Öncelikle merhaba, ben buna avcılık adını veriyorum.
Trolling'in kitabını bir güzel okuyan dostlarımız sıklıkla benim karşıma çıkıyor, çıksın. Bu sefer altında kalmam.
Idlewood çevresinde MESLEK ARACINI KENDİ AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA KULLANIRKEN, duman çıkartıp beni rahatsız ediyor.
Başta "ne yapıyorsun" dediğimde, tırı biraz geriye alıyor ve bana çarpıp kaçarken "seni" diye bağırıyor. Hayır komik değil...

Kovalamaya başlamadan önce, "bırakayım gitsin, trolle gelmiş" diyorum ancak sinirlerim iyice oynuyor, ESC basıp vurmalar canımı iyice sıkıyor.

En sonunda dayanamayıp kovalarken, bir anda kaçtığımı farkediyorum. ÇÜNKÜ ADAM CAR DM ATIYOR, ARACIMA ÇATIR ÇATIR VURUYOR.

Aracımı hali şekilde gözüktüğü üzere.
En sonunda dayanamayıp silahımı çekiyorum ve ateşliyorum. Maksat DM falan değil, o kadar güzel oynayıp da DM'lere gireyim diye de girmem. DM işi benim şu roleplay ortamında oldum olası nefret ettiğim tek olay.

Savunmamı, "ben yapmam, ben etmem" şeklinde yapmıyorum. Bu resmen avcılıktır. Adam troll yapıyor, ne olursa olsun gecenin 5'inde benimle dalga geçiyor ve ses etmiyorum. Her şey rolsel. Silahlı bir adamın aracını bozarsanız, arkanızdan ateş bile açabilir.
Lütfen dikkate alın. Hatam varsa da bildirirseniz sevinirim. Teşekkürler ve iyi forumlar.
(çok fazla yazım yanlışı yapmışım, bunun için üzgünüm.)