tarafından el konulduğuna dair bir kanıt atarsa şikayet geri çekilcektir.

#1 - 25.08.2021 01:26
Merhaba.

Şikayeti daha öncesinde Kasparov birliğinden biri daha açmıştı, zaten bu olaylar sste göründüğü üzere 2 hafta önce gerçekleşmiş, sste görünen 11.08.2021, şikayeti geri çekmişti arkadaşa durumu izah ettiğimde ben buraya tekrardan izah edeyim, ben sunucu kurallarında böyle bir kural bulamadım, AK-47 silahım 11.08.2021'den beri polis tarafından elkonulanlarda duruyor, silahı o günden beri hiç kullanmadım, haksızlık olduğu söylenmiş ben bu silahı kendi param, kendi materyallerim ve emeğim ile aldım herhangi bir haksızlık söz konusu değil, sende yapabilirsin bunu. Savaşımızdan haftalar geçtikten sonra bunu açman saçma olmuş, ayrıca multi account yaptığını kanıtlayabilirim, bu olayları yaşamışsın ki bu kadar olay biliyorsun ve içerlemişsin, forum ban yediğin bariz 6 lvl hesap ile geliyorsun 19.08.2021'de açmışsın hesabı, zaten multi account şikayetide oluşturacağım buradan sonra, bunu akıl edemedin galiba, platforma başladıktan sonra anında şikayet oluşturuyorsun ve bu olaylardan sonra açılan bir şikayet yetkili kararı bekleyebiliriz kişi hesabını 19.08.2021'de açmış ben bu olayları 11.08.2021'de yapmışım.

yetkili kararı  O:-)

#2 - 25.08.2021 01:42
Kişinin ban yemiş hesabını forum üzerinden buldum kişinin multi account yaptığının kanıtını buraya eklemeyi düşündüm, ayrı olarak şikayet oluşturacağım, yukarıda yaptığım suçlamayı desteklemek adına koyuyorum, şikayeti saptırmak gibi bir niyetim yok. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

Forum profili; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=20666

#3 - 25.08.2021 05:08
Garip bir savunma olmuş yönetimin tavrı belli diğer oyuncular silahlarını bedava almadı nasıl onların silahlarına el koyulduysa aynı şekilde seninkinede koyulucaktır sorun yok şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 25.08.2021 11:30
Bildirim için teşekkürler.

AK-47 silahı tamamen silinecektir.