Merhaba.
Şikayeti daha öncesinde Kasparov birliğinden biri daha açmıştı, zaten bu olaylar sste göründüğü üzere 2 hafta önce gerçekleşmiş, sste görünen 11.08.2021, şikayeti geri çekmişti arkadaşa durumu izah ettiğimde ben buraya tekrardan izah edeyim, ben sunucu kurallarında böyle bir kural bulamadım, AK-47 silahım 11.08.2021'den beri polis tarafından elkonulanlarda duruyor, silahı o günden beri hiç kullanmadım, haksızlık olduğu söylenmiş ben bu silahı kendi param, kendi materyallerim ve emeğim ile aldım herhangi bir haksızlık söz konusu değil, sende yapabilirsin bunu. Savaşımızdan haftalar geçtikten sonra bunu açman saçma olmuş, ayrıca multi account yaptığını kanıtlayabilirim, bu olayları yaşamışsın ki bu kadar olay biliyorsun ve içerlemişsin, forum ban yediğin bariz 6 lvl hesap ile geliyorsun 19.08.2021'de açmışsın hesabı, zaten multi account şikayetide oluşturacağım buradan sonra, bunu akıl edemedin galiba, platforma başladıktan sonra anında şikayet oluşturuyorsun ve bu olaylardan sonra açılan bir şikayet yetkili kararı bekleyebiliriz kişi hesabını 19.08.2021'de açmış ben bu olayları 11.08.2021'de yapmışım.
yetkili kararı